Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

Jorinte sveikinimai thumbup.gif

Savaitgali pas mane prasideda darbymetis, laikykis kumštukus, norėtųsi Kalėdinio stebuklo bigsmile.gif

Na, kas dar II rado?.. ax.gif Juk stebuklų metas - visom linkių gerų naujienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 03, 07:11)
Na.. neaišku, kokia yra tavo pirmosios fazės temperatūra. Jeigu pirmoje fazėje maliesi apie 36,2 kokius, tai viskas gerai ir būtų galima tave sveikint tyliai, bet jei tavo pirmos fazės BT yra 36,6 ar aukštesnė, tai lauk mmm  4u.gif Bent kokiu atveju pasidaryk testuką, nes toks vienas BT pamatavimas nėra informatyvus.

PASIRODO IR SU zema bt , galima pastoti . Pas mane lygiai tokia pati , ne is auksciausiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 09:51)
Katik pasidariau
user posted image
begu i vaistine dar pirkti, nes netikiu  blink.gif

dar ir koks ryskus ! sveikinimai thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 11:51)
begu i vaistine dar pirkti, nes netikiu  blink.gif

nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Na pirmiausia zinoma visas su neapsakomu sulauktu stebuklu sveikinu 4u.gif
Pati si menesi pradejau laukti dziaugsmu, tai neiskentusi iki mmm dariausi testuka,bet va neigiama rode, nors BT laikos 37-37,2. Iki mmm liko tris dieneles. Krutine lb isdidejusi,skaudanti ir tie pilvo maudimai,net ne maudimai o soniuku skausmeliai,jausmas kaip pilnoka apacioj butu. Ir nervukas paima ir juoko smile.gif ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas ax.gif tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 03, 17:04)
Sveikos, merginos,

Na pirmiausia zinoma visas su neapsakomu sulauktu stebuklu sveikinu  4u.gif
Pati si menesi pradejau laukti dziaugsmu, tai neiskentusi iki mmm dariausi testuka,bet va neigiama rode, nors BT laikos 37-37,2. Iki mmm liko tris dieneles. Krutine lb isdidejusi,skaudanti ir tie pilvo maudimai,net ne maudimai o soniuku skausmeliai,jausmas kaip pilnoka apacioj butu. Ir nervukas paima ir juoko smile.gif  ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas  ax.gif  tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia rolleyes.gif

Sveika prisijungus 4u.gif .

As patarciau pasidaryti NT,jau turetu rodyti bent vaiduokliuka,man parode 11DPO thumbup.gif . Siaip kol nezinojau,kad laukiuos tai irgi pilva lb skaudejo,jau nebesitikejau,kad bus pavyke doh.gif . O kai suzinojau db nieko neskauda,uzeina tik lengvi skausmeliai ir lb jautrus speneliai palike doh.gif . Dar iki db nestuke.gif nesijauciu,vis testus gadinu kurie jau ryskiai rodo kaip mes augam wub.gif . Sekmes tau ir linkiu || nestuke.gif .
Papildyta:
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 09:16)
Supratau. Uzsiregistravau, kad galeciau vesti raudonaji kelendoriu- kaip idomu  thumbup.gif
Labai maudzia pilvuka, lyg susirgti turiu, niekada neveluodavo, o dabar net keletas dienu  unsure.gif

Labas 4u.gif .
Gali buti nescia ir su 36.7,pas mane pirmoj fazej budavo 36.1-2 ir niekada nesiekdavo 37 po tovuliacijos,laikydavos 36.8-7-9,bet stai as jau nestuke.gif ir temperatura pakilo tik db iki 37 ax.gif . Kol nera mmm dar ne viskas paprasta,laukiam geru naujienu nestuke.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Ikeliu abieju testuku nuotraukytes. Gydytoja sake matosi tik 5mm, per mazai kad galetu ka pasakyti, liepe ateiti kita savaitele. Skausmas pilvo apacioje yra normalu- nuramino smile.gif
as dar vis netikiu.. nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 17:31)
Ikeliu abieju testuku nuotraukytes. Gydytoja sake matosi tik 5mm, per mazai kad galetu ka pasakyti, liepe ateiti kita savaitele.  Skausmas pilvo apacioje yra normalu- nuramino  smile.gif
as dar vis netikiu.. nestuke.gif

user posted image

Sveikinu nestuke.gif ! Mmm valavo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 12 03, 17:33)
Sveikinu nestuke.gif ! Mmm valavo ar ne?

velavo. sirgau paskutini syki spalio 29d.
Atsakyti
Jorinte - sveikinimai!!! Kaip grazu ir miela!

Gi.ja - pasidaryk NT, tuetu buti vaiduoklis.
Atsakyti
Aciu visoms! Tai tikra laime smile.gif smile.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Matot as vakar ryte kaip ir dariau. Rode neigiama. Maniau paliksiu ilgesniam laikui gal netycia isryskes po kokiu 20min, bet mano brangusis islindes is duso ir sugalvojes,kad nieko cia nebus is smalsumo NT isarde ir sako man: o tu zinojai,kad ten viduj kazkokia kaip piliule ideta biggrin.gif tad nusprendziau kita kartoti poryt manau smile.gif bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min ax.gif
Sveikinimai Naujai busimai mamytei nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 03, 19:17)
Matot as vakar ryte kaip ir dariau. Rode neigiama. Maniau paliksiu ilgesniam laikui gal netycia isryskes po kokiu 20min, bet mano brangusis islindes is duso ir sugalvojes,kad nieko cia nebus is smalsumo NT isarde ir sako man: o tu zinojai,kad ten viduj kazkokia kaip piliule ideta biggrin.gif  tad nusprendziau kita kartoti poryt manau  smile.gif  bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min  ax.gif
Sveikinimai Naujai busimai mamytei  nestuke.gif

Butinai pakartotinai testuka pasidaryk.
O ant manuju testu parasyta jog tinka bet kurio paros laiko slapimas, nustato nestuma pradedant 7-10 diena nuo pastojimo, 99% tikslumas. Pirkau Camelia vaistineje su kortele 9,02Lt/vnt.
Atsakyti