Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 10:21)
aaa tai galit ramiai iki vakaro laukti,kol taure atsikels ir patikrins jusų pavedimą, nes pas ją dabar gili naktis mirksiukas.gif  7val skirtumas 4u.gif

Neee, einam žadint Taurę, man tašės reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 14, 10:48)
bigsmile.gif labai gerai  bigsmile.gif -as ratuota kaip tik biggrin.gif (akiniu laukiu bigsmile.gif ir bijau lotuliukas.gif )

tai tutbut ir mano prekytes pas jus atkeliaus ax.gif ,kada jus zadat gaut?
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2012 11 13, 22:18)

Gal kas pirkote CK paltus, kaip su dydziais, ar atitinka? nesiojant cia L , koki CK dydi imti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 11 14, 08:47)
Oi, kaip laukiu, kada Nesuper startą duos bigsmile.gif

Nuo kokios 11 galit skambint, tik dabar pradesiu laiskus rasyt. Vakar jau nebepajegiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 12:16)
tai cia reiskia laikrodzio tipa, kad su rodyklem ir t.t., o ne skaiciukai kur du taskiukai tarp ju - skaitmeniniai (digital) vadinami smile.gif.

bigsmile.gif Geras, o čia tai visiška naujiena smile.gif Bet logiška..
Ai, dar apibūdinimas, "kur skaičiukai, o tarp jų du taškiukai" nemirtingas thumbup.gif Triskart perskaičiau, supratau biggrin.gif

O aš dabar galvoju, jei daug raudonuojančių, tai kai kuriems gal į gerą.. Anerita gal ištaikys minutę laisvesnę supokuoti pašto dėželę kitą į provinciją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2012 11 13, 21:38)
6pm.com turim  minus  10% koduka   biggrin.gif

ar nuolaidinem prekem galioja?
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2012 11 14, 12:39)
ar nuolaidinem prekem galioja?

Tai, kad ten visos nuolaidinės biggrin.gif Čia išparduotuvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 10:38)
bigsmile.gif  Geras, o čia tai visiška naujiena smile.gif Bet logiška..
Ai, dar apibūdinimas, "kur skaičiukai, o tarp jų du taškiukai" nemirtingas thumbup.gif  Triskart perskaičiau, supratau  biggrin.gif

Va čia yra digital user posted image
o čia analog user posted image
Atsakyti
Supratau. Tikrai nežinojau, kas tas analog 4u.gif Digital - vertimas padėtų, suprasčiau..

Kad lengviau būti laukti.. smaguriams.. http://www.ideeli.co...t...1&c=1464182
bigsmile.gif Galvojau, gal dekoracijos, pasirodo, tikri saldumynai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2012 11 14, 09:03)
Labukas  smile.gif O jūs iš JAV pirkot dar batų? Ar visada reikia 8 imti jei 39 koja? Beje, kiek jūsų blauzdos storiausia vieta?  ax.gif  4u.gif

Ne nevisada 4u.gif su dydziais visada loterija blush2.gif
Kiek blauzda nepasakysiu dabar - bet dzinsai i juos laisvai telpa. O neturite galimybes pasimatuoti niekur? pernai ju tikrai buvo sporto prekiu parduotuvese akropoli - tik pas mus jie kainavo beveik 400lt. doh.gif doh.gif doh.gif As pirkau nepasimatavus - tai va dabar tikrai jei pirkciau tokius imciau 8 dydi.Bet bus galima juos nesioti ziema - su stora kojine bus pats tas. thumbup.gif
Pagal mane PUMA avalynes dydziai neatitinka - nes kedukus turiu taip pat 8 dydzio ir kaip tik jie man. blush2.gif

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 09:19)
g.gif Tikrai ne 8. Ir jau tikrai, ne visada..
Aš dažniausiai sau imu 7, kai aviu 37-38 eu (labiau 37), 24 cm pėda, nesiaura.
Palaukit kitų patarimų ir atsirinksit savo dydį.. bet jis nebus visada toks, priklauso gi nuo firmos.. būna didinti batai ir pan. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 14 lapkričio 2012 - 10:51
QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 09:57)
Vilnietems, Kurių sąskaitėlės buvo raudonos zinutes surasiau, jei kas negavote , o mokejote rasykite, ziuresim , nes praleist zinoma galejau

Kiti miestai taip pat jau suruosti isvezimui, turetu siandien pasiekti  4u.gif
isskyrus pastas dar nesupakuotas ir nesuziuretas 4u.gif

oi kaip nusirasiau, va ka reiskia nemiegot, turejau omenyje Zalias saskaitas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 14 lapkričio 2012 - 10:49
QUOTE(edita7676 @ 2012 11 14, 10:24)
tai tutbut ir mano prekytes pas jus atkeliaus ax.gif ,kada jus zadat gaut?

dar nurodymu is sefu negavau biggrin.gif tik kad issius biggrin.gif
Atsakyti