Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 231

QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 12, 15:25)
Aciu smile.gif dar galvosiu smile.gif
man ,turbut, irgi pirma labiau patinka

Man Disney Alisa nepatinka  ax.gif
o is  tu toddler princesiu serijos dar Jasmine ir Mulan man labai mielos wub.gif  faina ,kai gali vaiku prisidengus sau leles pirkti  biggrin.gif

Lėlės mamai smile.gif http://www.iplehouse...php?number=2249
Akim paganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 12, 14:08)
net nezinau .. ne viskam ji taiko . galima patikrinti krepselyje. virsuje yra Promo code vieta  4u.gif

Bent vakar mano visam krepseliui tai taike ir pizamom akcija, ir dar 25% off thumbup.gif
Ten varneles suziureti reikia virsuj biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės sakykite vyriškų batų 42 kokį usa dydį maždaug atitinka
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 11 12, 14:25)
tai drugstore yra -20% ar gandas čia?  blush2.gif

ne gandas smile.gif tuoj perku 4u.gif

QUOTE(omny @ 2012 11 12, 14:27)

Antroji tokia daugiau didesne barbe butu ir jos plaukai greitai nebus tokie grazus, ypac jeigu nores kokia sukuosena padaryt  biggrin.gif

vat as irgi pagalvojau , kad dar mano per maza tokioms lelems ax.gif

QUOTE(xenzy @ 2012 11 12, 14:31)

omg ,koks grozis blink.gif uz ta Shpagina gyvesnes atrodo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rita1969 @ 2012 11 12, 14:38)
Mergaitės sakykite vyriškų  batų 42 kokį usa dydį maždaug atitinka

as perku 9 ar 9,5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 12, 15:08)
mergaites, niekas sios kolekcijos leliu neturit? galvoju , gal nupirkti mazajai . bet ji tokia didele... ale man labai grazi smile.gif

ir dar si man labai patinka smile.gif bet gal keturmete permaza  g.gif

patarkit , kuria  smile.gif

Man pirmoji mielesne... wub.gif O Merida cia tikrai ne paciame geriausiame variante. schmoll.gif
Manoji irgi su lelemis nezaidzia, nors turi ir pora kudikiu, ir barbiu, ir dar kazkokiu.
Atsakyti

Siandien baigiasi nuolaideles

www.gap.com
40% vienkartinis kodukas
user posted image

www.sephora.com
-20% kodukas
user posted image

www.bloomingdales.com
-20% ir -10% kodukai
user posted image

16val perkam
www.childrensplace.com
www.gymboree.com-20%
www.disneystore.com-25%

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 12, 15:08)
net nezinau .. ne viskam ji taiko . galima patikrinti krepselyje. virsuje yra Promo code vieta  4u.gif

kiekviena prekyte skirtingai ten siuncia is skirtingu vietu  ax.gif

mergaites, niekas sios kolekcijos leliu neturit? galvoju , gal nupirkti mazajai . bet ji tokia didele... ale man labai grazi smile.gif

ir dar si man labai patinka smile.gif bet gal keturmete permaza  g.gif

patarkit , kuria  smile.gif man vyras liepe leliu nupirkti mergaitei, sako , zaidzia su broliu drakonus visokius doh.gif sakau, koks tu ne feministas ir nemodernus, tevai  biggrin.gif  bet va, leles irgi tokias neprincesiskas isrinkau kazkaip netycia  ax.gif

MM, papasakosiu is patirties ir praktikos biggrin.gif manoji 5mete, tai zaidzia su tom kaip Merida , na normaliom lelem, ta paaugliuke turim auksaplauke, nu bet nezaidzia is vis, ji tokia nepatoi zaidimui,nors ir labai grazi, bet va liudno veiduko, kazkokia, nebent del grozio, pasodint kur.. plaukai susivele, nors tiek tezaidzia, nu zodziu, gal vyresniam vaikui ji labiau,siulyciau is tu mazesniu leliu ka pirkt, koky multika jei ziuri, maniske tai turi jau beveik visas princeses , va Meridos dabar lauskim labai, zaidzia, ir princu pora turi, ziuriu faini yra dzinas arba pelenes feja geroji biggrin.gif arba undineles tevas , biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimele: 12 lapkričio 2012 - 15:15
Laba diena,
reikia šios knygos - ar užsakote iš šio puslapiuko? domina galutinė kaina ir kada atkeliautų blush2.gif

http://www.amazon.co...5...ler=&sr=8-1
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 12, 15:13)
MM, papasakosiu is patirties ir praktikos biggrin.gif manoji 5mete, tai zaidzia su tom kaip Merida , na normaliom lelem, ta paaugliuke turim auksaplauke, nu bet nezaidzia is vis, ji tokia nepatoi zaidimui,nors ir labai grazi, bet va liudno veiduko,  kazkokia, nebent del grozio, pasodint kur.. plaukai susivele, nors tiek tezaidzia, nu zodziu, gal vyresniam vaikui ji labiau,siulyciau is tu mazesniu leliu ka pirkt, koky multika jei ziuri, maniske tai turi jau beveik visas princeses , va Meridos dabar lauskim labai, zaidzia, ir princu pora turi, ziuriu faini yra dzinas arba pelenes feja geroji biggrin.gif arba undineles tevas , biggrin.gif

hm..
maniskiai apskritai tokiu multiku nelabai ziuri ax.gif as ir pati nelabai Disney megeja ax.gif
o tie plaukai ,kur susivele, nelabai sukuojas?

QUOTE(Mazule @ 2012 11 12, 15:14)
Laba diena,
reikia šios knygos - ar užsakote iš šio puslapiuko? domina galutinė kaina ir kada atkeliautų  blush2.gif

http://www.amazon.co...5...ler=&sr=8-1

atkeliautu mazdaug per 3 sav. kainos galutines negalim pasakyti , deja... 4u.gif
Papildyta:

laukiame labai

factory.jcrew.com
-20%
user posted image

www.jcrew.com
-30% kodukas
user posted image

www.venus.com
-10% kodukas
user posted image

www.landsend.com
-30%
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image

Atsakyti
Kazin kaip butu vestuviniu sukneliu kokybe is Amazon, gal teko susidurt, MM? g.gif Patikima ar nelabai...
Atsakyti
MM ,mes turim ir ta kaip Merida, bet su tokiom maniske pradejo zaisti tik nuo pernai, jau 4.5m. ax.gif iki tol nelabai buvo idomios ax.gif
turim ir tokia
http://www.disneysto...294405/1000259/
tai dabar jau sedi pasodinta del grozio, bet pries metus dar labai zaide mirksiukas.gif jos plaukai sudeti i tinkleli, aisku jei tampo visur , tai pasivelia, bet musiske megeja pinti, sukuoti ir t.t., taip kad net ir po metu veziojimosi visur tik rai gerai atrodo ir lele ir jos plaukai thumbup.gif siaip realybej man jos grazesnes dar 4u.gif
Atsakyti
6pm
user posted image

QUOTE(sbo @ 2012 11 12, 15:54)
Kazin kaip butu vestuviniu sukneliu kokybe is Amazon, gal teko susidurt, MM?  g.gif  Patikima ar nelabai...

nea, neteko pirkti...

QUOTE(Indre @ 2012 11 12, 16:04)
jos plaukai sudeti i tinkleli, aisku jei tampo visur , tai pasivelia, bet musiske megeja pinti, sukuoti ir t.t., taip kad net ir po metu veziojimosi visur tik rai gerai atrodo ir lele ir jos plaukai thumbup.gif siaip realybej man jos grazesnes dar 4u.gif

o kaip tie plaukai , sukuoti ir pinti tinkami ? smile.gif neiskrenta? smile.gif
Atsakyti