Labai ieškau mamytės kuri gavo dovanų šiuos vazonėlius esu is Aleksoto, man jų labai reiktu kaktusams, nedaug...apie 10 vazonelių, už juos galiu sumokėti, galiu keisti i kitus plastikinius (atiduočiau kiek turiu apie 40 vnt), kaip Jus sutiktumėt. Bučiau labai labai dėkinga, man tikrai labai reikia mano kaktusiukų kolekcijai išrūšiuoti
Mano tel nr. 861600679
P.S. Žinau skelbimas ne į temą, labai prašau atleisti
QUOTE(Selina @ 2013 04 08, 23:49)
Dovanoju dėžę rūbelių mergaitei 0-6 mėn. Šliaužtinukai, bodžiukai. Rūbeliai kasdieniniai, bet po namučius dėvėti tikrai tinkami. Per AŽ.
Dar turiu. Ar niekam nereikia?
Dovanoju Kaune, siunčiu. Rašyti į a.ž., temos neseku.
Mano visi dovanojami rūbai, daiktai, reikmenys:
Spausti čia
Mano visi dovanojami rūbai, daiktai, reikmenys:
Spausti čia
QUOTE(merga @ 2013 04 11, 20:05)
Neparašėte kokiame mieste reikalingi drabužiai
Kaune bet tinka visi miestai nes uz siuntima sumokesiu
gal kas galetu padovanoti mergytei rubeliu nuo 2metuku? i az
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2013 01 13, 16:19)
Pažadėti.
ar jau atidavet rubelius?
Papildyta:
QUOTE(Lady-G* @ 2013 02 02, 23:27)
Dovanoju maiseli drabuzeliu berniukui nuo gimimo iki mazdaug 6men. Yra bodziuku ilgomis bei trumpomis rankovemis, sliauztinuku, bliuskyciu ilgomis rankovemis, dzinsiuku... visi rubeliai isskalbti, tvarkingi. Tiesa, yra tokiu bodziuku, kur prie kakliuko jau nebeissiskalbia, siek tiek yra demiu, taciau kasdienai tikrai galima deveti. Visus rubelius nufotografavau. Gal yra kuri seima, turinti naujagimi, ar dar besilaukianti jo, mielai padovanociau visus rubelius
Taip pat dovanoju puikius tamsiai melynos spalvos dzinsiukus (skiny tipo) nestukei (40dydzio), bei dzinsini sijonuka (42dydzio, taciau atitinka 40dydi).
VISI DOVANOJAMI RUBELIAI
Gyvenu romainiuose, taciau galiu paduoti viska ir silainiuose.
Taip pat dovanoju puikius tamsiai melynos spalvos dzinsiukus (skiny tipo) nestukei (40dydzio), bei dzinsini sijonuka (42dydzio, taciau atitinka 40dydi).
VISI DOVANOJAMI RUBELIAI
Gyvenu romainiuose, taciau galiu paduoti viska ir silainiuose.
gal dar turit dabuzelius mes laukiames berniuko?
Papildyta:
QUOTE(mamuliukas1 @ 2013 03 10, 00:16)
Dovanojam lovyte su kokosiniu ciuzinuku. Lovyte 4 padeciu,su ratukais. Reiketu persilakuot,ciuzinukas beveik nenaudotas.Kaunas - Zaliakalnis
ar dar turite sita dovanele?
Papildyta:
QUOTE(Nefer @ 2013 04 06, 18:57)
Dovanoju rubelius leliukui. Mums juos padovanojo, bet kadangi jau zinome, kad bus mergaite, tai labiau tinkancius berniukui (nors tinka ir mergaitei) perdovanosim Bukle nera ideali, jau panesioti, bet gal kam pravers. Rasykit i az
ar dar turite rubelius mes laukiames berniuko?
34 dydžio Bartek Žieminukai. nešiojimui dar tikrai geri, odiniai, viduje su kailiuku, tik...vienintelis defektas - vienos kojos užtrauktukas sugedęs. Neščiau taisyt ir pati, bet kitam sezonui mums jau bus maži, tad...
Kaunas, A.šančiai, netoli 3-ios lig. Pasiimti patiems, o siunčiu tik registruotu, 7 Lt.