Didelis ačiū už UGG batukus tiko
Prisijunkit
factory.jcrew.com
-30%
www.jcrew.com
-30% kodukas
www.venus.com
-10% kodukas
www.saksfifthavenue.com
-10%
www.wilsonsleather.com-25%
www.macys.com
www.rugby.com
www.wrangler.com
www.armaniexchange.com
www.lordandtaylor.com
shop.timberland.com
www.sierratradingpost.com-35%
www.talbots.com
www.shoes.com
www.6pm.com-10%
www.victoriassecret.com
www.ralphlauren.com
www.anntaylor.com
www.yoox.com
shop.nordstrom.com
www.columbia.com
www.bostonproper.com
www.forever21.com
www.aeropostale.com
www.ae.com
www.gap.com-30%
vaikuciams
www.childrensplace.com-30%
www.carters.com-20%
www.gymboree.com
groziui
www.sephora.com
www.sliceofnature.com
www.maccosmetics.com
www.sleekhair.com
www.bareescentuals.com
www.paulaschoice.com
www.fragranceshop.com-10%
www.fragrancenet.com-15%
www.nyxcosmetics.com
www.thebodyshop-usa.com
virtuvei
www.williams-sonoma.com
www.harney.com
www.starbucksstore.com
isparduotuves
www.modnique.com
www.ruelala.com
www.myhabit.com
www.ideeli.com
www.hautelook.com
QUOTE(7Zivile @ 2012 11 14, 21:41)
Didelis ačiū už UGG batukus tiko
Aciu Jums
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 14, 21:28)
Aciu, brangioji Dar gyvuninius pamegau tavo deka
Tai cia mudvi viena kita papildom ,taip smagu,kai yra su kuo pasitart,paplepet.As per tave neimanoma dalyka pamegau ,megztukus vilnonius,spalvu gama praplatinai ir tt
Geriausia tartis mum tai pirkt ar nea,visada geras daiktas,reikia pirkt ,baigiasi tuo
Spygliuk,linkiu tau maziuko Kaledinio stebukliuko
us.levi.com
-40% kodukas
tik kelias valandas
prisijunkit
-40% kodukas
tik kelias valandas
prisijunkit
mergytes ,kazka maciau buvo uzrodyta spec kepuriu parduotuve ,niekaip neprisimenu ,gal galit imesti nuorada
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 21:02)
O su animalprintais, tai as matau va mieste (gal jottaute ), atrodo graziai...Nu jei as ant saves akzka uzsikariu man iskart gariunais padvelkia Nemoku gal as ju derinti nezinau...
Man dar visai neseniai tie vaskuoti dzinsai buvo mistinis rubas...Va 'ikalbejot' anasyk tu dzinsu pirkti, tai db laukiu - idomu kaip man gausis su jais susidraugauti
Man dar visai neseniai tie vaskuoti dzinsai buvo mistinis rubas...Va 'ikalbejot' anasyk tu dzinsu pirkti, tai db laukiu - idomu kaip man gausis su jais susidraugauti
Vasara tai tampiau kiek pejegiau visokius tokius,dabar jau ramiau rengiuosi,dzinsiukus kartais jbrand snieginio leopardo uzsidedu,vat vaskuotais slampineju.Manau susidraugausit,jie ir grazus ir patogus,tinka prie visokio stiliaus,net pagalvojau,kad prie tokiu languotu marskinuku tiktu graziai su kokiais jojiko batais.Rugby anksciau languotu nerealiu budavo,tik nezinau ar cia TIE languciai bet grazus,spalvos fainos budavo
Sudominot su tais langeliais ,reik pasidomet,psirodo daug ko nezinau
daliux, gal galit pažiūrėt ar jum deda šią suknutę kašikan? Man reiktų 0 dydžio, bet rodo kad nėra, kaip ir visų kitų.. taip pačiai rodė net kai buvo nenukainota, tai nesuprantu kas negerai (gal pas mane kažkaip keistai rodo) http://www.juicycout...-womens-dresses
QUOTE(Dulsi @ 2012 11 14, 22:07)
mergytes ,kazka maciau buvo uzrodyta spec kepuriu parduotuve ,niekaip neprisimenu ,gal galit imesti nuorada
Gal sita?
http://www.goorin.com/
Sveiki,
Kada pirksite 6PM su -10% ?
Kada pirksite 6PM su -10% ?
QUOTE(tiju @ 2012 11 14, 22:08)
daliux, gal galit pažiūrėt ar jum deda šią suknutę kašikan? Man reiktų 0 dydžio, bet rodo kad nėra, kaip ir visų kitų.. taip pačiai rodė net kai buvo nenukainota, tai nesuprantu kas negerai (gal pas mane kažkaip keistai rodo) http://www.juicycout...-womens-dresses
nera to dydzio nei vienos spalvos
This item is sold out online. raso taip
QUOTE(agnerici @ 2012 11 14, 22:10)
neteko pirkti lyg galim pabandyti
QUOTE(Alien @ 2012 11 14, 22:12)
vakar pirkom . siandien neturim koduko..
QUOTE(jottauute @ 2012 11 14, 22:08)
Vasara tai tampiau kiek pejegiau visokius tokius,dabar jau ramiau rengiuosi,dzinsiukus kartais jbrand snieginio leopardo uzsidedu,vat vaskuotais slampineju.Manau susidraugausit,jie ir grazus ir patogus,tinka prie visokio stiliaus,net pagalvojau,kad prie tokiu languotu marskinuku tiktu graziai su kokiais jojiko batais.Rugby anksciau languotu nerealiu budavo,tik nezinau ar cia TIE languciai bet grazus,spalvos fainos budavo
TIE tie...ir RL ir RUGBY tieji languciai (tartan'o rasta jis naudoja)