Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(warmth @ 2012 11 28, 17:22)
Labas vakaras, merginos smile.gif

Labai kamuoja šiuo metu mane vienas klausimas. Mėnesinės vėluoja jau 10 dienų, dabar 41CD, anksčiau mėnesinės būdavo reguliarios, pasidariau testą šiandien, kaip ir neigiamas, tačiau labai norint ižiūrėti gal ir galima pamatyti vaiduokliuką smile.gif Apačia pilvo maudžia jau savaitę, toks jausmas lyg prieš sirgimą, tačiau kaip nėra mmm taip nėra, tik kaip ir gelsvos išskiros. Galima tikėtis, kad aš laukiuosi ir testas parodė neteisingai?

Žinoma,kad gali taip būt smile.gif Kitoms testas gana vėlai parodo nestuke.gif Aš irgi siūlau pakartoti testą,jei jau matosi vaiduokliukas, už kelių dienų turėtų būt ryškesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2012 11 28, 20:13)
Žinoma,kad gali taip būt  smile.gif Kitoms testas gana vėlai parodo  nestuke.gif Aš irgi siūlau pakartoti testą,jei jau matosi vaiduokliukas, už  kelių dienų turėtų būt ryškesnis  4u.gif

Šiandien ryte prasidėjo mmm, lengvos, tačiau dažnai taip būna pirmąją dieną, tai jau tikriausiai net neverta darytis testuką vėliau? Matyt mmm tiesiog šiaip sumąstė aplankyti žymiai vėliau verysad.gif
Atsakyti
Nuo pat ovuliacijos pajautrėjo krūtys. Paskutinę ciklo savaitę jos sustandėjo. Kitokių požymių nelabai ir buvo, bet jau vien dėl krūtų įtariau, jog pastojau. Šiandien testas tai patvirtino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 29, 11:27)
Nuo pat ovuliacijos pajautrėjo krūtys. Paskutinę ciklo savaitę jos sustandėjo. Kitokių požymių nelabai ir buvo, bet jau vien dėl krūtų įtariau, jog pastojau. Šiandien testas tai patvirtino.  ax.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 29, 12:27)
Nuo pat ovuliacijos pajautrėjo krūtys. Paskutinę ciklo savaitę jos sustandėjo. Kitokių požymių nelabai ir buvo, bet jau vien dėl krūtų įtariau, jog pastojau. Šiandien testas tai patvirtino.  ax.gif

Vylabusle sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif friends.gif , kokios nuostabios naujienos
Atsakyti

sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(warmth @ 2012 11 29, 09:17)
Šiandien ryte prasidėjo mmm, lengvos, tačiau dažnai taip būna pirmąją dieną, tai jau tikriausiai net neverta darytis testuką vėliau? Matyt mmm tiesiog šiaip sumąstė aplankyti žymiai vėliau  verysad.gif

Jei tik tepliojimas,tada gali būt nestuke.gif ,bet jei normalios mmm,tada teks planuoti toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
vakar nakti pratrukau... Reikes laukti kitos O.
Juokingiausia, tai kai tuos pozymius, kurie buna kiekviena menesi pries mmm, tikedamasi nestumo, sureiksminau tiek, kad isitikejau, kad laukiuosi jau lotuliukas.gif
Gerai MB sake, gyvenk ir tiek...
Atsakyti

Vylabusle
, pamenu tave is seniau smile.gif nuosirdziausi sveiknimai!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mergaites kurios jau laukiasi ar kurios turi vaikuciu, nepamenat ar kai pastojot maude pilva kaip pries mmm, nes mmm man turetu but 9diena. O taip nenoriu,kad jos ateistu unsure.gif ir jau jauciu maudima pilvo apacioje kaip ir pries kiekvienas mmm. Tai jau pradedu galvot,kad si karta vel nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 11 30, 10:58)
Sveikos  4u.gif

Mergaites kurios jau laukiasi ar kurios turi vaikuciu, nepamenat ar kai pastojot maude pilva kaip pries mmm, nes mmm man turetu but 9diena. O taip nenoriu,kad jos ateistu  unsure.gif  ir jau jauciu maudima pilvo apacioje kaip ir pries kiekvienas mmm. Tai jau pradedu galvot,kad si karta vel nieko  schmoll.gif

Sveika 4u.gif
Man maudė kaip ir prieš mmm, atrodė,kad tuoj tuoj susirgsiu.. Tik skausmas šiek tiek švelnesnis nei prieš mmm buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 29, 11:27)

nuoširdžiai linkiu, kad tas trečias kartas būtų pergalingas 4u.gif clap.gif thumbup.gif wub.gif
ale kaip tau lengvai kimba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 11 30, 10:58)
Sveikos  4u.gif

Mergaites kurios jau laukiasi ar kurios turi vaikuciu, nepamenat ar kai pastojot maude pilva kaip pries mmm, nes mmm man turetu but 9diena. O taip nenoriu,kad jos ateistu  unsure.gif  ir jau jauciu maudima pilvo apacioje kaip ir pries kiekvienas mmm. Tai jau pradedu galvot,kad si karta vel nieko  schmoll.gif

Pamaudeno, bet ne pilvo apačią, o šonuose, toks vaizdas lyg apendicitas tik švelnūs pamaudenimai.. Jei kyla įtarimų ir mm vėluoja jau ne 1 ir ne 3 dienas, siūlau pasidaryti nėštumo testą ir jis išsklaidys abejones 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti