QUOTE(happy @ 2012 11 11, 01:14)
as ir be batu..
noriu ilgu.. nefyfisku, be kailio.. Visas pardes perejau- nera tokiu..
Isimatavau gal 4 poras hilfigerio ilgaauliu, nu kokie keisti batai
, is 4 poru treji spaude per kelti.. Kai siaip perkant niekad tokiu bedu nebuna,, Cia info jei kas sumastysit sustis..
o ka reiskia nefyfiski ? Soriukas, as nuo LT terminu atitrukus daug metu
Papasakosu vienos batu klaidos istorija. Pirkom zmogui batus, tai buvo pries mazdaug 2 metus, atsimenu net nika zmogaus, nes batai buvo brangus, klaida didelis nuostolis mums. Batai kainavo apie 120$, as sau tokius retai kada nupirkciau, netgi bunant tokia islaidi kaip esu. Taigi. Zmogus gavo batus, nezinau kaip mano komanda nesuziurejo, kad batai trumpi, o ne ilgi kaip pirkimo nuotrakoje (bet cia atskira istorija galetu buti). Pirkeja gavo batus, aisku pamate, kad ne jos noreti batai. Aisku as atsiprasiau, grazinau pinigus. Veliau gavau tuos batus atgal, mama parveze. Parduotuve man padare klaida, idejo vietoje 120$ kainavusius batus kur pirkau, 300$ kainavusius
Grazinti negalejau, nes dezes ner, be dezes nepriima. Gulejo jie pas mane, vis praeidavau, ir save, ir pasauli kaltindavau del to nuostolio. Neseniai galvoju ko jie cia guli, laikas pasimatuoti man juos
Tinka idealiai man, kiek gi dulkes niekam nereikalingi. Dabar nesioju, islipti nenoriu ir dar zmones giria ir klausia is kur gavau
Net nedirstu sakyti is kur, nes pati nenupirkciau ju niekad
Dabar net ju brando nebepavadinsiu, nes seniai mes ten sekem kas per batai, kaip ,man idejo tuos, vietoje kitu kur pirkau, bet faktas, kad klaida. Jie kaip odines kojines, net pado neturi, bet viduje vilna
Man batai ziauriai svarbu. Tos mano odines kojines gauna komplimentus kai tik apsiaunu, kur be nueiciau
: Bet reikejo net 2 metu, kad pati priprasciau prie ju stiliaus, kad ateteitu noras net pasimatuoti, o pasirodo jie manes lauke