DOVANOJU apie 1m mergytei yra daugiau suknyciu,sarafanu pylnas iki mazas maisiukas
botai mergytei 14cm
QUOTE(br@ske @ 2013 04 29, 14:13)
DOVANOJU apie 1m mergytei yra daugiau suknyciu,sarafanu pylnas iki mazas maisiukas
botai mergytei 14cm
botai mergytei 14cm
pazadeta
dovanoju:
**takas, 60*84 cm, nematuojant kutų. geros būklės, be defektų.
**mamos augintų mažų aštrių paprikų, džiovintos, reikia susimalt (aš neturiu, kuo);
**5-6 m. berniukui:
3 marškiniai, 2 iš jų geros būklės, tinkami smulkiam pirmokui į mokyklą;
3 kelnės kasdienai;
džemperis kasdienai.
http://s50.photobuck...l...rt=3&page=1
Kaunas, až
**takas, 60*84 cm, nematuojant kutų. geros būklės, be defektų.
**mamos augintų mažų aštrių paprikų, džiovintos, reikia susimalt (aš neturiu, kuo);
**5-6 m. berniukui:
3 marškiniai, 2 iš jų geros būklės, tinkami smulkiam pirmokui į mokyklą;
3 kelnės kasdienai;
džemperis kasdienai.
http://s50.photobuck...l...rt=3&page=1
Kaunas, až
dovanoju mergytei 2m drabuzelius ir smulkiai mamytei ar paauglei rubus 36d.kalnieciai zemkalnio g.
Gal kas turi padovanoti 3 dydzio sauskelniu,didelis dekui is anksto
visas visas sveikinu su mamadieniu
dovanoju S/M dydzio moteriskus drabuziu: baltos kelnes, pora sukneliu, viena linine suknele (vasariskos) vasariskos maikutes, palaidines ilgom rankovem, megstukai, mocherinis, kiaurarasciu megstas megstukas. Taip pat balta pavasario rudens ilga striuke. Batai odiniai lakuoti ilgi 38 dydzio ant kulniuko su avikailiu, truputi pasibruzine nosys, bet pavaksavus nesimato ir tas 2 poros 39 d batu vieni odiniai, kiti blizgus, taip pat su kailiu. Uz skanesta
Dovanoju krūvelę barškučių. Kaunas, Vytėnai, nesiunčiu.
Atiduodam mašinas berniukui:
didelis raudonas džipas - galima važinėti šiaip, nors yra ir pultelis valdymui, tik reiktų patiem išsiaiškinti, ar baterijas tik reik pakeist, ar kažką taisyt valdyme
raudona mašina su spiderman - ta pati situacija
Mėlyna minkštos gumo mašinytė, tokia didesnė, paspaudus variklio garsą leidžia.
Medinis didokas mašina-tralas - natūralaus medžio, išpaišyta vaikų, tad galima būtų tiesiog nusidažyti norima spalva ir būtų kaip naujas
dar keletas plastmasinių žaisliukų - šuniukas, kiškis, bakuganai...
rašyti až
didelis raudonas džipas - galima važinėti šiaip, nors yra ir pultelis valdymui, tik reiktų patiem išsiaiškinti, ar baterijas tik reik pakeist, ar kažką taisyt valdyme
raudona mašina su spiderman - ta pati situacija
Mėlyna minkštos gumo mašinytė, tokia didesnė, paspaudus variklio garsą leidžia.
Medinis didokas mašina-tralas - natūralaus medžio, išpaišyta vaikų, tad galima būtų tiesiog nusidažyti norima spalva ir būtų kaip naujas
dar keletas plastmasinių žaisliukų - šuniukas, kiškis, bakuganai...
rašyti až
Dovanoju Kaune, siunčiu. Rašyti į a.ž., temos neseku.
Mano visi dovanojami rūbai, daiktai, reikmenys:
Spausti čia
Mano visi dovanojami rūbai, daiktai, reikmenys:
Spausti čia