Ar daug dar truksta http://www.thebodyshop-usa.com/ pirkimui?
QUOTE(Sirana @ 2012 11 15, 11:54)
nedaug , bet truksta
psl neveikia norejau dar tas graziasias kaledines dovaneles pareklamuoti pats laikas pirkti dabar . neaisku ,kaip veliau siuntinukai keliaus,nes sake, kad jau apkrovos dideja.. sia savaite irgi tik savaitgali laukiam dezuciu
tad paskubekit labai su dovanelem, kad sventems streso nebutu
ta proga, laukiu Starbucks iki 13val ir einu pirkti
MM, aciuuu uz Rudsak groziiiiiii
Jeeeetus, kad ir didelis bus, mazinsiu Bet toks grozis tokia kaina, kazkas nerealaus
Jeeeetus, kad ir didelis bus, mazinsiu Bet toks grozis tokia kaina, kazkas nerealaus
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 15, 13:08)
nedaug , bet truksta
psl neveikia norejau dar tas graziasias kaledines dovaneles pareklamuoti pats laikas pirkti dabar . neaisku ,kaip veliau siuntinukai keliaus,nes sake, kad jau apkrovos dideja.. sia savaite irgi tik savaitgali laukiam dezuciu
Jo, puslapis pakibęs jų tuo tarpu - gal neilgam...
Aš irgi porą malonių smulkmenų dovanoms iš ten pasiunčiau. Ir dar vakar buvau apžiūrėt ir pamėgint rutulino blizgio TBS parduotuvėje, tai laukiu jau savo atkeliaujant. Visai nieko turėtų būti.
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 15, 12:21)
lauksim nekantrai kartu
Papildyta:
Laukiam labai
factory.jcrew.com
-30%
www.jcrew.com
-30% kodukas
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 15, 12:21)
Ko taip dziaugiesi Rodyk, ka ten mergaites nukove?
Sveikos,
visada ka gaunu is mergaiciu
Tik vat jau prisiruosiau parasyt,kad dvi suknytes, kurias vasara gavau-taip ir guli lentynoj, nes patingejau sporto klube padirbet
Taigi-gal kam artejancioms Kaledoms noresis pasipuost labai graziom dviem suknytem, pirkta Ideeli su didelem % (naujos su visom etiketem, atiduosiu lygiai kiek pati mokejau MM ir Daliux-rasykit i AZ kas susidomejot )
16USA dydis, tiks ir 14dydziui, tik mergaitei ne aukstesnei nei 172cm (man todel ir netiko, nes esu zymiai aukstesne). Nugaroje V iskirpte-galima nesiot ir ja i prieki...
14USA dydis, Nude spalva su bronzos zvyneliais
Papildyta:
Man su beta irgi teko susidurti... Tai isvada viena - kazkas ten kas tarpininkauja ir bendrauja su klientais yra absoliuti vista be galvos
man su membershop tas pats daugiau lt psl net nebandau
visada ka gaunu is mergaiciu
Tik vat jau prisiruosiau parasyt,kad dvi suknytes, kurias vasara gavau-taip ir guli lentynoj, nes patingejau sporto klube padirbet
Taigi-gal kam artejancioms Kaledoms noresis pasipuost labai graziom dviem suknytem, pirkta Ideeli su didelem % (naujos su visom etiketem, atiduosiu lygiai kiek pati mokejau MM ir Daliux-rasykit i AZ kas susidomejot )
16USA dydis, tiks ir 14dydziui, tik mergaitei ne aukstesnei nei 172cm (man todel ir netiko, nes esu zymiai aukstesne). Nugaroje V iskirpte-galima nesiot ir ja i prieki...
14USA dydis, Nude spalva su bronzos zvyneliais
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 15, 11:56)
Man su beta irgi teko susidurti... Tai isvada viena - kazkas ten kas tarpininkauja ir bendrauja su klientais yra absoliuti vista be galvos
man su membershop tas pats daugiau lt psl net nebandau
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 15, 13:10)
Ko taip dziaugiesi Rodyk, ka ten mergaites nukove?
Nugi sita grozi
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 15, 15:16)
Cia dabar ismete kokia parduotuve? Ideeli per paskutini Red buvo ismetes Rudsak, tai jau liudesys buvo, kad nepapirkau
QUOTE(vaideliukas @ 2012 11 15, 13:29)
Cia dabar ismete kokia parduotuve? Ideeli per paskutini Red buvo ismetes Rudsak, tai jau liudesys buvo, kad nepapirkau
Ideeli si ryta pirkom
As tai pasiguosiu ,kaip man su kalediniais pirkiniais vaikams nesiseka Nupirkau gi mazajai ta lapes kostiuma-tai suzinojau po keliu dienu, kad visi bus nykstukai Dabar nupirkau sunui kailine liemene zuikio kostiumui kalediniam vaidinimui -tai suzinojau , kad tas vaidinimas Advento ,ne Kaledu ir bus cia kazkada greit O norejau nors karta karnavalui pasiruosti ,kaip pareiginga mama ne paskutine minute
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 15, 14:44)
As tai pasiguosiu ...
Ojetus tikrai, kad beryšio gavosi Bet gal kitą mamytę pradžiuginsi ir parduosi laputę bei liemenę prieš pat kalėdas
priminkit ta programa su kuria galiu ieit i guess.com savo kompe turiu,draugo,dbr dar i mokyklos kompa reik irasyt kai ner ka veikt,smagu palandziot kartais )