Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(pumpica @ 2012 11 14, 14:43)
o kodel ne pats geriausias, jeigu raso 90 proc puku?  g.gif as skaitau cia gerai, ar klystu? norejau irgi sita striuke jamt, bet jei plona, ir ne tokia ryski, tai gerai kad neemiau  smile.gif

geresnis puku ir plunksnu santykis butu 70% ir 30%, mergaites cia ne karta diskutavo Taure tiksliai pasakytu koks procentas idealiausias 4u.gif
o geriausia tai kai zinai kiek fill, bet nebuvo parasyta, tai vistiek surizikavau..
ir isvis geriau dairytis su zasu, o ne su anciu plunsknom ir pukais 4u.gif

QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 14:47)
Tai toks santykis būna ir tose "packable jacket'uose", kokią turiu CK, tai jau dabar tik tik, plonytė, tai ir kas kad daug pūkų, vis tiek reik žiūrėt, kad ji tinkama žiemai būtų. Vat ir būna mįslė, kai "fill" nenurodo. Bet iš dizainerių rūbų pasirinkimo nėra ko ir tikėtis fill duomenų.

va va butent fill neraso tai ir zinok zmogau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2012 11 14, 13:01)
O jei as dar negavau skaiciuku, vadinasi mano dar nera? 9d. uzsake man is Macys?

Dar jusu ankstokai, kai gausite saskaita, bus nurodyta issiuntimo data mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 12:58)

thumbup.gif na tai laukiam ziniu bigsmile.gif

QUOTE(mikola1 @ 2012 11 14, 12:58)

Sita pirkau saviskiui L ir per pecisu jam netiko, labai ant ribos buvo, tai pardevem. Sakyciau irgi dydi atitinka. Apie kokybe negaliu nieko pasakyti, nes nenesiojom. Siaip gerai atrode. Daug kas pirko ir jau nesioja turbut, tai apie kokybe pasakyti gal galetu kas nors ax.gif
QUOTE(Hellada @ 2012 11 14, 13:01)
geresnis puku ir plunksnu santykis butu 70% ir 30%, mergaites cia ne karta diskutavo Taure tiksliai pasakytu koks procentas idealiausias  4u.gif

Geriausiai kai yra 100% pukai, bet ir fill reikia bent 600, dar geriau, kai 700-800fill power ax.gif Bet tokiu ir kainos atitinkamas buna blink.gif
Atsakyti
o tas 6pm kodukas vienkartinis? kada planuojat su juo pirkti? Pavakare tikrai prisijungčiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 11 14, 13:28)
o man idejo abejus batelius  unsure.gif

O tai jei ne paslaptis koki dydi dejote ir kokia kaina, as bele kokia spalva renku meginu det raso kad nera 4u.gif

Sveiki, Aciu uz siuntinuka viskas labai patiko gymboree dali gavau tai nu tokie wub.gif wub.gif wub.gif baisiai lauksime likusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 lapkričio 2012 - 13:37
O Vilniuj siuntinukas yra jau 9 dienos?
Mano kelios saskaitos apmoketos senai, o vakar apmokejau paskutine, bet jokio pakvietimo negavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta.gru @ 2012 11 14, 13:30)
O Vilniuj siuntinukas yra jau 9 dienos?
Mano kelios saskaitos apmoketos senai, o vakar apmokejau paskutine, bet jokio pakvietimo negavau ax.gif

yra, negavote, nes viena raudona saskaitele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 13:33)
yra, negavote, nes viena raudona saskaitele 4u.gif

Paskutine saskaita apmokejau vakar, duokit pakvietima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2012 11 14, 15:01)
O jei as dar negavau skaiciuku, vadinasi mano dar nera? 9d. uzsake man is Macys?

Taigi, ne kitąpus gatvės užsakėte blink.gif blink.gif
Kantrybės balionėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikola1 @ 2012 11 14, 10:58)

sita maniskis turi M TALL, ugis apie 185, svoris apie 80, tinka idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 15:19)
thumbup.gif na tai laukiam ziniu  bigsmile.gif
Sita pirkau saviskiui L ir per pecisu jam netiko, labai ant ribos buvo, tai pardevem. Sakyciau irgi dydi atitinka. Apie kokybe negaliu nieko pasakyti, nes nenesiojom. Siaip gerai atrode. Daug kas pirko ir jau nesioja turbut, tai apie kokybe pasakyti gal galetu kas nors  ax.gif

bigsmile.gif Jūs daugiskaita ? tongue.gif

Mikola1, būtent šią pirkau vyrui. Jis juokėsi, kad tikrai ne mūsų žiemai - na mūsų supratimu, tokia lengvutė ji, plonytė... Medžiaga labai simpatiška. Mėlyna spalva labai graži.. O dydis.. sakyčiau, čiūdnas biggrin.gif doh.gif
Per pečius siaurintas tas modelis, per krūtinę, liemenį gerokai per platu. Ėmiau Regular L (neaukštam), nes visuotiškai čia forume buvom apsitarę, kad jos didintos, tai mano dieduliui gerokai laisvoka per liemenį, o per pečius tik tik tik (rankų pakelt neprašiau doh.gif biggrin.gif )
Neturėčiau jai didelių priekaištų, ypač, kai pirkau l.pigiai.. ir su mintim, kad truputį papuošt neišrankų vyriškį.. tai man tik siauri jos pečiai nepatinka (o vyriškis tai toks ne skruzdėlių giminės, pasportavęs ax.gif )
Nu, ir nesipuošia rūpužiokas biggrin.gif Guli dar mūsų striukė čiumodane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 14 lapkričio 2012 - 13:56
Dėkui merginos už pirmą siuntinuką. Nepataikiau tik su vyro TH liemene, gerokai didinta..
Jau laukiu sekančių bigsmile.gif
Atsakyti