Prisijunkit
factory.jcrew.com
-30%
www.jcrew.com
-30% kodukas
www.venus.com
-10% kodukas
www.saksfifthavenue.com
-10%
www.wilsonsleather.com-25%
www.macys.com
www.rugby.com
www.wrangler.com
www.armaniexchange.com
www.lordandtaylor.com
shop.timberland.com
www.sierratradingpost.com-35%
www.talbots.com
www.shoes.com
www.6pm.com-10%
www.victoriassecret.com
www.ralphlauren.com
www.anntaylor.com
www.yoox.com
shop.nordstrom.com
www.columbia.com
www.bostonproper.com
www.forever21.com
www.aeropostale.com
www.ae.com
www.gap.com-30%
vaikuciams
www.childrensplace.com-30%
www.carters.com-20%
www.gymboree.com
groziui
www.sephora.com
www.sliceofnature.com
www.maccosmetics.com
www.sleekhair.com
www.bareescentuals.com
www.paulaschoice.com
www.fragranceshop.com-10%
www.fragrancenet.com-15%
www.nyxcosmetics.com
www.thebodyshop-usa.com
virtuvei
www.williams-sonoma.com
www.harney.com
www.starbucksstore.com
isparduotuves
www.modnique.com
www.ruelala.com
www.myhabit.com
www.ideeli.com
www.hautelook.com
QUOTE(jottauute @ 2012 11 14, 20:43)
Spygliau,juodas laikrodis,toks rimtas ,nezinau ar rimto,ar kokio su detalem nori
http://www.ruelala.c...12351/1/DEFAULT
Papildyta:
Aga Ant kito man grazu tie languciai,tik man nelimpa.
Papildyta:
aha, tikrai vat pvz, ant Jusu, labai viskas grazu , Jottauutiskas stiliukas, kaip as sakau o as tai katastrofiskai atrodyciau su kokiom leopardinem kelnem, visiskai man netiktu
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 14, 19:41)
ne mano skonis bet tai ir gerai, kad kiekvienas zmogus yra skirtingas, idomiau gyventi
Aha... Man animalprintai irgi Mano skoniui visoki kletkuoti labiau... Pvz mane baisiai veza 'lumberjack'iskas' stilius...arba tartanu rastai
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 20:48)
Aha... Man animalprintai irgi Mano skoniui visoki kletkuoti labiau... Pvz mane baisiai veza 'lumberjack'iskas' stilius...arba tartanu rastai
prasom pailiustruoti ta stiliu ir tartanu rastus
QUOTE(jottauute @ 2012 11 14, 20:43)
Spygliau,juodas laikrodis,toks rimtas ,nezinau ar rimto,ar kokio su detalem nori
Papildyta:
Papildyta:
Jotauciuk aciu, bet noriu didelio, vyrisko tipo, masyvaus apvalaus ir visiskai.black....net ciferblato juodo noreciau....
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 19:48)
o man kazkaip pradejo visai patikti leopardiniu rastu topai bet prie tokio vintazinio stiliuko. net pati kazkada uzsimaniau cardigano , bet netiktu man graziai ant lieknu atrodo tokie rastai
QUOTE(spygliz @ 2012 11 14, 20:52)
Jotauciuk aciu, bet noriu didelio, vyrisko tipo, masyvaus apvalaus ir visiskai.black....net ciferblato juodo noreciau....
Spygliau, pasirodo backorderinti tavo uggsai is bloomo, dar teks palaukti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 14, 20:47)
aha, tikrai vat pvz, ant Jusu, labai viskas grazu , Jottauutiskas stiliukas, kaip as sakau o as tai katastrofiskai atrodyciau su kokiom leopardinem kelnem, visiskai man netiktu
Aciukas Is proto einu del leopardu visokiu Kitai vasarai suknele ilga Cavalli stiliaus silkine reiks susirast
Dar moto stiliukas man nerealus,kiek odinukiu vien Daliukas su MM prisiunte
As irgi pageidauciau paaiskinimo MR ,kas cia per stiliukas
Mergaites
prisijunkit prie MACYS su 15% koduku
vaikiska krepseli jau nupirkom , dabar labai reik su 15% paimti
Papildyta:
tartan , kiek zinau - tai languciai . bet kokie butent ar kazkuo ypatingi - tai nelabai apsisvietus
prisijunkit prie MACYS su 15% koduku
vaikiska krepseli jau nupirkom , dabar labai reik su 15% paimti
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2012 11 14, 19:57)
tartan , kiek zinau - tai languciai . bet kokie butent ar kazkuo ypatingi - tai nelabai apsisvietus
Na va ROOTS visada beveik turi tu lumberjack'isku daikciuku
O Westwood - tartanu gerbeja...
O Westwood - tartanu gerbeja...
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 14, 20:56)
o man kazkaip pradejo visai patikti leopardiniu rastu topai bet prie tokio vintazinio stiliuko. net pati kazkada uzsimaniau cardigano , bet netiktu man graziai ant lieknu atrodo tokie rastai
Prie vintazinio nerealu tigriniai Dar koks vintazis bordo barchatinis svarkelis,sijonas ilgas,auliniai kokie ilgi ir tigrinis topas
Vintazinis stilius man labai idomus,nesuprantu as jo iki galo ,bet kai graziai viskas paderinta,taip originalu
O su animalprintais, tai as matau va mieste (gal jottaute ), atrodo graziai...Nu jei as ant saves akzka uzsikariu man iskart gariunais padvelkia Nemoku gal as ju derinti nezinau...
Man dar visai neseniai tie vaskuoti dzinsai buvo mistinis rubas...Va 'ikalbejot' anasyk tu dzinsu pirkti, tai db laukiu - idomu kaip man gausis su jais susidraugauti
Man dar visai neseniai tie vaskuoti dzinsai buvo mistinis rubas...Va 'ikalbejot' anasyk tu dzinsu pirkti, tai db laukiu - idomu kaip man gausis su jais susidraugauti