Norečiau atiduoti maišelį rubelių, tinkančių mergaitei 0-6men, keli šliaužtukai, pižamytė, Hipp pankolio arbatele, kojinyčių, pėdkelnių
Labas vakaras,
turiu prasyma,gal kas turi atiduoti nebenaudojama vaikstyne,ir siltu rubeliu berniukui nuo 8 men ypac reiketu kombinezono,labai dekoju is anksto
turiu prasyma,gal kas turi atiduoti nebenaudojama vaikstyne,ir siltu rubeliu berniukui nuo 8 men ypac reiketu kombinezono,labai dekoju is anksto
Dovanoju maišą drabužėlių mergaitei nuo pusės metų Į AŽ
Dovanoju universalų vežimėlį.Yra lopšys. Kam tikrai reikia, tai nemanau, kad svarbus modelis ar spalva. Būklė gera.
Dovanoju maiseli rubvelkiu mergaitei nuo 6-9 men, batukai zieminiai 20 dydis, buteliukas viena spaprastas, kitas us rankinelem, naudotas minimaliia, kelnes nestukei, motersiki rubai l;xl dydis.
Kaunas
Kaunas
Dovanojam maitinimo kede ( deveta triju vaikuciu) be dirzu, kedes paminkstinimo cerata paplysus, staliukas nevaiksto idealiai. Zodziu deveta bet sedeti ir valgyti galima Eiguliai
Dovanoju drabuziu mergaitei, yra sudeta dezemis ar maisais 0-6 men., 6-12 men., 12-18 men, vyresniai nei 18 men.
Mergaite buvo gimusi spalio men., tai maziausi gal labiau zieminiai.
Mergaite buvo gimusi spalio men., tai maziausi gal labiau zieminiai.
sweiki, dovanoju didely masa rubu berniukui, 2m-3m-4m .2metu butu kombis lakstyti po lauka ,3metu kelniu ir megztukai keli , 4metu striukes daugiau , rubeliai tinkami tik namie ir po lauka nera iseiginiai gali tureti demiu ar skyliuciu , jai kam reikia prasom pasiimti is namu nesiunciu ,viska pasiimti kartu , taip pat pririnkau nereikalingu mums zaislu pora maisiuku gal kam reik i kaima pazaisti i smeliadeze nuotrauku nebus lb tingiu fotografuoti viska atskirai , mes is kauno raj
Dovanoju rubelius berniukui nuo 0 iki 2 metukų amžiaus, viskas maišuose, kas puse metu maždaug. Yra visai mažai nešioti, yra ir labiau padevetu. Parinkciau ir žaisliuku, ką jau mano sūnus išaugo. Aš iš z. Kaniuku.
QUOTE(luzere @ 2013 07 17, 11:45)
Dovanoju rubelius berniukui nuo 0 iki 2 metukų amžiaus, viskas maišuose, kas puse metu maždaug. Yra visai mažai nešioti, yra ir labiau padevetu. Parinkciau ir žaisliuku, ką jau mano sūnus išaugo. Aš iš z. Kaniuku.
Jau pazadeti.
Dovanoju du maisus mergaitisku rubeliu (2-5m mergaitei) bei batukus (24 dydzio botus ir 25dydzio basutes). Gyvenu Kauno rajone, Ringauduose, taciau kasdien bunu Kaune.
tik per AZ
tik per AZ
Dovanoju riedlente