QUOTE(leksyra @ 2012 11 28, 13:44)
Sveikos..
Dabar susimasčiau, kada anksčiausiai tie požymiai gali pasireikšti?
Nes su V gaudom leliuką ir iš to didelio noro sau prisiskiriu visus simptomus.
Jau lyg ir nugaryte paskauda, lyg ir krutinė jautri..
O kai pradedi skaičiuoti, tai nei mmm artėja, nei ką, o ir testą dar gerokai per anksti darytis..
Tikrai girdėjau, kad mitas pajausti jau pasimylėjus pastojimą - nu bet lai sako, kas ką nori, man vos ne taip ir buvo
Aš tiesiog labai jautriai reaguoju į visokias permainas, tai kai tik prasidėjo keisti jausmeliai... nuojauta ir buvo, kad "kažkas" vyksta - sunkiausia buvo nesulaukti pirmų mm, o kai ir jos nepasirodė, tada tik dar kartą įsitikini, kad iš didelio noro gali pajausti viską
taip kad bandyk įsiklausyti - o ir teigiamos mintys relizuojasi - ir jos pritrauks zauikelį lauktą
Kitas dalykas, ar prisikabina leliukas ar ne - o va tam reikalui manau ir reikia ne tik " vitaminų" , bet gerų emocijų!
Papildyta:
QUOTE(warmth @ 2012 11 28, 17:22)
Labas vakaras, merginos
Labai kamuoja šiuo metu mane vienas klausimas. Mėnesinės vėluoja jau 10 dienų, dabar 41CD, anksčiau mėnesinės būdavo reguliarios, pasidariau testą šiandien, kaip ir neigiamas, tačiau labai norint ižiūrėti gal ir galima pamatyti vaiduokliuką
Apačia pilvo maudžia jau savaitę, toks jausmas lyg prieš sirgimą, tačiau kaip nėra mmm taip nėra, tik kaip ir gelsvos išskiros. Galima tikėtis, kad aš laukiuosi ir testas parodė neteisingai?
Manau pakartok dar keletą kartų testą