Tikiuosi dar nenusibodau,bet štai tokį patį vėrinuką sukonstrava,tik šis baltos spalvos ir ne man karoooliai ,
karoooliai1 . Beje...tuos tarpus darau specialiai,kad matytųsi tas stiklinis karoliukas,nes kai pasižiūriu į tas foto,tai dėl prastos kokybės nelabai ten suprantama kas per daikts įkištas
karoooliai1 . Beje...tuos tarpus darau specialiai,kad matytųsi tas stiklinis karoliukas,nes kai pasižiūriu į tas foto,tai dėl prastos kokybės nelabai ten suprantama kas per daikts įkištas
As labai susizavejau jusu visu padarytais papuosalais
labai noreciau parodyti savo darbelius.jusu teismui idedu pirmaji mano darbelis
labai noreciau parodyti savo darbelius.jusu teismui idedu pirmaji mano darbelis
Stai dar vienas smuikelis cia mano pats pirmasis darbelis
Cia laumzirgis (tik viela per stora buvo tai labai sunkiai pagaminau darbelis
karoliai
dar vienas papuosalas ant kaklo
Labai atsiprasau uz bloga kokybe,nes neturiu fotoaparato tai tenka skanuoti
karoliukus tvirtinu prie odos nepradurdama kitos puses
dar vienas papuosalas (tik kazkodel spalvos netokios siaip tie labai tamsus karoliukai yra melyni ) papuosaliukas
dar vienas papuosalas (tik kazkodel spalvos netokios siaip tie labai tamsus karoliukai yra melyni ) papuosaliukas
Labai noreciau parodyti dar keleta darbeliu tikiuosi neatsibosiu jums
pakabukas
auskariukai (pirma karta veriau su vielute)
pakabukas
auskariukai (pirma karta veriau su vielute)
Man labai patiko šitas Nettos darbelis:
Gal galėtumėte kas nors parašyti kaips jis daromas arba kokią schemutę įmesti.
Gal galėtumėte kas nors parašyti kaips jis daromas arba kokią schemutę įmesti.
Ačiū už pagyrimus mano darbeliui
Kaip galvojat ar tokią apyrankę iš svarovskių kas nors čia internete pirktų? kiek prašytumėt už tokią?
Kaip galvojat ar tokią apyrankę iš svarovskių kas nors čia internete pirktų? kiek prašytumėt už tokią?
Gal dabar geriau
Sveikutės
Kaip šaunu kad šiam skyrelyje kas diena,vis naujiena Labai smagus gandrelis,jis tiesiog mazas-kai paugės tai ir stovėt išmoks labai grazu
Niu labai gražu . Kaip darei?
Fėja-Būrėja auskariukus dariau tokio aparačiuko dėka,šiaip juo galima megzti šniurelius batams,ar šniurelius į kokį drabuziuką,bandziau graziais siūlais ir karoliukais daryt vėrinuką kaklui(bet tai mano mėginukai-fantazijos,kuriais bandziau jį pritaikyt ir kitur )
Pbandziau megzt vėlute įterpiant karoliukus,poto auskariukus apvilkau numegztu gaminuku ir pritvirtinau
Ryt pasistenksiu rast laiko jį nufotografuot ir įdėsit nuotraukėlę jums
Čia kaip jau vieną sykį rodziau mėginukas su siūlais ir karoliukais vėrinukas
Kaip šaunu kad šiam skyrelyje kas diena,vis naujiena Labai smagus gandrelis,jis tiesiog mazas-kai paugės tai ir stovėt išmoks labai grazu
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 25, 10:36)
Niu labai gražu . Kaip darei?
Fėja-Būrėja auskariukus dariau tokio aparačiuko dėka,šiaip juo galima megzti šniurelius batams,ar šniurelius į kokį drabuziuką,bandziau graziais siūlais ir karoliukais daryt vėrinuką kaklui(bet tai mano mėginukai-fantazijos,kuriais bandziau jį pritaikyt ir kitur )
Pbandziau megzt vėlute įterpiant karoliukus,poto auskariukus apvilkau numegztu gaminuku ir pritvirtinau
Ryt pasistenksiu rast laiko jį nufotografuot ir įdėsit nuotraukėlę jums
Čia kaip jau vieną sykį rodziau mėginukas su siūlais ir karoliukais vėrinukas