Sveikos, gal galit patarti koki dydi paltuko rinktis http://www.victorias...talogueType=OLS
Mano apimtys:
Krutine- 90
Liemuo 62
Klubai 88.
S ar XS???
Aciu!
Mergaites, o Burberry atitinka dydziai?
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 14, 17:56)
MM, aciu labai uz Burberry striukyte ir sijonuka Mergaites, labai geros kainos, buvo ispirkta ir vel atsirado dydziu.
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
Sita tu ir gavai?
Faina? Kaip dydis?
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 14, 18:55)
dabar tik nupirkom
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 14, 19:03)
dabar tik nupirkom
Aaaaa, aisku
Na tai jungiames dar, ir as noriu
Aha, jungiames
Tik va idomus su spalva... Nuotraukoje RUDAS, o kai renkiesi ji pirkti raso BLACK - idomu ka gausim
Is pradziu puoliau gaudyti, ka kur Ramaja idejo, ale paskui paziurejau, kad su apvaduku 'burberiskesnis' atrodo, o ir knopkes man patogiau, nes sagas amziais 'isdraskau'
Aciu Ramajai uz pasidalinima, tikiuosi teks ir man viena ' kurtke '
Tik va idomus su spalva... Nuotraukoje RUDAS, o kai renkiesi ji pirkti raso BLACK - idomu ka gausim
Is pradziu puoliau gaudyti, ka kur Ramaja idejo, ale paskui paziurejau, kad su apvaduku 'burberiskesnis' atrodo, o ir knopkes man patogiau, nes sagas amziais 'isdraskau'
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 14, 19:07)
Jooo, man tik pagavo MM , emiau s, nesioju S, tikiuosi, kad tiks. Pries koki menesi buvo ismete, tai dydziai per 5 min dingo. Siandien nesitikejau, kad pagaus, nes jau kai nusiusnciau MM - S nebebuvo, po to, matyt, papilde dar. Bloome ziurejau, labai panasi striukyte jau su nuolaidele apie 350-400 dol buvo. Parasyta made in Turkey, nu bet gal kokybe bus nieko, nes ir siaip daznai dauguma prekiu buna made in china
QUOTE(Letali @ 2012 11 13, 22:40)
o kaip ilgis marskineliu, ar aukstaugems tinkami ? as vis del dydziu abejoju
Pamatavau RL,bet Rugby linijos polo marskinelius,visi kiti sukrauti antrasolese,puse iskuiciau,daugiau tingiu Panasus jie visi plius minus,gal tik Lauren trumpesni
ilgis apie 62 cm,gal pravers per krutine,tiesiai po pazastimis apie 44,45cm
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 11:15)
Ortopedas nusprendzia
__
Geras, idomus serumukas Updatinkite prasau, kaip ten jo rezultatai bus
Varau macys pasiknisiu
__
Geras, idomus serumukas Updatinkite prasau, kaip ten jo rezultatai bus
Varau macys pasiknisiu
gerai
QUOTE(mazgius @ 2012 11 14, 11:50)
aciu, Mazgiuk
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 14, 12:19)
kodel nepasakoji man nieko ?
hm, kokie keisti klausimai .. nes noriu viena grazi buti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 14, 19:12)
Aha, jungiames
Ner uz ka , prasau. Man grazesne pasirode su tom kisenytem ir skeltukais, bet cia skonio reikalas. Busiu atsivertus virsutini kalnieriuka, kad visi Burrbery matytu Juokauju....dar nieko sito brando neturiu, Daliukas cia mane uzvede, ji fane sitos firmos
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 14, 19:20)
Jooo, man tik pagavo MM, emiau s, nesioju S, tikiuosi, kad tiks. Pries koki menesi buvo ismete, tai dydziai per 5 min dingo. Siandien nesitikejau, kad pagaus, nes jau kai nusiusnciau MM - S nebebuvo, po to, matyt, papilde dar. Bloome ziurejau, labai panasi striukyte jau su nuolaidele apie 350-400 dol buvo. Parasyta made in Turkey, nu bet gal kokybe bus nieko, nes ir siaip daznai dauguma prekiu buna made in china
Man ir tas Made in Turkey uzkliuvo Italisku geru brandu rubeliai made in Italy buna, graziau skamba, nei Turkey Nors pvz. Manoush tai irgi pagrinde made in China, o kokybe ideali
Na, ziuresim... Juoda emei?
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 14, 20:25)
Ner uz ka , prasau. Man grazesne pasirode su tom kisenytem ir skeltukais, bet cia skonio reikalas. Busiu atsivertus virsutini kalnieriuka, kad visi Burrbery matytu Juokauju....dar nieko sito brando neturiu, Daliukas cia mane uzvede, ji fane sitos firmos
grazios striukytes , as salika dabar nusipirkau burberry is bloomingdales, bet backorderintas iki gruodzio, tai vajei kaip uzsilauksiu