Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(Lady-G* @ 2013 02 02, 22:27)
Dovanoju maiseli drabuzeliu berniukui nuo gimimo iki mazdaug 6men. Yra bodziuku ilgomis bei trumpomis rankovemis, sliauztinuku, bliuskyciu ilgomis rankovemis, dzinsiuku... visi rubeliai isskalbti, tvarkingi. Tiesa, yra tokiu bodziuku, kur prie kakliuko jau nebeissiskalbia, siek tiek yra demiu, taciau kasdienai tikrai galima deveti. Visus rubelius nufotografavau. Gal yra kuri seima, turinti naujagimi, ar dar besilaukianti jo, mielai padovanociau visus rubelius smile.gif
Taip pat dovanoju puikius tamsiai melynos spalvos dzinsiukus (skiny tipo) nestukei (40dydzio), bei dzinsini sijonuka (42dydzio, taciau atitinka 40dydi).
VISI DOVANOJAMI RUBELIAI
Gyvenu romainiuose, taciau galiu paduoti viska ir silainiuose.

PAZADETA VIENAI MAMYTEI thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif LABAI NORECIAU PADEKOTI VISIEMS MAN PADEJUSIEMS IR MANE PALAIKIUSIEMS DIDELIS DIDELIS DEKUI,BE JUS NIEKO NETURECIAU smile.gif mane jau kita savaite guldo i ligoine,nes jau mazius nebeauga,gims maziukas,be tikiuosi svekas,jei ne js nebezinau ka bucau dariusi,nes tikrai esu pakliuvusi i labai sunkia padeti,o jau kai nesiseka tai nesiseka,tikrai sakoma kad nesekme viena nevaiksto,siandien vyra is darbo ateido,tai as iskart po gimdimo iekosiu nors kokio kad ir namuose,nes kitaip laukia ziauri ateitis .Negaliu sakyti kad labai nesiseka nes cia sutikau tikrai daug nuostabiu zmoniu smile.gif Labai labai dekui visiems,DIDELIS ACIU NUO MANO SEIMOS IR BUSIMO LIALIUKO
Atsakyti
QUOTE(Linutelis @ 2013 02 06, 21:22)
Labas vakarelis smile.gif LABAI NORECIAU PADEKOTI VISIEMS MAN PADEJUSIEMS IR MANE PALAIKIUSIEMS DIDELIS DIDELIS DEKUI,BE JUS NIEKO NETURECIAU smile.gif mane jau kita savaite guldo i ligoine,nes jau mazius nebeauga,gims maziukas,be tikiuosi svekas,jei ne js nebezinau ka bucau dariusi,nes tikrai esu pakliuvusi i labai sunkia padeti,o jau kai nesiseka tai nesiseka,tikrai sakoma kad nesekme viena nevaiksto,siandien vyra is darbo ateido,tai as iskart po gimdimo iekosiu nors kokio kad ir namuose,nes kitaip laukia ziauri ateitis .Negaliu sakyti kad labai nesiseka nes cia sutikau tikrai daug nuostabiu zmoniu smile.gif Labai labai dekui visiems,DIDELIS ACIU NUO MANO SEIMOS IR BUSIMO LIALIUKO

laikykis,o kad vyra atleido nera tokia tragedija ,juk ranku koju nenupjove,jei nores ras kita darba,jei nebus atlygis didelis juk galesit pasalpas gauti, jei nesigaus seimos nariui tam tikra suma,o tau po gimdymo nesamo ieskoti darbo ,nes turi sveika vyra kuris turi islaikyti seima
Atsakyti
Dovanojų 2 maišus moteriškų rūbų (36 d), aksesuarų ir kosmetikos 4u.gif
Štai ką sudėjau į maišus:
pilką žieminę striukę
juodą klasikinį paltą iki kelių
raudoną striukę pavasariui
2 rankines
žydros spalvos vilnonį šalį
šiltą vilnonį megztinį melsvų atspalvių
rožinę vilnonę kepurę žiemai
ploną žydrą medvilninį megztinį
palaidinę koralinė spalvos
oranžniai bridžai vasarai
oranžinė maikutė
tinuka trumpom rankovėm marga
balta maikutė su piešinėliais nauja
baltas bliuzonas trumpom rankovėm su raštais
žydra kepuraitė su snapeliu

Kosmetikos ir papuošalų maišelis:

salotinis nagų lakas
skaidrus lako pagrindas
3 spalvų šešėliai
persikiniai skaistalai
4 spalvų bronzeris
bronzeris
raudonas lūpų blizgis
lūpų balzamas
2 gelinaii pravedimai: juodas, rudas
paprastas juodas lankelis
apyrankė
naujų apyrankių komplektas
veidrodėlis
purškiamas drėkiklis veidui

Visą turtą galima atsiimti Kaune, prie Saulėtekio arba prie Dvarčionių keramikos. Nerezervuoju, į kitus miestus nesiųsiu.

Atsakyti
Dovanoju mergaitei rubelius 3-6 men, kombinezonas tinkantis dabar, kelnytes, sliauztukai, suknytes, Kaunas
Atsakyti
Kadangi kelios mamytės kreipėsi dėl atskirų daiktelių, tai norėčiau atsakyti visoms, kad atiduodu tik viską iš karto 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 02 09, 17:14)
Dovanojų 2 maišus moteriškų rūbų (36 d), aksesuarų ir kosmetikos  4u.gif
Štai ką sudėjau į maišus:
pilką žieminę striukę
juodą klasikinį paltą iki kelių
raudoną striukę pavasariui
2 rankines
žydros spalvos vilnonį šalį
šiltą vilnonį megztinį melsvų atspalvių
rožinę vilnonę kepurę žiemai
ploną žydrą medvilninį megztinį
palaidinę koralinė spalvos
oranžniai bridžai vasarai
oranžinė maikutė
tinuka trumpom rankovėm marga
balta maikutė su piešinėliais nauja
baltas bliuzonas trumpom rankovėm su raštais
žydra kepuraitė su snapeliu

Kosmetikos ir papuošalų maišelis:

salotinis nagų lakas
skaidrus lako pagrindas
3 spalvų šešėliai
persikiniai skaistalai
4 spalvų bronzeris
bronzeris
raudonas lūpų blizgis
lūpų balzamas
2 gelinaii pravedimai: juodas, rudas
paprastas juodas lankelis
apyrankė
naujų apyrankių komplektas
veidrodėlis
purškiamas drėkiklis veidui

Visą turtą galima atsiimti Kaune, prie Saulėtekio arba prie Dvarčionių keramikos. Nerezervuoju, į kitus miestus nesiųsiu.

Atsakyti
ATIDUOTA

QUOTE(dontstop @ 2013 02 11, 20:21)
Kadangi kelios mamytės kreipėsi dėl atskirų daiktelių, tai norėčiau atsakyti visoms, kad atiduodu tik viską iš karto  4u.gif

Atsakyti
Galiu padovanoti sportinį vežimą.
user posted image
user posted image
user posted image

Gyvenu Kauno rajone, bet galėčiau atvežti ir į Kauną.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 02 13, 14:06)
user posted image
user posted image
user posted image

Jau rezervuotas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 02 13, 14:06)
user posted image
user posted image
user posted image

Jau atiduotas.
Atsakyti
Kasdieniniai rūbeliai 3-4-5 m berniukui. Gal kam į kaimus, sodus A.Šančiuose.blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 16 vasario 2013 - 14:08
sveikos mamos,gal kas atiduoda drabuzeliu mergaitei nuo 3metuku,nes baigem visus isaugti,taip pat reiktu viengules lovytes 4u.gif
Atsakyti