Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

batukai 19-21 dydzio user posted imageuser posted image geriausiai Kaune. dar ir rubeliu prideciau apie 70-80 cm dydzio-perpardavimui netiks ax.gif 4u.gif is viso -dydysis prekybos centro maiselis
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 05 28, 16:42)
Dovanoju du vyriskus kostiumus ugiui apie 186, nestambiam vyriskiui

dovanoju moterisku rubu M dydis, kelnes ugiui apie 176
avalyne 39 dydis

vis dar dovanoju rubus. Yra gan geros bukles, negi niekam nereikia? Kaunas dainavos raj.
Atsakyti
gal kaune yra mamu, galinciu padovanoti bernikiusku rudeniniu - zieminiu drabuzeliu 0-6 men? lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haueva @ 2014 03 29, 18:53)
Dovanoju vežimėlį su lopšiu.  Būklė patenkinama. Nesulūžęs. Ratai pripučiami, tačiau vienas kiauras. Norinčiai, galėsiu pridedi ir maišą žaislų. Yra ir sėdima dalis.

user posted image

Turiu ir CHICCO automobilinę kėdę - atiduosiu už kavos pakelį.

Kaunas.

sveiki, ar kedute su paminkstinimu naujagimiui? parasykite sms nr 860674388, neseku
Atsakyti
Atiduodam savo mylėtus žaisliukus. Tikrai ne idealūs, gerokai panaudoti, bet gal trūksta to gėrio. Berniukui, mergitei, pliušinukai...Kaunas, A.Šančiai.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mergaites,
Dovanoju dvi dublionkes,viena zalia,kita juoda XL dydziai,dar galima drasiai nesioti,geros bukles,ziemai pats tas,maisa moterisku drabuziu:kelnes,megztukai,marskiniai, dzempis.(viskas 42-44 dydzio)
Silainiai 4u.gif
Atsakyti
Dovanoju maišą mergaitiškų drabužėlių(nuo pirštinių iki megztinių), 2 naktines užuolaidas žydras vaikų kambariui(130x137cm), 2 maišus moteriškų rūbų(L dydis). Tik tiems kam reikia. Bet kam nebedalinsiu. Atsiprašau, bet buvau pamokyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safranas.sss: 23 birželio 2014 - 08:55
Dovanojame Kaune maisa rubu ir batu(41) ,tinkanciu 172 ugio nestambiam vyrukui ar vaikinui.Rubai kokybiski,yra ir darbui ir gatvei 4u.gif Foto galite pamatyt mano temoje smile.gif
Atsakyti
atiduodu. pasiimti patiems prie urmo bazes. avalyne 39 dydzio, rubai 36- 38 dydzio. vyriski kostiumai 186 ugiui S-M dydzio.

albumas cia http://public.fotki....shele/atiduodu/

Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 06 19, 08:15)
Atiduodam savo mylėtus žaisliukus. Tikrai ne idealūs, gerokai panaudoti, bet gal trūksta to gėrio.  Berniukui, mergitei, pliušinukai...Kaunas, A.Šančiai.

Žaisliukai padovanoti. Turiningo žaidimo!
Atsakyti
Dovanoju Kaune. Išardyti ir pasiimti patiems wink.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, neseniai man per feisbuką parašė senas vaikystės draugas, kad pateko į sunkią padėtį: prieš trejetą savaičių gimė neišnešiotas sūnelis, bet šiuo metu namuose ta pora neturi nei vežimėlio, nei lovytės, praktiškai nieko vaikučio priežiūrai.Mažiukas gimė neišnešiotas, svėrė vos 1 kg, dabar guli Kauno klinikose, mažiukas jau priaugo 200 gr.
Aš pati asmeniškai jam padėčiau, bet negyvenu Lietuvoje.Gal yra kauniečių ar jonaviečių (ta pora gyvena Jonavoje), kuri galėtų padovanoti mažiukui lovytę ir vežimuką? unsure.gif Gal ir kitų daiktų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 04 liepos 2014 - 16:09