Gerbiamos Mamos!
Prašau vienišai daugiavaikiai mamytei pagalbos.Šeimos turtas tai jie patys,mama ir jos mažieji vaikučiai.Gyvenimas ne rožėmis klotas,sunkiai gyvena,galas su galu vos suduria,neišgali susimokėti mokesčių,kad išmaitinti vaikučius ji nemoka mokesčių,kad vaikučiai būtų pavalge.Neteiskime šios mamos,kad ji viena,anaiptol lenkti galva reikia ir didžiuotis tokia mama,ji augina ir tyli verkdama kamputyje,bet aš negaliu žiūrėti į tai pro pirštus,tuo labiau artėja šventės,o jų Kūčių stalas bus tuščias,nes reikia išmaitinti visas 6 burnytes,mažiesiems juk nepasakysi,kad neturi ką valgyti.Virtuvėje elektros nėra,gyvena su lempute,staline lempa ir tik dėl to,kad valdžia davė būta su baisiai sudegusiais laidais elektros,gali bet kada užsidegti,bet į visa tai visiems nusispjauti,tai mama sukandus dantimis taip ir gyvena,nes niekas į ja dėmesio nekreipia,kad laidus visus elektros pasikeisti,kainuoja didelius pinigus,bet mamytė tokių neturi,ji žiūri,kad jos vaikučiai būtų pavalgę,kad mokykloje ir darželyje nesakytų,kad tavo batukai suplyšę,tavo mama tau naujų nenuperka,o man tėtis su mama nuperka,sukasi kaip tik gali,todėl aš visų jūsų prašau,labai pagalbos šiai mamytei.
Prašau bent mažiausiams vaikučiams rūbeliu ir jeigu turite kas žieminius batukus,nesvarbu kokius,mamytė susiklijuos jeigu reikės.
Berniukas Gruodį 4 metukai būs,bet rūbeliai tinka ir ant 3 metų berniuko.
Mergaitė 3 metukai bus Sausio mėnesį.
Kitas berniukas 10 metu,neaukšto ūgio smulkutis labai.
Prašau bent šitiems mažiausiams vaikučiams pagalbos,būkite geros Mamos padėkite,galbūt kažkada ir jums reikės pagalbos,jeigu reikės adreso ar kontaktų rašykite.Nelikime abejingi.