Jorinte sveikinimai
Savaitgali pas mane prasideda darbymetis, laikykis kumštukus, norėtųsi Kalėdinio stebuklo
Na, kas dar II rado?.. Juk stebuklų metas - visom linkių gerų naujienų
QUOTE(Iveina @ 2012 12 03, 07:11)
Na.. neaišku, kokia yra tavo pirmosios fazės temperatūra. Jeigu pirmoje fazėje maliesi apie 36,2 kokius, tai viskas gerai ir būtų galima tave sveikint tyliai, bet jei tavo pirmos fazės BT yra 36,6 ar aukštesnė, tai lauk mmm Bent kokiu atveju pasidaryk testuką, nes toks vienas BT pamatavimas nėra informatyvus.
PASIRODO IR SU zema bt , galima pastoti . Pas mane lygiai tokia pati , ne is auksciausiu
Papildyta:
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 09:51)
dar ir koks ryskus ! sveikinimai
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 11:51)
begu i vaistine dar pirkti, nes netikiu
nuoširdžiausi sveikinimai
Sveikos, merginos,
Na pirmiausia zinoma visas su neapsakomu sulauktu stebuklu sveikinu
Pati si menesi pradejau laukti dziaugsmu, tai neiskentusi iki mmm dariausi testuka,bet va neigiama rode, nors BT laikos 37-37,2. Iki mmm liko tris dieneles. Krutine lb isdidejusi,skaudanti ir tie pilvo maudimai,net ne maudimai o soniuku skausmeliai,jausmas kaip pilnoka apacioj butu. Ir nervukas paima ir juoko ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia
Pati si menesi pradejau laukti dziaugsmu, tai neiskentusi iki mmm dariausi testuka,bet va neigiama rode, nors BT laikos 37-37,2. Iki mmm liko tris dieneles. Krutine lb isdidejusi,skaudanti ir tie pilvo maudimai,net ne maudimai o soniuku skausmeliai,jausmas kaip pilnoka apacioj butu. Ir nervukas paima ir juoko ir antros puses nesinori nuvilti,tai atsargiai kalbu apie savo pojucius,kad po to nebutu tik psichologinis nestumas tai tyliai vis viliuosi geru ziniu:) kaip ir visos esancios cia
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 03, 17:04)
Sveikos, merginos,
Sveika prisijungus .
As patarciau pasidaryti NT,jau turetu rodyti bent vaiduokliuka,man parode 11DPO . Siaip kol nezinojau,kad laukiuos tai irgi pilva lb skaudejo,jau nebesitikejau,kad bus pavyke . O kai suzinojau db nieko neskauda,uzeina tik lengvi skausmeliai ir lb jautrus speneliai palike . Dar iki db nesijauciu,vis testus gadinu kurie jau ryskiai rodo kaip mes augam . Sekmes tau ir linkiu || .
Papildyta:
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 09:16)
Supratau. Uzsiregistravau, kad galeciau vesti raudonaji kelendoriu- kaip idomu
Labai maudzia pilvuka, lyg susirgti turiu, niekada neveluodavo, o dabar net keletas dienu
Labai maudzia pilvuka, lyg susirgti turiu, niekada neveluodavo, o dabar net keletas dienu
Labas .
Gali buti nescia ir su 36.7,pas mane pirmoj fazej budavo 36.1-2 ir niekada nesiekdavo 37 po tovuliacijos,laikydavos 36.8-7-9,bet stai as jau ir temperatura pakilo tik db iki 37 . Kol nera mmm dar ne viskas paprasta,laukiam geru naujienu .
Ikeliu abieju testuku nuotraukytes. Gydytoja sake matosi tik 5mm, per mazai kad galetu ka pasakyti, liepe ateiti kita savaitele. Skausmas pilvo apacioje yra normalu- nuramino
as dar vis netikiu..
as dar vis netikiu..
QUOTE(Jorinte @ 2012 12 03, 17:31)
Ikeliu abieju testuku nuotraukytes. Gydytoja sake matosi tik 5mm, per mazai kad galetu ka pasakyti, liepe ateiti kita savaitele. Skausmas pilvo apacioje yra normalu- nuramino
as dar vis netikiu..
as dar vis netikiu..
Sveikinu ! Mmm valavo ar ne?
QUOTE(ramiii25 @ 2012 12 03, 17:33)
Sveikinu ! Mmm valavo ar ne?
velavo. sirgau paskutini syki spalio 29d.
Jorinte - sveikinimai!!! Kaip grazu ir miela!
Gi.ja - pasidaryk NT, tuetu buti vaiduoklis.
Gi.ja - pasidaryk NT, tuetu buti vaiduoklis.
Aciu visoms! Tai tikra laime
Matot as vakar ryte kaip ir dariau. Rode neigiama. Maniau paliksiu ilgesniam laikui gal netycia isryskes po kokiu 20min, bet mano brangusis islindes is duso ir sugalvojes,kad nieko cia nebus is smalsumo NT isarde ir sako man: o tu zinojai,kad ten viduj kazkokia kaip piliule ideta tad nusprendziau kita kartoti poryt manau bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min
Sveikinimai Naujai busimai mamytei
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 03, 19:17)
Matot as vakar ryte kaip ir dariau. Rode neigiama. Maniau paliksiu ilgesniam laikui gal netycia isryskes po kokiu 20min, bet mano brangusis islindes is duso ir sugalvojes,kad nieko cia nebus is smalsumo NT isarde ir sako man: o tu zinojai,kad ten viduj kazkokia kaip piliule ideta tad nusprendziau kita kartoti poryt manau bet teko skaityti kazkur internete,kad nestumo testas gali buti netikslus jei nakti teko apsilankyti wc. O as buvau neiskentusi,tad nezinau ar tai tikrai tiksli informacija,kad remtis tuo ir galvoti,kad butent del to nevaiduokliavo,kad ir po 5min
Butinai pakartotinai testuka pasidaryk.
O ant manuju testu parasyta jog tinka bet kurio paros laiko slapimas, nustato nestuma pradedant 7-10 diena nuo pastojimo, 99% tikslumas. Pirkau Camelia vaistineje su kortele 9,02Lt/vnt.