Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Gafsiuk, mano atmintis labai prasta, tai brando nepavadinsiu. Zinau, kad batai kuriuos pirko zmogus, buvo is jcrew. Prasysiu dilmos atgaminti kaip ten buvo, kaip ji man rado tuos klaidingus batus kur gavau ir ju kaina. Pamenu kaip is kedes isvirtau galvodama ka darysiu su tokiais brangiai baisuokliais doh.gif Jcrew tada pardavinejo kazkokia special linija batu. Ant tu "kojiniu" ner jokio brando niekur. Tiesiog odine kojine, su standzia vilna viduje, be jokio pado (visas batas vien oda is isores), priedo yra primityvus dirziukas susiversti jei per plautus, viduje yra patogus pedos supinatorius.

Viso mano pasisakymo apie batu klaida esme iskilo del to, kad proksi papasakojo apie jai netikusius batus. As is karto prisiminiau ta sau labai skaudzia klaida, kur pati galvojau kas gali nesiot tokius ???? Pasirodo as lotuliukas.gif Bet daejo tik po keliu matu, nupuciau dulkes ir varineju laminga lotuliukas.gif Bandysiu surast kas cia per kaliosai, bet ju net brando nepamenu kaip seniai viskas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 11, 09:58)
O kodel as nematau to megstuko kai paspaudziu nuoroda tuscias langas g.gif  kur nuotrauka jojo turetu but 4u.gif

Taure, idekite ir man ta megstuka nu tikrai grazus, tik mano krutie 100 tai matyt L uztektu, nes isvykt skubiai reikia mirksiukas.gif aciu labai Jam dar ir 20 proc nuolaida taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 lapkričio 2012 - 09:11
QUOTE(valdieska @ 2012 11 11, 02:06)
Taure, ar dar pirksite iš Macys su papildoma 20 % nuolaida?

dar turiu 1 likusi koduka. Pirksiu sekmadieni vakare 4u.gif Tik panos prirasykit uzsakyme ka daryt jei kodas neveikia, kad nereiktu gaisti laiko laukiant atsakymo is jusu, nes kitu zmoniu prekes gali dingti belaukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 09:11)
pati galvojau kas gali nesiot tokius ???? Pasirodo as  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va,ką daro laikas

p.s. tai vistik kokios ten striukės po 40? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 11 lapkričio 2012 - 09:18
QUOTE(edicike @ 2012 11 11, 01:39)
Kokia cia striuke? bigsmile.gif

tomiukas doh.gif

Einu miegot panos, mb uzmigo kazkokia itartina multiku muzika klausydamas prie teliko, reik vilk zmogu i virsu miegot lotuliukas.gif Rodos as vyna laiziau, o ne jis umn.gif:
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2012 11 11, 02:11)
Taure, idekite ir man ta megstuka nu tikrai grazus, tik mano krutie 100 tai matyt L uztektu, nes isvykt skubiai reikia mirksiukas.gif aciu labai Jam dar ir 20 proc nuolaida taip 4u.gif

uzsakyma atsiuskit, bet ju ten ten ne vienas yra, tai geriau issirinkit kuris paciai grazesnis. Laukiu laiskelio su uzsakymu 4u.gif

Manes ner, kai ka tempiu laiptais i virsu ....
Atsakyti
Mergaites sakykitk kaip dydi sitos striukes issirinkti, jaigu esu ugio 156 ir nesioju drabuzelius XS ? gal kuri turi tokia ir galetu pakemontuoti? Aciu 4u.gif

My Webpage

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 09:21)
Manes ner, kai ka tempiu laiptais i virsu ....

ten ir užmigs abu unsure.gif
kokia suknėėėė verysad.gif
http://www1.macys.co...-xx.esn_results kaina baisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 11 lapkričio 2012 - 09:28
QUOTE(Taurė @ 2012 11 10, 22:11)

jamu sau magtsuka http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG labai jau man limpa sitas modelis. Tikiuosi bus gera kokybe. Kazkaip kitu brandu nemaciau tokio stiliuko, o man jis labai gerai slepia ka reikia  doh.gif

koks fainas megztinis bigsmile.gif bigsmile.gif o jis ten kazi virsuj ties krutine susiutas, ar tik taip atrodo g.gif bet man nieko nereikia, nieko nereikia schmoll.gif doh.gif bet vistiek labai grazus unsure.gif
Atsakyti
SVeikos, ar turit kazka is g.gif Gap'o akcijai 30% off kuri baigiasi ryt?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 11, 10:23)
ten ir užmigs abu unsure.gif
kokia suknėėėė verysad.gif
http://www1.macys.co...-xx.esn_results  kaina baisi...

mhm, man rodos aš ją dar kažkur mačiau, net kašikan dėjau doh.gif ale tai kas iš to, per brangi biggrin.gif.
Ties buvai teisi - gavosi mažiau nei 400 cool.gif , jei dar ir dydis tiks, vaikščiosiu žiemą visą graži šilta ir briandinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 11 11, 10:30)
mhm, man rodos aš ją dar kažkur mačiau, net kašikan dėjau  doh.gif ale tai kas iš to, per brangi biggrin.gif.
Ties buvai teisi - gavosi mažiau nei 400 cool.gif , jei dar ir dydis tiks, vaikščiosiu žiemą visą graži šilta ir briandinė  biggrin.gif

Faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 00:11)
laukiu  4u.gif
Papildyta:
jamu sau magtsuka http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG labai jau man limpa sitas modelis. Tikiuosi bus gera kokybe. Kazkaip kitu brandu nemaciau tokio stiliuko, o man jis labai gerai slepia ka reikia  doh.gif

Bus tirkai thumbup.gif
Pati praeitą kartą tokį panašų gavau thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Labai moteriška, labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti