Esu lankiusi jogą keliose jogos studijose - vedė moteris ir dalyvavo moterys. Na, ir vakar sudalyvavau Asanavičiūtės "Impuls" jogos užsiėmime. Prisiklausiusi atsiliepimų, buvau šiek tiek skeptiška dėl jogos sporto klube, bet tikrai nustebino gerąja prasme ir džiaugiuosi nuėjusi! Treniruotę, aišku, vedė ne koks perkaręs jogas, o raumeniningas sportininkas - treneris . Lengvai įsivažiavom, o vėliau pratimai sunkėjo. Treneris pozityvus, besišypsantis, paprastas ir palaikantis. Na, galiu pasakyti, kad šis jogos užsiėmimas patiko labiau nei moteriškieji . Išėjau su šypsena ir teigiamai "pasikrovusi" . Gal vyriška energija teigiamai suveikė.
QUOTE(Victorious @ 2015 09 23, 20:48)
Esu lankiusi jogą keliose jogos studijose - vedė moteris ir dalyvavo moterys. Na, ir vakar sudalyvavau Asanavičiūtės "Impuls" jogos užsiėmime. Prisiklausiusi atsiliepimų, buvau šiek tiek skeptiška dėl jogos sporto klube, bet tikrai nustebino gerąja prasme ir džiaugiuosi nuėjusi! Treniruotę, aišku, vedė ne koks perkaręs jogas, o raumeniningas sportininkas - treneris . Lengvai įsivažiavom, o vėliau pratimai sunkėjo. Treneris pozityvus, besišypsantis, paprastas ir palaikantis. Na, galiu pasakyti, kad šis jogos užsiėmimas patiko labiau nei moteriškieji . Išėjau su šypsena ir teigiamai "pasikrovusi" . Gal vyriška energija teigiamai suveikė.
kur ten tu perkarusiu jogu radot mano jogos studijoje yra ir vyru,ir moteru ir ne perkare visi, bet tikrai vien su moterom nenoreciau eiti
QUOTE(linete33 @ 2015 09 23, 23:20)
kur ten tu perkarusiu jogu radot mano jogos studijoje yra ir vyru,ir moteru ir ne perkare visi, bet tikrai vien su moterom nenoreciau eiti
Aš apie jogų stereotipus.
Gal kas lankote Iyengar jogos studiją Vilniuje?? Idomūs atsiliepimai
QUOTE(Miaaaaau @ 2015 11 23, 20:17)
Gal kas lankote Iyengar jogos studiją Vilniuje?? Idomūs atsiliepimai
Tik patys PUIKIAUSI. Tik Iyengar ir telankyciau gyvenant Vilniuje, ypac jeigu yra dar su stuburu problemos...
http://asana.lt/#Mokytojai
http://vayu.lt/antanas.html
Pasidomekite Iyengar istorija. Jis buvo mazas labai ligotas, kad galetu atlikti tam tikras asanas jis pasitelke pagalbines priemones, bet kai pasiakii reikiama rezultata, tu priemoniu atsisakoma. Kai pradejo pas ji vykti europieciai, pamate, kad tos priemones ju nelankstiems sustabarejusiems kunams labai reikalingos. + tos priemones labai gerai padeda dar labiau idarbinti prota, nes dirba maximaliai visas kunas, nera, kada apie "namu reikalus" svajoti. Iyengar joga dar kartais vadinama BALDU joga - tai ko gero pati saugiausia praktika/joga. Pati 10 metu lankau Shivananda joga, tai galiu palyginti. Nekritikuoju sios, bet visada vaziuoju i Iyengar seminarus pasisemti tam tikru niuansu, nes Klaipedoje jos nera.
QUOTE(Contessa @ 2015 11 23, 22:41)
Tik patys PUIKIAUSI. Tik Iyengar ir telankyciau gyvenant Vilniuje, ypac jeigu yra dar su stuburu problemos...
Ajengaro kryptis.
Dirba sąžiningai, chaltūros nemačiau! Bet taip ilgai ir nuobodžia kad negaliu
QUOTE(rutaaaaa @ 2015 03 31, 01:30)
Cia tai geras Aš buvau ten tris kartus, ir po kiekvieno užsiėmimo man skaudėjo galva (greičiausiai dėl deguonies trūkumo)
Sveikos,
aš irgi pasisakysiu dėl karštos jogos, lankau ją tik kartą per savaitę, nes toli važinėti. Bet man labai tinka ir patinka. Kartais galvą irgi skauda, bet dėl to, kad išgeriu per mažai skysčių. Juos reikia gerti jau nuo ryto, jei vakare eisi sportuoti.
O šiaip mano yra lėta medžiagų apykaita, visada šąla galūnės, tai ta šiluma labai teigiamai veikia. Na ir aišku fizinis krūvis tikrai didelis, bet man to reikia, jei eiti sportuoti, tai atsakančiai
Beje, 2 metus jogą esu lankiusi Impulse pas trenerę Nataliją, puiki trenerė ir atsiminimai apie treniruotes tik patys geriausi. Skirtumas karštoj jogoj tas, kad kūnas labiau pasiduoda tempimams, na ir kalorijų išdegini daugiau (kam aktualu).
Sėkmės pasirinkimuose
Sveiki. Rekomenduokite, prašau, gerą klubą ar trenerį, kuris kūno nežalotų ir smegenų neplautų. Panevėžys. Dėkavoju.
Kas norit įvairovės, tai siūlau išbandyti evasport užsiėmimus. Ir joga ir kamuoliai ir gumos Lankau 3m metus ir tik geriausi atsiliepimai čia vilniuje
Sveikos merginos:)
Nepraktikuoju jogos (bet visdar neprarandu vilties, kad tuo uzsiimsiu:)), tad esu "zalia". BET man reikia jusu patarimo:) Mano draugu rate atsirado mielas zmogeliukas, kuri megsta tuo uzsiimti. Jos istardyti man kaip ir ner kaip, nes issiduosiu kokia dovana jai noriu paruosti. Trumpai tariant man reikia konsultacijos apie jogos kojines (be kulno) ir aromaterapine akiu pagalvele. Truputuka draugauju su virblais ir siuvamaja, tad noriu pati juos padaryti.
Prisiziurejau youtube tai ten yra labai ivairiu - ir trumpu ir ilgu kojiniu, vadinamu ne tik jogos kojinemis, bet sokio. O su pagalvelem - visai truksta info. Tad pradejau painiotis.
Gal kuri naudojat siuos dalykus ir galit man pasakyti:
1. Kokie reikalavimai pagalvelei? Uzsidejus turi pilnai uzdengti akis (t.y. kad butu pilnai tamsu) ar visgi akcentas yra kvapas?
2. Kojines.. Visgi ilgos ar trumpos? Vilna? Medvilne?
Suprantu, kad tai galbut labai individualus dalykas, vieniems siu daiktu reikia, kitiems atrodo visiskai nereikalingi daiktai, bet gal tada jei ne pati naudojat, gal matet pas ka nors kita ar girdejot atsiliepimus.
Labai aciu uz Jusu atsakymus !
Nepraktikuoju jogos (bet visdar neprarandu vilties, kad tuo uzsiimsiu:)), tad esu "zalia". BET man reikia jusu patarimo:) Mano draugu rate atsirado mielas zmogeliukas, kuri megsta tuo uzsiimti. Jos istardyti man kaip ir ner kaip, nes issiduosiu kokia dovana jai noriu paruosti. Trumpai tariant man reikia konsultacijos apie jogos kojines (be kulno) ir aromaterapine akiu pagalvele. Truputuka draugauju su virblais ir siuvamaja, tad noriu pati juos padaryti.
Prisiziurejau youtube tai ten yra labai ivairiu - ir trumpu ir ilgu kojiniu, vadinamu ne tik jogos kojinemis, bet sokio. O su pagalvelem - visai truksta info. Tad pradejau painiotis.
Gal kuri naudojat siuos dalykus ir galit man pasakyti:
1. Kokie reikalavimai pagalvelei? Uzsidejus turi pilnai uzdengti akis (t.y. kad butu pilnai tamsu) ar visgi akcentas yra kvapas?
2. Kojines.. Visgi ilgos ar trumpos? Vilna? Medvilne?
Suprantu, kad tai galbut labai individualus dalykas, vieniems siu daiktu reikia, kitiems atrodo visiskai nereikalingi daiktai, bet gal tada jei ne pati naudojat, gal matet pas ka nors kita ar girdejot atsiliepimus.
Labai aciu uz Jusu atsakymus !
Sveikos,
Ar yra užsiimančių FLY YOGA? Kokie atsiliepimai?
Ar yra užsiimančių FLY YOGA? Kokie atsiliepimai?