Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

man drauge liepia ezuoles vitaminais maitinti ir jei pradeda matytis pesalimo pirmi pozymiai, vitamino c negaileti. Nezinau ar padeda, nieko nesuprantu apie tai, bet darau kaip liepta g.gif
[/quote]

Del vaiko imuniteto reiketu ji pradeti jau nuo vasaros ruosti, as dariau taip, rugpjuti daviau multivitaminus ir mineralus, rugseji davaiu greinfurtu seklu ekstrakta is iherb.com, spali daviau krekenas ir imunitetui, lapkritis zuvie taukai eina. ir aisku vitaminas C

O jei tai ligos del darziuko, tai bent mano vaikui reikejo vienu metu igaut imuniteta del bacilu, eina antri metai ir kol kas puikiai eina, ko nepasakyciau apie pernai. 4u.gif 4u.gif

Ir gydomes homeopates pagalba, ei jei temperatura tai musam tik nuo 38.6, nes jei musi mazesne organizmas negamina antikuniu, kurie patys kovoja su virusu blush2.gif tiek mano patirties, bet kiekviena individualu schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 16:24)
Man gydytoja nuo kosulio pasake toki recepta. Nusiperki juoda didika dideli. Isskobi kaip puodeli ji, idedi i vidu sauksta medaus, palaikai kelias valandas, istirpsta medus, sultys ridiko issiskiria, sumaisai ir tada po sauksteli valgai kas kelias valandas ta mase.

Sita meginau tai mano vaikams neveike absoliuciai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 lapkričio 2012 - 15:32
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 14, 08:25)
nu bet ir greitas siuntinukas bigsmile.gif savaites neuztruko thumbup.gif:

Taure, dar oldnavy namu kombiais ir striukem neuzverte? hihihi.gif

kolkas pro ideeli dezes nepraeinam. Ilgai nesiunte jie nieko, matyt del audros. dabar tiek uzveze vienu metu ...
Papildyta:
Kosulius, tuos sausus, naktinius "lojancius" gyvau gerai iskaitindama vaikams kojas. Tuo pat metu paleidziu karstus garintuvus vonioje su eukalipto lasais. Dar pakvepuoja is arciau. Tada i lovas, karstas pienas su medum ir toliau garuojantis garintuvas. Labai greit isgydo. Mama man liepe taip daryti ir veikia. Dar musinex vaistus duodu g.gif Pora tokiu vakaru ir praeina.
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2012 11 14, 15:51)

labai laukciau tada galeciau siandien atvykti pries cirka, o kitaip jau tik kita saviate jauciu sad.gif

manau be sansu biggrin.gif velai vakare ji tik gaus i rankas dezute ax.gif o cirkas jau dreitai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 14 lapkričio 2012 - 15:36
QUOTE(kriisti @ 2012 11 14, 15:33)
O jei tai ligos del darziuko, tai bent mano vaikui reikejo vienu metu igaut imuniteta del bacilu, eina antri metai ir kol kas puikiai eina, ko nepasakyciau apie pernai. 4u.gif  4u.gif

Papildyta:
Sita meginau tai mano vaikams neveike absoliuciai  verysad.gif  verysad.gif

Del daziuko visiskai pritariu. Maniskiui pirmi metai irgi sunkus buvo. Namie nei karto nei sloga, nei dar kuo nesirgo. Tik isejo i darzeli ir prasidejo doh.gif Ir daugumai taip. Retas vaikas, kuris nesirges ir i darzeli isejes neserga. Siais metas tik viena karta sirgom lengvai (pfu pfu pfu).

Nu va, dar nebandziau.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 15:35)
Kosulius, tuos sausus, naktinius "lojancius" gyvau gerai iskaitindama vaikams kojas. Tuo pat metu paleidziu karstus garintuvus vonioje su eukalipto lasais. Dar pakvepuoja is arciau. Tada i lovas, karstas pienas su medum ir toliau garuojantis garintuvas. Labai greit isgydo. Mama man liepe taip daryti ir veikia. Dar musinex vaistus duodu  g.gif Pora tokiu vakaru ir praeina.

Pakvepuoti garais gerai, bet cia jau vyresniems vaikams. Maziukai nekvepuos verysad.gif

QUOTE(guziukas @ 2012 11 14, 15:36)
manau be sansu biggrin.gif velai vakare ji tik gaus i rankas dezute ax.gif o cirkas jau dreitai thumbup.gif

Klaipedoje cirkas atvaziaves? Ot tundra as kaime gyvenu, tai nieko nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2012 11 14, 14:51)

labai laukciau tada galeciau siandien atvykti pries cirka, o kitaip jau tik kita saviate jauciu sad.gif

A kada cirkas g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 14 lapkričio 2012 - 15:43
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 16:41)

Pakvepuoti garais gerai, bet cia jau vyresniems vaikams. Maziukai nekvepuos verysad.gif
Klaipedoje cirkas atvaziaves? Ot tundra as kaime gyvenu, tai nieko nezinau  blush2.gif

schmoll.gif mano nuo metuku garuoja be problemu thumbup.gif o mieganciai iki metu i lovyte dejau ir didele paklode uzdengdavau,padarydavau palapine thumbup.gif

aha,vakar ir siandien,zveriu bigsmile.gif

QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 16:41)
A kada cirkas g.gif ?

18,30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 15:41)

Maziukams nakciai ir ne tik - keli lasai eterinio eukalipto (ar kitokio) aliejaus ant drabuzeliu apykakles, pizamytes - ir kvepuoja priverstinai thumbup.gif
Atsakyti
merginos gal kur užmatėt Ugg nuolaidų??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 15:41)
A kada cirkas g.gif ?

18.30. Na nebent po jo
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2012 11 14, 16:11)
18.30. Na nebent po jo

g.gif viena raudona cool.gif
Atsakyti
aciu merginos uz siuntinuka 4u.gif

noreciau paklaust gal zinote koki dydi reiktu imti nesiojanciai S sio paltuko ?
http://www1.macys.co...-xx.esn_results
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 16:19)
g.gif viena raudona cool.gif

kokia????? uz paskutines pries dvi dienas pervesta sad.gif negali buti
Atsakyti