Aciukas uz Modnique MM turbut
Daliukai, gal jūroj pirkinių matosi ir mano ebay nagams lakiukai + rinkinukas iš trijų bonkiukų Jau kaip laukiuuuuuuu....
QUOTE(rosenda @ 2012 11 15, 00:55)
Aciukas uz Modnique MM turbut
aciu Jums uz pirkinukus
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 15, 01:58)
Daliukai, gal jūroj pirkinių matosi ir mano ebay nagams lakiukai + rinkinukas iš trijų bonkiukų Jau kaip laukiuuuuuuu....
matosi, bus skaiciukai
Junkites prie www.polo.com - 10 % nuolaidele
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 14, 23:29)
girdejau kazkur gandus, kad zada www.rugby.com uzdaryti online, nu kaip gaila butu , tokia faina parduotuvele
Vajej, tikrai...
Vakar ir nuluzau beziopsodama rugby
Mergaites, gal Macys vaikiska krepseli su 20% off renkat? Prisijungciau
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 14, 23:37)
man burberry grazu, tarkim, kaip tik rankogaliai, ar apykakle tais languciais
kazkada slampinedama frankfurte po parduotuves, irgi maciau vienintele burrbery rankine, be tu langiuku, kurios kaip ir buciau gal norejusi bet tada nusipirkau tik kasmyrini salikiuka su tais languciais... ir dabar nenesioju, nes mane nervina viskas , kas tampa pas mus masiska nu negaliu, kai turguj kabo visos garderobo dalys su burrbery langiukais, o paaskui tos iskabos vaiksto po miesta... kas antra vakar pvz maciau mergaite, kuri ejo su a la burrebry paltuku, pedkelnem, saliku ir rankine nu nusisauk o su salikais .... tai gal pas mus jau ir nebera kitokiu, tik burberiski
mano svajone - prada.. bet tai jauciu, kad dar teks pasvajoti
QUOTE(Indre @ 2012 11 15, 09:41)
... tai gal pas mus jau ir nebera kitokiu, tik burberiski
O as jauciu, kad man dar apie Westwood svajoooot ir svajooot (tik gumeskas ir teistengiu susigaudyti per seilus)
QUOTE(Indre @ 2012 11 15, 09:41)
kazkada slampinedama frankfurte po parduotuves, irgi maciau vienintele burrbery rankine, be tu langiuku, kurios kaip ir buciau gal norejusi bet tada nusipirkau tik kasmyrini salikiuka su tais languciais... ir dabar nenesioju, nes mane nervina viskas , kas tampa pas mus masiska nu negaliu, kai turguj kabo visos garderobo dalys su burrbery langiukais, o paaskui tos iskabos vaiksto po miesta... kas antra vakar pvz maciau mergaite, kuri ejo su a la burrebry paltuku, pedkelnem, saliku ir rankine nu nusisauk o su salikais .... tai gal pas mus jau ir nebera kitokiu, tik burberiski
o kodel jus i tai demesi kreipiat? jus zinot kad vaikstot su originaliu graziu kokybisku kasmyro saliku ir viskas. katems nerupi ka apie jas galvoja peles.
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 11 15, 11:10)
o kodel jus i tai demesi kreipiat? jus zinot kad vaikstot su originaliu graziu kokybisku kasmyro saliku ir viskas. katems nerupi ka apie jas galvoja peles.
nu posakis