Sveikos
kalbejot apie leles... Mano 3 -mete turi viena is tokiu lelyciu: www.lalaloopsy.com. Labai mielos Jos ir plastikines ir skudurines buna, ivairiu dydziu. Maziuke turi skudurine, o dicke dvi mazutes plastikines, kurios tupi kuprinej ir kasdien kartu keliauja i mokykla.
QUOTE(Blond @ 2012 11 12, 23:32)
Sveikos
kalbejot apie leles... Mano 3 -mete turi viena is tokiu lelyciu: www.lalaloopsy.com. Labai mielos Jos ir plastikines ir skudurines buna, ivairiu dydziu. Maziuke turi skudurine, o dicke dvi mazutes plastikines, kurios tupi kuprinej ir kasdien kartu keliauja i mokykla.
as tokia kuprine savo berniukui i mokykla keliauti pirkau, issiuvinejom varda, ir tas balvonelis toks draugelis jo, kasdien kartu i mokykla toj kisenej keliauja kaina kokia superine dabar
Kuprine
Junkites prie www.bloomingdales.com - 20% + 10 % kodukas, paskutine diena, siandien pirksim
QUOTE(dimele @ 2012 11 12, 22:33)
oi kaip gaila kad netiko, mergytes griebkit, kam reikia, nerealaus grozio paltukas , Krystiana, neiseina is akiu man jusu lele
Taip, gaila labai dėl paltuko Žinok tą mano lėlytę beveik visi žmonės palaiko berniuku...kažkodėl
Ai,kas čia klausėt dėl Rugby,tai žinokit man kartą atsirado reikiamas dydis sale skyrelyje
QUOTE(edicike @ 2012 11 13, 00:32)
galima pasirinkti tik inicialus, pirmas vardo ir pavardes raides, arba tik vardo pirma raide, kazkaip raso, kad galima ten special monograma daryti, bet ten tikriausiai reiktu su parduotuve susisiekti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 12, 23:39)
galima pasirinkti tik inicialus, pirmas vardo ir pavardes raides, arba tik vardo pirma raide, kazkaip raso, kad galima ten special monograma daryti, bet ten tikriausiai reiktu su parduotuve susisiekti
O Landsend turit uzsakymu ,pirksit
QUOTE(edicike @ 2012 11 12, 23:58)
turim ir labai laukiam
QUOTE(edicike @ 2012 11 13, 00:58)
pirksim , kaip tik matau kupriniu uzsakyma gavom dar kazkoks 30 % kodukas yra, reiks patikrinti ar duoda kuprinem
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 13, 01:13)
pirksim , kaip tik matau kupriniu uzsakyma gavom dar kazkoks 30 % kodukas yra, reiks patikrinti ar duoda kuprinem
duoda
Aciu jum
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 08:43)
Ar turit harney nuolaidėlę ir ar renkat apskritai? Ar yra tax?
turim uzsakymu, siandien pirksim, o tax nera, nuolaidos irgi neturim
Labas rytas
Junkites www.jcrew.com - 30 % nuolaidele
Mergaites, gal zinot kur ieskoti karnavaliniu rubu??? Manoji bus musmire tai reikia jau susirupinti