Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Kristi05 @ 2012 11 11, 00:08)
eik miegucio,kad vel virtu  smile.gif

Jau eisiu, tik uzbaigsiu ziureti laida, kuri moko TAUPYTI lotuliukas.gif Ten tokia negailestinga teta rekia ant tokiu kaip as, kad man kartais norisi po stalu palisti ziurint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 07:13)
Jau eisiu, tik uzbaigsiu ziureti laida, kuri moko TAUPYTI  lotuliukas.gif Ten tokia negailestinga teta rekia ant tokiu kaip as, kad man kartais norisi po stalu palisti ziurint  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras. Cia turetum mergaitems parodyti
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2012 11 10, 14:41)
Labai ieškau ko nors plačiai sedynei 122 aukštai moterikei 180 prie aptemtų velvetkių žiemos sezonui. Negražiai žiūrisi mano dupcė prie trumpo megztuko, va kiek ieškau tai nerandu nieko g.gif

paziurekite megstuko stiliuka kur idejau. As turiu ne idealia figura, bet to stiliaus megstukai ziauriai susiaurina liemeni ir kazkaip idomiai padalina figura, kad ziuriu ir negaliu patiketi kaip gerai atrodau tokiu apsivilkus. Turiu viena seniau pirkta is ideeli, bet pasijamiau antra, kad neduok die nelikciau be idealaus megstinio netiketai lotuliukas.gif
Tie megstukai atrodo nerealiai butent prie aptemptu kelniu ir ilgu batu wub.gif wub.gif
Mb man minkstaja apznaibo, kai taip pasipuosiu lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif Einu as geriau miegot, kol vynuko ne iki galo paveikta dar kokio grieko ant Lietuvos neispasakojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi05 @ 2012 11 11, 00:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras. Cia turetum mergaitems parodyti

geriau neziuret. Per daug tiesios, ziaurios doh.gif Bet pas mane tikslas yra, todel ziuriu laidas, svieciuosi.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 11 11, 00:08)
bet ir kaina tu kurie man patiko visai padori buvo su nuolaida apie 250 ir dar naturalus kailiukas  verysad.gif  bet kaip man keista matyti  vos ne visi batai verstos odos, toks jausmas, kad kitu beveik nera pas mus  doh.gif

as ir be batu.. verysad.gif noriu ilgu.. nefyfisku, be kailio.. Visas pardes perejau- nera tokiu.. schmoll.gif Isimatavau gal 4 poras hilfigerio ilgaauliu, nu kokie keisti batai blink.gif , is 4 poru treji spaude per kelti.. Kai siaip perkant niekad tokiu bedu nebuna,, Cia info jei kas sumastysit sustis..
Atsakyti
Tiesa. as sian pirkau kruvinom asarom kompa apliedama panoms striues uz mazdaug 40 zaliu, kai pati pries pusantro menesio mokejau beveik 100 fool.gif verysad.gif Striuke nereali, bet man kaina ziauri gavosi kai dabar ziuriu i jusiskes kainas verysad.gif
Atsakyti
kokios cia striukes po 40$
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 08:33)
Tiesa. as sian pirkau kruvinom asarom kompa apliedama panoms striues uz mazdaug 40 zaliu, kai pati pries pusantro menesio mokejau beveik 100  fool.gif verysad.gif  Striuke nereali, bet man kaina ziauri gavosi kai dabar ziuriu i jusiskes kainas  verysad.gif

Kokia cia striuke? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 11, 01:14)
as ir be batu.. verysad.gif  noriu ilgu.. nefyfisku, be kailio.. Visas pardes perejau- nera tokiu.. schmoll.gif  Isimatavau gal 4 poras hilfigerio ilgaauliu, nu kokie keisti batai  blink.gif , is 4 poru treji spaude per kelti.. Kai siaip perkant niekad tokiu bedu nebuna,, Cia info jei kas sumastysit sustis..

o ka reiskia nefyfiski ? Soriukas, as nuo LT terminu atitrukus daug metu 4u.gif

Papasakosu vienos batu klaidos istorija. Pirkom zmogui batus, tai buvo pries mazdaug 2 metus, atsimenu net nika zmogaus, nes batai buvo brangus, klaida didelis nuostolis mums. Batai kainavo apie 120$, as sau tokius retai kada nupirkciau, netgi bunant tokia islaidi kaip esu. Taigi. Zmogus gavo batus, nezinau kaip mano komanda nesuziurejo, kad batai trumpi, o ne ilgi kaip pirkimo nuotrakoje (bet cia atskira istorija galetu buti). Pirkeja gavo batus, aisku pamate, kad ne jos noreti batai. Aisku as atsiprasiau, grazinau pinigus. Veliau gavau tuos batus atgal, mama parveze. Parduotuve man padare klaida, idejo vietoje 120$ kainavusius batus kur pirkau, 300$ kainavusius doh.gif Grazinti negalejau, nes dezes ner, be dezes nepriima. Gulejo jie pas mane, vis praeidavau, ir save, ir pasauli kaltindavau del to nuostolio. Neseniai galvoju ko jie cia guli, laikas pasimatuoti man juos bigsmile.gif Tinka idealiai man, kiek gi dulkes niekam nereikalingi. Dabar nesioju, islipti nenoriu ir dar zmones giria ir klausia is kur gavau bigsmile.gif Net nedirstu sakyti is kur, nes pati nenupirkciau ju niekad lotuliukas.gif
Dabar net ju brando nebepavadinsiu, nes seniai mes ten sekem kas per batai, kaip ,man idejo tuos, vietoje kitu kur pirkau, bet faktas, kad klaida. Jie kaip odines kojines, net pado neturi, bet viduje vilna wub.gif wub.gif Man batai ziauriai svarbu. Tos mano odines kojines gauna komplimentus kai tik apsiaunu, kur be nueiciau wub.gif : Bet reikejo net 2 metu, kad pati priprasciau prie ju stiliaus, kad ateteitu noras net pasimatuoti, o pasirodo jie manes lauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 08:47)
Jie kaip odines kojines, net pado neturi, bet viduje vilna  wub.gif  wub.gif 
Man batai ziauriai svarbu.  Tos mano odines kojines gauna komplimentus kai tik apsianu, kur be nueiciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blink.gif listen.gif prašom plačiau apie šitą vietą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 11 lapkričio 2012 - 08:57
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 01:11)
laukiu  4u.gif
Papildyta:
jamu sau magtsuka http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG labai jau man limpa sitas modelis. Tikiuosi bus gera kokybe. Kazkaip kitu brandu nemaciau tokio stiliuko, o man jis labai gerai slepia ka reikia  doh.gif

O kodel as nematau to megstuko kai paspaudziu nuoroda tuscias langas g.gif kur nuotrauka jojo turetu but 4u.gif
Atsakyti
Taure, ar dar pirksite iš Macys su papildoma 20 % nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 11, 08:58)
O kodel as nematau to megstuko kai paspaudziu nuoroda tuscias langas g.gif  kur nuotrauka jojo turetu but 4u.gif

http://www.polyvore....mp;tid=68675239
toks
Atsakyti