Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(ramintjukas23 @ 2013 12 08, 09:57)
prieš ką nors dovanodamos šiai merginai, pasidomėkite  ja -
man asmenine žinute parašė, kad vaikelio tėvas žuvo avarijoj pries 3 mėnesius doh.gif ,
o ir šiaip - įveskite į google jos nurodytą  telefono numeriuką  4u.gif

karolinajaneckiene, negražu apgaudinėt 4u.gif
Tai jin apgaudineja zmones ? nes as ir dovanoju rubeliu mergaitiai ,zada atvaziuoti pasiimti ,gal zinot ar tikrai jie jai reikalingi ?

as jai ir siuliau bet jai netiko kad siustis reik smile.gif ir ankstesnesese sms pora psl atgal raso kad vyras dirba
Atsakyti
Apgavikė,ne kitaip,man rašė kad vyras geria ir pan.kitose temose kad vieniša yra ir panašias istorijas skiedžia.Tik prasmės nepagaunu-kam to reik,na nebent prisirinkus geresnių rūbelių pardavinės g.gif cool.gif
Atsakyti
Atiduodu striuke M-L dydzio juoda, deveta ,siuta pazastis ,deveti dar galima, man jau per maza.
Atiduodu pavasarinius batus41dydzio .vieno bato uztrauktukas sugedes bet manau tai nebrangiai kainuoja pataisyti, man kulnas per aukstas ,nesiojau pora menesiu ir tai tik savaitgaliais.
atiduodu dar ir pora megztiniu siltesniu dydis mazdaug L .
nuotrauku kolkas neturiu . pasiimti patiems kauno raj , ringaudu km . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintjukas23 @ 2013 12 08, 09:57)
prieš ką nors dovanodamos šiai merginai, pasidomėkite  ja -
man asmenine žinute parašė, kad vaikelio tėvas žuvo avarijoj pries 3 mėnesius doh.gif ,
o ir šiaip - įveskite į google jos nurodytą  telefono numeriuką  4u.gif

karolinajaneckiene, negražu apgaudinėt 4u.gif
Tai jin apgaudineja zmones ? nes as ir dovanoju rubeliu mergaitiai ,zada atvaziuoti pasiimti ,gal zinot ar tikrai jie jai reikalingi ?

man taip pat ji rase, bet kai parasiau jog rubeliai vidutiniski- dingo biggrin.gif manau, kad iesko durniu, kurie atiduotu geru rubeliu, kad galetu pardavinet
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas turite padovanoti kaledine eglute ir vaikiskos muzikos cd butume su suneliu labai dekingi 4u.gif
Papildyta:
Labukas,mano suneliui netiko,tai turiu 3 vnt Bebi misinuko iki 6 men ir 1 aptamil lactofed (zaliu dangteliu) irgi iki 6 men,gal kam reikia? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelis @ 2013 12 08, 23:36)
Labas vakaras,
gal kas turite padovanoti kaledine eglute ir vaikiskos muzikos cd butume su suneliu labai dekingi 4u.gif
Papildyta:
Labukas,mano suneliui netiko,tai turiu 3 vnt Bebi misinuko iki 6 men ir 1 aptamil lactofed (zaliu dangteliu) irgi iki 6 men,gal kam reikia? 4u.gif  blush2.gif

aš CD neturiu, bet turiu sukaupusi nemažą kolekciją audio pasakų, dainelių, lopšinių vaikams. viską laikau kompe, nes man taip patogiau. jei tinka ir norite - užsukite į svečius, pasidalinsiu įrašydama į jūsų laikmeną 4u.gif
Atsakyti
Atiduodu maisiuka rubeliu mergaitiai nuo gimimo ira keli ir dar keli ivairaus dydzio. kai kurie isskalbti kai kuriuos teks persiskalbti nes nuo stovejimo maise igave kvapa.rubai nera is mandruju ,bet gal tikrai reikia. smile.gif bendraujam tik per a.z. smile.gif kas pasiims pirmas to ir bus daugiau nerezervuosiu nes nezine ar isvis atvyks tokie, jai niekam neprireiks gruodzio 24diena ismesiu.
user posted image atskirai nefotografuosiu, pasiimti kauno raj ,ringaudu kaime.

Papildyta:
Atiduodu striuke M-L dydzio juoda, deveta ,siuta pazastis ,deveti dar galima, man jau per maza.
user posted image
Atiduodu pavasarinius batus41dydzio .vieno bato uztrauktukas sugedes bet manau tai nebrangiai kainuoja pataisyti, man kulnas per aukstas ,nesiojau pora menesiu ir tai tik savaitgaliais.
user posted image
user posted image
atiduodu dar ir pora megztiniu siltesniu dydis mazdaug L .
user posted image
user posted image
user posted image
pasiimti patiems kauno raj , ringaudu km . smile.gif
Atsakyti
Dovanoju nedideli maiseli tvarkingu rubeliu nuo gimimo iki mazdaug 6 men mergaitems ( uzsiliko pas tevus). Palutes, megztukai, kepurytes, ir t.t.Kaunas I az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 10 gruodžio 2013 - 21:16
Dovanoju HM striukę paaugliukui, ūgis 170, bet idealiausiai 166. Dovanosiu tam kuriam tikrai labai reikia. Aleksotas Pasiimti patiems, niekur nevežu 4u.gif Laukiu AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, noriu labai padekoti visoms mamytems kurios padovanojo mano vaikuciams drabuzeliu, tikrai nuostabus drabuzeliai batukai, begalo esu dekynga, o dar vis ieskom vyrisku m-l o avaline 43, ir sau labai reikalinga striuke ir gali but drabuziai l o avaline 38-39 kaune. taipat noriu paprasyti gal kas zinot kas padovanotu mums cekcija ir rasamaji stala, labai nejaukus kambarys norisi iki svenciu kaskaip apsistatyti, kad ir vaikams butu smagiau, jei kas ka turetu pasiuliti parasykit labai aciu ir uz tai sokoladas 867135826
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2013 12 10, 19:08)
Dovanoju nedideli maiseli tvarkingu rubeliu nuo gimimo iki mazdaug 6 men mergaitems ( uzsiliko pas tevus). Palutes, megztukai, kepurytes, ir t.t.Kaunas I az.

Rezervuota mamytei jautuke30
Atsakyti
Norėčiau padovanoti kelis mano mylėtus nestuke.gif rūbelius. Mano ūgis 164cm, įprastai nešioju M arba 38 dydžio rūbus 4u.gif Norėčiau, kad rūbeliai atitektų tai ar toms, kurioms šiuo metu tikrai sunku su pinigėliais.

Striukė iš "Būk mama", graži bordo spalva, siuvinėta, labai lengvutė, dėvėjau ir pavasarį , ir žiemą. Priekis kiek ilgesnis, kad gražiai išsiformuotų su pilvuku. Išmatavimai ilgis 82cm, tarp pažąstų 52*2, rankovės 57, bet atlenkus gali būti 63cm. Ant etiketės rašo, dydis 48, ūgis 170.

user posted image

user posted image

Liemenė iš "Dar ne mama", labai gero stovio ir labai dailiai uždengia pilvuką, tiks iki nėštumo pabaigos, nes šonuose yra raištukai. Dydis rašo 46, ūgis 170, sudėtis 100% vilna. Išmatavimai ilgis 72cm., per krūtinę 48*2cm.

user posted image

user posted image

Kelnės "Dar ne mama", velvetinės, samaninės spalvos. Vidinės siūlės ilgis 75cm, visas ilgis 107cm.. Aš jas trumpinau pas siuvėją. Per liemenį ištempus 46*2, ir dar galima persiiūti sagutes augant pilvukui. Kelnes dėvėjau nuo pirmų nestuke.gif mėnesių, iki 6 mėnesiuko.

user posted image

user posted image

Sarafanas, labai tamprus, tiks visą nestuke.gif periodą. Ilgis 90 cm., per krūtinę 45*2.

user posted image

user posted image

Labai miela palaidinė ir nestuke.gif , ir maitinančiai mamytei. Sudėtis 95% medvilnė ir 5% elastanas. Per krūtinę 45*2 cm, rankovės trijų ketvirčių 42cm, ilgis 58cm.

user posted image

Elastinis diržas, gamintas ortopedijos technikos.

user posted image
Atsakyti