Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Babatu @ 2012 11 26, 21:40)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif pirmas ciklas kai bandome, po savaitės reikės daryti NT, tikiuosi, kad bus II! man padidėjusi, maudžia krūtinę, bet ir prieš mmm taip būna, pilvo apačia atrodo kartais pamaudžia, bet negalėčiau pasakyt, kad kažkas kitaip negu prieš mmm, taip kad visoms kuo dideliausios sėkmės ir laukiam gerų ženklų!!!

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Lauksim II kartu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Pažadėjau, kad jei sulauksiu dviejų II tai eisiu čia čiaudėt - taip kad apčy apčy apčy - virusiukai lai džiugina visas laukiančias užkibimo! Dar kartą patvirtinu, kad vidinė nuojauta yra pats pirmas požymis, kad esi nestuke.gif o tada krutinė jautri, pilvo pamaudenimai ir kitka mirksiukas.gif biggrin.gif Na man dar tik 7 savaitėlės, nedaug žinoma, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2012 11 27, 18:54)
Sveikutės smile.gif Pažadėjau, kad jei sulauksiu dviejų II tai eisiu čia čiaudėt - taip kad apčy apčy apčy - virusiukai lai džiugina visas laukiančias užkibimo! Dar kartą patvirtinu, kad vidinė nuojauta yra pats pirmas požymis, kad esi  nestuke.gif o tada krutinė jautri, pilvo pamaudenimai ir kitka  mirksiukas.gif biggrin.gif Na man dar tik 7 savaitėlės, nedaug žinoma, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  4u.gif

sveikinu 4u.gif ..
Atsakyti
Sveikos,
Man siandien pradejo teplioti, bet taip vos vos ir rudai, bet taip jau menkai... Tai tikiuosi nepramus iki galo rolleyes.gif Skaiciau, kad menesiniu metu gali ir pateplioti smile.gif O krutine jums skauda, jei skauda, pastoviai ar kaip? Nes man skauda tik kai paspaudziu, dar niekada taip neskaudejo. Gal sestadieni testa dariausi per anksti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Pažadėjau, kad jei sulauksiu dviejų II tai eisiu čia čiaudėt - taip kad apčy apčy apčy - virusiukai lai džiugina visas laukiančias užkibimo! Dar kartą patvirtinu, kad vidinė nuojauta yra pats pirmas požymis, kad esi  nestuke.gif o tada krutinė jautri, pilvo pamaudenimai ir kitka  mirksiukas.gif biggrin.gif Na man dar tik 7 savaitėlės, nedaug žinoma, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  4u.gif

Sveikinu ir aisku griebiu virusiukus!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu!!! wink.gifwink.gif kuo daugiau tokių gerų virusiukų
Atsakyti

thumbup.gif SVEIKINIMAI

Gaudom gaudom gerąjį virusą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 27, 19:53)
Sveikos,
Man siandien pradejo teplioti, bet taip vos vos ir rudai, bet taip jau menkai... Tai tikiuosi nepramus iki galo  rolleyes.gif  Skaiciau, kad menesiniu metu gali ir pateplioti smile.gif O krutine jums skauda, jei skauda, pastoviai ar kaip? Nes man skauda tik kai paspaudziu, dar niekada taip neskaudejo. Gal sestadieni testa dariausi per anksti  doh.gif

Laikom kumštukus ir laukiam gerų naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos..
Dabar susimasčiau, kada anksčiausiai tie požymiai gali pasireikšti? doh.gif lotuliukas.gif Nes su V gaudom leliuką ir iš to didelio noro sau prisiskiriu visus simptomus. blush2.gif Jau lyg ir nugaryte paskauda, lyg ir krutinė jautri.. doh.gif O kai pradedi skaičiuoti, tai nei mmm artėja, nei ką, o ir testą dar gerokai per anksti darytis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2012 11 27, 15:54)
Sveikutės smile.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif ir gaudau virusiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 27, 19:53)
Sveikos,
Man siandien pradejo teplioti, bet taip vos vos ir rudai, bet taip jau menkai... Tai tikiuosi nepramus iki galo  rolleyes.gif  Skaiciau, kad menesiniu metu gali ir pateplioti smile.gif O krutine jums skauda, jei skauda, pastoviai ar kaip? Nes man skauda tik kai paspaudziu, dar niekada taip neskaudejo. Gal sestadieni testa dariausi per anksti  doh.gif

o kada tau turi būt mmm? Skauda turbūt visom skirtingai. Vienos sako,kad net negali miegot ant pilvo. O man skauda kaip ir sakei,liečiant smile.gif
Papildyta:

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos smile.gif

Labai kamuoja šiuo metu mane vienas klausimas. Mėnesinės vėluoja jau 10 dienų, dabar 41CD, anksčiau mėnesinės būdavo reguliarios, pasidariau testą šiandien, kaip ir neigiamas, tačiau labai norint ižiūrėti gal ir galima pamatyti vaiduokliuką smile.gif Apačia pilvo maudžia jau savaitę, toks jausmas lyg prieš sirgimą, tačiau kaip nėra mmm taip nėra, tik kaip ir gelsvos išskiros. Galima tikėtis, kad aš laukiuosi ir testas parodė neteisingai?
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2012 11 28, 13:44)
Sveikos..
Dabar susimasčiau, kada anksčiausiai tie požymiai gali pasireikšti? doh.gif  lotuliukas.gif Nes su V gaudom leliuką ir iš to didelio noro sau prisiskiriu visus simptomus. blush2.gif Jau lyg ir nugaryte paskauda, lyg ir krutinė jautri.. doh.gif O kai pradedi skaičiuoti, tai nei mmm artėja, nei ką, o ir testą dar gerokai per anksti darytis..  biggrin.gif

Tikrai girdėjau, kad mitas pajausti jau pasimylėjus pastojimą - nu bet lai sako, kas ką nori, man vos ne taip ir buvo biggrin.gif Aš tiesiog labai jautriai reaguoju į visokias permainas, tai kai tik prasidėjo keisti jausmeliai... nuojauta ir buvo, kad "kažkas" vyksta - sunkiausia buvo nesulaukti pirmų mm, o kai ir jos nepasirodė, tada tik dar kartą įsitikini, kad iš didelio noro gali pajausti viską mirksiukas.gif taip kad bandyk įsiklausyti - o ir teigiamos mintys relizuojasi - ir jos pritrauks zauikelį lauktą 4u.gif
Kitas dalykas, ar prisikabina leliukas ar ne - o va tam reikalui manau ir reikia ne tik " vitaminų" , bet gerų emocijų!
Papildyta:
QUOTE(warmth @ 2012 11 28, 17:22)
Labas vakaras, merginos smile.gif

Labai kamuoja šiuo metu mane vienas klausimas. Mėnesinės vėluoja jau 10 dienų, dabar 41CD, anksčiau mėnesinės būdavo reguliarios, pasidariau testą šiandien, kaip ir neigiamas, tačiau labai norint ižiūrėti gal ir galima pamatyti vaiduokliuką smile.gif Apačia pilvo maudžia jau savaitę, toks jausmas lyg prieš sirgimą, tačiau kaip nėra mmm taip nėra, tik kaip ir gelsvos išskiros. Galima tikėtis, kad aš laukiuosi ir testas parodė neteisingai?

Manau pakartok dar keletą kartų testą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 28 lapkričio 2012 - 18:12