Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(pumpica @ 2012 11 11, 09:45)
koks fainas megztinis  bigsmile.gif  bigsmile.gif o jis ten kazi virsuj ties krutine susiutas, ar tik taip atrodo  g.gif bet man nieko nereikia, nieko nereikia  schmoll.gif  doh.gif bet vistiek labai grazus  unsure.gif

fainumo tai fainas, bet kaži ar patogus bus kai ant jo paltą ar kailinius apsirenk reikės. Jis man atrodo geras, kai vien tik su juo gali eiti na rudenį pvz. Aš ieškau po paltu kažko.
Gafsai- suknelė nereali, kurios smulkutės esat, nes aukštai tai kaip šluota bus. Bet kepuriukas tai labai fainas reikia paieškot tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 11 11, 10:30)
mhm, man rodos aš ją dar kažkur mačiau, net kašikan dėjau  doh.gif ale tai kas iš to, per brangi biggrin.gif.
Ties buvai teisi - gavosi mažiau nei 400 cool.gif , jei dar ir dydis tiks, vaikščiosiu žiemą visą graži šilta ir briandinė  biggrin.gif

Pakomentuok dydi ,kai gausi ,ji tokia man atrodo laabi ilga,kazin kokiam ugiui ji,kad nesivilktu po to sniegu biggrin.gif
Atsakyti
Panos,

dabar jau šito prisireikė:
http://www.shopthesh...h/31839/232040#

Ką manot?
Koks jo dydis?

Šitas nuostabus:
http://www.armaniexc...c...tby=&page=2 , bet didokas ir ne oda... sad.gif

Ką manot?
Gal dar ką nuostabaus užmatėt?
Atsakyti
Tauryt, kai atsikelsi parasyk, kaip dydziai jusu merginoms TH striukyciu? Mes nusprendem imti sau dydziu didesnes, ar teisingai padarem? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ArDoSa*: 11 lapkričio 2012 - 10:58
QUOTE(*ArDoSa* @ 2012 11 11, 11:57)
Tauryt, kai atsikelsi parasyk, kaip dydziai jusu merginoms TH striukyciu? Mes nusprendem imti sau dydziu didesnes, ar teisingai padarem?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar jei kas imestu ismatavimus kurio nors dydzio manau paklausa butu dar didesne prasom reklamos reklamos mes mielai pasinaudosime ja biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sian jau kaina uzkele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ineciuxxx: 11 lapkričio 2012 - 11:26
imeskit nuoroda kokias cia striukytes perkat?
Atsakyti
Mano patirtis TH striukiu nelabai kokia, turejom trejas, pirma atnesiojom kai buvom apie metukus, antras dvejas tolimesniu ismieru pardaviau, jos visos labai tokios striukos, trumpos, musu salygom nelabai kaip tinka. rankoves ilggos kunas trumpas, na ir kas ,kad su pukais, bet man jos ne musu saliai ir klimatui.
4u.gif
Atsakyti
Macys vel kainas pakele mad.gif
Atsakyti
Ne taip blogai, perkant dvi striukes ir pritaikius tommy koduka kainuos po 42.49 pinigeliu. 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote aukštam stambiam vyrui už gerą kainą šiltesnę rudeninę striukę, rekomenduokite:4u:
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2012 11 11, 11:28)
Mano patirtis TH striukiu nelabai kokia,  turejom trejas, pirma atnesiojom kai buvom apie metukus, antras dvejas  tolimesniu ismieru pardaviau, jos visos labai tokios striukos, trumpos, musu salygom nelabai kaip tinka. rankoves ilggos kunas trumpas, na ir kas ,kad su pukais, bet man jos ne musu saliai ir klimatui.
4u.gif

nieko nesupratau blink.gif
Atsakyti
Mergaites, LEVIS dzinsu 92cm dubcei, koki dydi imti? ACIU
Atsakyti