Man tai ir tie tartanai, ir gyvunu rastai, ir hipiski patinka - pagal nuotaika Patinka eksperimentuot
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 14, 20:56)
Spygliau, pasirodo backorderinti tavo uggsai is bloomo, dar teks palaukti
Nu tai galiu ir su laikrodziu neskubet sakau bus likusios 26 dienos bus ziauriai mylimi uggsai kai tiek islauki.... o del gyvunu rastu..ziauriai nemegau, VVaiva priverte.prisijaukint, dziaugiuosi, nes man tinka
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 14, 20:03)
Man tai ir tie tartanai, ir gyvunu rastai, ir hipiski patinka - pagal nuotaika Patinka eksperimentuot
Jei pavyksta skoningai tokie eksperimentai tai super
As cia buvau vienasyk komandiruotej Austrijoj, tai nuo ryto labai rimtus susitikimus turejom - visi kostiumuoti ir t.t., vakare susitinkom neformaliai vakarienei - imones vadovas/akcininkas su hipiskais dzinsais/batais, rankos nuo riesu lyg peciu tatoo didziausia - nereali transformacija buvo - ispudi paliko
Papildyta:
Vajezau koks grozis SUKNELES
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 20:00)
prasom man apibrezima, kuo jie skiriasi? man tai languciai ir ten ,ir ten
Merginos, ačiū dideliausias už siuntinuką, Netei - už padalinimą. Kaip smagu, kai viskas tinka arba kai po pertraukos išsitrauki rūbą ir nudžiungi, koks kokybiškas, mmm
Mergytes, gal kas patartu del Lacoste balerinu dydziu, su 25,5cm koja koki dydi imti? 8 ar 8,5 Aciukas
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 14, 21:03)
Nu tau kaip hipiski tinka,neisivaizduoju,kam daugiau graziau jie galetu atrodyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 14, 20:14)
prasom man apibrezima, kuo jie skiriasi? man tai languciai ir ten ,ir ten
Labai faina LANGUOTU MARSKINIU istorija - tiek skotiskas tartanas paminetas, tiek lumberjack'u flaneliniai marskiniai
Nezinau kaip kitaip paaiskinti panasumus ar skirtumus, nes jie tiek panasus, tiek ir skirtingi
"Tartans are woven patterns of cloth that signify a Scottish family's specific clan"
"A lumberjack is a worker in the logging industry... He is depicted wearing suspenders, a long-sleeved plaid flannel shirt, and heavy caulk boots"
Ot iveliau i languciu diskusija
Papildyta:
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 11 14, 20:22)
Mergytes, gal kas patartu del Lacoste balerinu dydziu, su 25,5cm koja koki dydi imti? 8 ar 8,5 Aciukas
Sakyciau 9...
Na bent jau as su 25 cm imu 8.5
QUOTE(jottauute @ 2012 11 14, 20:23)
Nu tau kaip hipiski tinka,neisivaizduoju,kam daugiau graziau jie galetu atrodyti
Aciu, brangioji Dar gyvuninius pamegau tavo deka
QUOTE(Shanti @ 2012 11 14, 20:22)
Merginos, ačiū dideliausias už siuntinuką, Netei - už padalinimą. Kaip smagu, kai viskas tinka arba kai po pertraukos išsitrauki rūbą ir nudžiungi, koks kokybiškas, mmm
aciu Jums
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 20:28)
Labai faina LANGUOTU MARSKINIU istorija - tiek skotiskas tartanas paminetas, tiek lumberjack'u flaneliniai marskiniai
reik greiciau siandien baigti darbus ir eit studijuoti languciu
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 21:28)
Aciu MR
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 14, 20:31)
reik greiciau siandien baigti darbus ir eit studijuoti languciu
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 11 14, 20:31)
Aciu MR
Papildyta:
Ar turim nestukiu? LABAI MIELA NATURALI KOSMETIKA NESTUKEMS - nuo striju ir pan.