QUOTE(Magnuna @ 2014 07 08, 22:13)
Sveika,
pabandykit tiesiog nieko nedėti ir pastebėti ar labai laižysis. Siūlės irgi nėra tokios visiškai nepatvarios. Gal pabandykit leisti katinui laisvai pabūti. Kartais geriau laisvai paleisti ir gal truputį pasilaižęs nelies siūlės. Mano katytės vos nuo narkozės atsigavusios marškinėlius nusiraišiojo. Kai pabandžiau uždėti atgal tai iš tiesų daugiau vargo ir spardymosi buvo ir baimės kad taip tik daugiau sau pakenks. Iki savaitgalio tai jau tikrai viskas bus gerai.
pabandykit tiesiog nieko nedėti ir pastebėti ar labai laižysis. Siūlės irgi nėra tokios visiškai nepatvarios. Gal pabandykit leisti katinui laisvai pabūti. Kartais geriau laisvai paleisti ir gal truputį pasilaižęs nelies siūlės. Mano katytės vos nuo narkozės atsigavusios marškinėlius nusiraišiojo. Kai pabandžiau uždėti atgal tai iš tiesų daugiau vargo ir spardymosi buvo ir baimės kad taip tik daugiau sau pakenks. Iki savaitgalio tai jau tikrai viskas bus gerai.
Ačiū už atsakymą, taip ir padariau. Iš tiesų, nelabai tam katinui rūpi ta siūlė. Prausdamasis aplink plaukus išsilaižo, o siūlės vietą tik kartą mačiau, kad bandė lyžtelt, bet aš jo dėmesį nukreipiau ir jis daugiau nebebandė Naktį buvau uždėjusi marškinėlius, bet prabudusi 5 ryto pamačiau, kad ponulis jau nusirengė, matyt karšta buvo )) Siūlė atrodo kaip ir vakar, tai matyt nieko jai nedarė ir išsirengęs Dabar yra akylai stebimas ir nesupranta, kodėl jam negalima būti vienam virtuvėje ir kodėl į jį vis žiūri, kai jis prausiasi