Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 24, 11:20)
bandyk kartoti dar uz keliu dienu 4u.gif .o gal tik menesines lb uzvelavo g.gif .
Papildyta:

Kristincikas 4u.gif kokios naujienos pas tave?gal jau galima sveikint drinks_cheers.gif ?

Sveikos, pasidariau siandien - neigiamas... Dar vis tikiuosi, kad mmm veluos...

QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 24, 17:25)
Na ka galiu jau aprasyti savo pozymius kurie man pasitvirtino,tikiuos bus laimiminga pabaiga 4u.gif . Jokiu ypatingiu pozymiu nepajutau,pilvo skausmas kaip pries mmm,krutine ir taip padidedavo pries mmm,tik sikart nelb skaudejo tik speneliai,o ypac desini speneli jautesi dilgciojimas. Po nd 4d.lb skaudejo nugaros apacia,cia turbut pats pirmiausias pozymis  buvo kuris pasitvirtino rolleyes.gif . Esu lb laiminga,bet vis dar netikiu,jau galvojau kad sis ciklas ir vel nesekmingas schmoll.gif bigsmile.gif . Siunciu  wub.gif visoms dideli virusa nestuke.gif  smile.gif  smile.gif.

Dideliausi sveikinimai! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 24, 19:25)
Na ka galiu jau aprasyti savo pozymius kurie man pasitvirtino,tikiuos bus laimiminga pabaiga 4u.gif . Jokiu ypatingiu pozymiu nepajutau,pilvo skausmas kaip pries mmm,krutine ir taip padidedavo pries mmm,tik sikart nelb skaudejo tik speneliai,o ypac desini speneli jautesi dilgciojimas. Po nd 4d.lb skaudejo nugaros apacia,cia turbut pats pirmiausias pozymis  buvo kuris pasitvirtino rolleyes.gif . Esu lb laiminga,bet vis dar netikiu,jau galvojau kad sis ciklas ir vel nesekmingas schmoll.gif bigsmile.gif . Siunciu  wub.gif visoms dideli virusa nestuke.gif  smile.gif  smile.gif.

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif Tavo virusą tikiuosi irgi pasigavau blush2.gif
Šaindi man jau 43 CD, kaip ir žadėjau testukų nedariau, kol savaitgalis nesibaigs. Šiandien keliavau pirkti NT, bekeliaujant jau buvau nusigandus, kad atėjo mmm, bet kai grįžau supratau, kad tai tik buvo drėgnesnės išskyros ax.gif Tai vat ryt planuoju jau daryti NT (nors savaitalis dar nesibaigė, bet jau bus saviatė praėjusi nuo paskutinio daryto NT). LAAAABAI tikiuosi, kad nestuke.gif
Papildyta:
Kristinciukai, laikau špygas už save ir už tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 11 24, 23:03)
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tavo virusą tikiuosi irgi pasigavau blush2.gif
Šaindi man jau 43 CD, kaip ir žadėjau testukų nedariau, kol savaitgalis nesibaigs. Šiandien keliavau pirkti NT, bekeliaujant jau buvau nusigandus, kad atėjo mmm, bet kai grįžau supratau, kad tai tik buvo drėgnesnės išskyros ax.gif Tai vat ryt planuoju jau daryti NT (nors savaitalis dar nesibaigė, bet jau bus saviatė praėjusi nuo paskutinio daryto NT). LAAAABAI tikiuosi, kad  nestuke.gif
Papildyta:
Kristinciukai, laikau špygas už save ir už tave smile.gif

Lauksim geru naujienu rytoj nestuke.gif .. Aciu mirksiukas.gif .
Atsakyti
ramiii25, sveikinu!!! wub.gif bigsmile.gif ir aisku griebiu virusiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 24, 23:53)
ramiii25, sveikinu!!!  wub.gif  bigsmile.gif ir aisku griebiu virusiuka  ax.gif

Aciu lb 4u.gif !
Atsakyti
Na man tokių ypatingų požymių lyg ir nebuvo, galvojau vėl mm vėluoja, pilvo apačią pamaudė kaip PMS, ir krtutine gal kiek pamaudė, o šiaip viskas normaliai sakyčiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 24, 18:25)
Esu lb laiminga,bet vis dar netikiu,jau galvojau kad sis ciklas ir vel nesekmingas schmoll.gif bigsmile.gif . Siunciu  wub.gif visoms dideli virusa nestuke.gif  smile.gif  smile.gif.

Sveikinu! 4u.gif Kaip smagu girdėti tokias žinias!
Gaudau virusiuką smile.gif
Atsakyti
ramiii25 ir aš sveikinu thumbup.gif sveikatėlės jum mirksiukas.gif

O pas mane prasimušė - taigi naujas startas - dabar gerų žinių lauksiu per Kalėdas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vat vakar testą padariau ir mmm prasidėjo schmoll.gif virusiuko nestuke.gif nepagavau schmoll.gif nu bet vat naujas ciklas pasidėjo, gal šį kart pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 26, 10:58)
ramiii25 ir aš sveikinu  thumbup.gif  sveikatėlės jum  mirksiukas.gif

O pas mane prasimušė - taigi naujas startas - dabar gerų žinių lauksiu per Kalėdas  rolleyes.gif

aciu lb 4u.gif wub.gif .kai maziausiai to tikiesi tada ir gaunas,man cia geriausia kaledine dovana wub.gif .man gine sake,kad bus sunku pastoti,bet va antras ciklas ir as jau nestuke.gif nors jau buvau praradus vilti doh.gif .sekmes jums mielosios 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 11 26, 14:37)
Aš vat vakar testą padariau ir mmm prasidėjo  schmoll.gif virusiuko nestuke.gif nepagavau schmoll.gif  nu bet vat naujas ciklas pasidėjo, gal šį kart pasiseks smile.gif

Smiltele99 4u.gif ..
kuo daugiau vilties ir tikejimo pamatysi tikrai pavyks 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 26, 19:37)
aciu lb 4u.gif  wub.gif .kai maziausiai to tikiesi tada ir gaunas,man cia geriausia kaledine dovana wub.gif .man gine sake,kad bus sunku pastoti,bet va antras ciklas ir as jau nestuke.gif nors jau buvau praradus vilti doh.gif .sekmes jums mielosios 4u.gif .
Papildyta:

Smiltele99 4u.gif ..
kuo daugiau vilties ir tikejimo pamatysi tikrai pavyks 4u.gif .

Džiugu man už tave thumbup.gif , aš irgi tokios dovanos norėčiau 4u.gif Ačiū už toki kalėdišką palinkėjimą rolleyes.gif Tikiuosi taip ir bus, kalėdos stebuklų metas juk rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif pirmas ciklas kai bandome, po savaitės reikės daryti NT, tikiuosi, kad bus II! man padidėjusi, maudžia krūtinę, bet ir prieš mmm taip būna, pilvo apačia atrodo kartais pamaudžia, bet negalėčiau pasakyt, kad kažkas kitaip negu prieš mmm, taip kad visoms kuo dideliausios sėkmės ir laukiam gerų ženklų!!!
Atsakyti