Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 15:51)
aha viena raudona  unsure.gif

Gal man pamirso kokia sakaitele atsiusti? Nes viska sumokejau sad.gif (beje jei crocs, tai ta saskaitele anuliavo)
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 12:45)
Super kaina su koduku kam dydis tinka smile.gif

o 12 tai cia 46? atitinka kazi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 14, 15:53)
jo, nu dar neskalbem, bet skalbsiu  biggrin.gif emem sita M regular,t ai rankoviu noris ilgesniu, Tall butu liuks  mirksiukas.gif

man reik moteriskei kurios matavimai krutine apie 100, sedimoji 114, jauciu i M dydi nelabai itilptu?  g.gif

I M tilptu.
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 14:27)
Vakrykstis kodukas dar turetu galioti, nes raso, kad iki 15d. galios. Gerdulka vakar buvo imetusi.
Papildyta:

45% kodukas ir vel negalioja kelnem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 14, 14:59)
o 12 tai cia  46? atitinka kazi?  g.gif

As saviskiui 10.5 paemiau 28cm pedai. Ar atitinka pasakysiu vakare, jei siandien siuntinukas pasieks Klaipeda ax.gif

Ecco kojines vyrams neblogom kainom.

Kur Gafsa pradingusi? g.gif Imestu mums cia gerybiu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 14 lapkričio 2012 - 15:11
QUOTE(Rena_ @ 2012 11 14, 04:42)
Turiu matel barbe, plaukai sukuojasi gerai, taip pat pirkau disney princese, ir lele is disney.com, plaukai labai geri, kiek buvo susivelusios, visas issukavau, is plauku nepasidaro kempine biggrin.gif

mano vaiku mattel barbes, kaikurios net be koju, bet su normaliais plaukais g.gif
QUOTE(armeda @ 2012 11 14, 05:12)
Gal kas nors galetu pakomentuoti dydi paskutiniu bateliu? Gal kas nors turite? nes pati turejau vienus CK 8.5 buvo mazoki 39 - o basutes turiu 7.5 kaip tik. Koki imti siu?
4u.gif

turiu ck batelius, tik kitokio modelio ir irgi pirkau 0.5 dydzio didesnius.

QUOTE(Hellada @ 2012 11 14, 05:29)

as kazkada pernai, kai masina sugedus buvo, pas tave prie minus 15 pedinau pescia batu pasiimt  lotuliukas.gif ot tas begalinis noras!

bet kaip gerai plaucius pravedinot ir sportas zinoma geras gavosi thumbup.gif
QUOTE(MYG @ 2012 11 14, 05:43)
Hmmm smile.gif

Viena saskaita apmokejau anksciau, kita siryta ir jokio laiskelio pakvietimo negavau  biggrin.gif
Cia matyt kai visa suma pasimatys saskaitoje laukiama?  blush2.gif
Betkuriuo atveju pasiimti galesiu tik ryt vakare.

VEL vaikas serga

HELP PAREKOMENDUOKITE KA NORS IMUNITETO STIPRINIMUI, vaikas serga nuo rugsejo jau 3 karta 

man drauge liepia ezuoles vitaminais maitinti ir jei pradeda matytis pesalimo pirmi pozymiai, vitamino c negaileti. Nezinau ar padeda, nieko nesuprantu apie tai, bet darau kaip liepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 13:12)
man drauge liepia ezuoles vitaminais maitinti ir jei pradeda matytis pesalimo pirmi pozymiai, vitamino c negaileti. Nezinau ar padeda, nieko nesuprantu apie tai, bet darau kaip liepta  g.gif

taiva i ta tema, girdau situs http://www.drugstore...68?catid=183271
dar nesirgo nei viens si sezona unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o Lands'end siandien viskam 30% nuolaida? T. y. ar taiko akcijinėms prekėms? Pvz http://www.landsend....~227746_59.html dar taikytų 30% nuolaidą?

Jei taip, vakare užsakymą siųsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Man gydytoja nuo kosulio pasake toki recepta. Nusiperki juoda didika dideli. Isskobi kaip puodeli ji, idedi i vidu sauksta medaus, palaikai kelias valandas, istirpsta medus, sultys ridiko issiskiria, sumaisai ir tada po sauksteli valgai kas kelias valandas ta mase.
Atsakyti
nu bet ir greitas siuntinukas bigsmile.gif savaites neuztruko thumbup.gif:

Taure, dar oldnavy namu kombiais ir striukem neuzverte? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 14:45)
Super kaina su koduku kam dydis tinka smile.gif
Tik 12$ 4T kelnytes  4u.gif

kas turite? dydį atitinka?
nes paimčiau kitiem metam, super kelnytės g.gif
Atsakyti
O dar vaikučiui (tiesa, kiek vyresniem tinka), linkusiam į peršalimą, kai matote, kad netrukus gali vėl susirgti, labai gerai užplikyti aviečių šakas ir pagirdyti.
Atsakyti