Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 231

QUOTE(Luggne @ 2012 11 15, 23:42)
Mano skaičiavimais, 8 dydis būtų 25 cm pėdai  g.gif Šiaip abigail modelio padas toks pats kaip ir emma modelio. Tai gal užtektų 8  g.gif  Bet gal dar kas nors parašys  4u.gif
O abigail modelis gražus  wub.gif

aciulis uz komentarus, nusiunciau 9 winterblue spalvyte, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 15, 13:16)
Nugi sita grozi  wub.gif
user posted image

Nu labai labai grazi, VVaiva wub.gif , MR striukyte irgi thumbup.gif . Pasipuosit, mergaites tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 15 lapkričio 2012 - 22:46
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 15, 23:45)
Nu labai labai grazi, VVaiva wub.gif , MR striukyte irgi  thumbup.gif . Pasipuosit, mergaites tikrai  wub.gif

VVaiva ir MR mane siandien priverte pavydet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 15, 22:46)
VVaiva ir MR mane siandien priverte pavydet  doh.gif

Kita karta ir mums pasiseks bigsmile.gif Jau ir taip man sekasi, is saskaitu matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 15, 20:00)
Pirkom ir mes Candy_Lips tas šukas, aš neatsidžiaugiu, mama mano irgi jom patenkinta belekaip, o kaip Candy_Lipsui tai nežinau, kažkaip nusipirko, bet nepasigyrė, tai gal nepatiko.... biggrin.gif

Mano plaukai nelabai veliasi, tai as galiu su bet kuo sukuoti, man tinka viskas. O va maziukui tai laaabai jauciasi efektas. Nes plaukuciai garbanoti, garbanoti ir ju daug. Tai sukuojasi nepalyginamai lengviau su tuo sepeciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 15, 23:47)
Kita karta ir mums pasiseks bigsmile.gif  Jau ir taip man sekasi, is saskaitu matosi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va va gerai pastebeta, bus didi diena mums kai jos saskaitas gaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 15, 23:45)
aciulis uz komentarus, nusiunciau 9 winterblue spalvyte,  wub.gif

labai grazi spalvyte wub.gif
QUOTE(spygliz @ 2012 11 15, 23:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va va gerai pastebeta, bus didi diena mums kai jos saskaitas gaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galesiu asmeniskai pranesti, kada jos saskaitas gaus, tai zinosit kada sveeeesti galesit 59.gif 59.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 15, 23:43)
Gal kas patartu del TH vyrisku dirzu dydzio.. Jei siaip nesioja dzinsu 33, tai uztektu dirzo 34?  g.gif

http://www.modnique....ze/seeac/gseeac

nelabai, bent 35 imk, nes bus vos vos
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 15, 16:25)

Ar Guess nuolaida dar galioja? Renkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 15, 23:30)
nu as siaip visu batu perku 9, o ugg 8 kialiniu, tai kazi imt 8? ir kaip is vis tas modeliukas? labai noriu melynu  ax.gif

Jei pagelbesiu, tai aš pernai tokius mėlynus pirkau 8 dydžio dukrai , ji nešioja mūsiškį 8.5 tai jai buvo kaip ir geri kol prasinešiojo o man su 40 buvo maži , o dabar jai laivai biggrin.gif o man su 40 geri. Jų storas kailis ir labai susiguli.
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 11 15, 23:52)
nelabai, bent 35 imk, nes bus vos vos

Yra 34 arba 36, tai 36 sakai tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 15, 22:47)
Jau ir taip man sekasi, is saskaitu matosi  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Mane tada irig nuolatine sekme lydi doh.gif

Jetus kad tik nuo tu pagyru nebuc dydzio prasovus - supanikavau daba biggrin.gif
Atsakyti