Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 06:58)
Labas rytas
Spekit ka veikiu, ogi zinutes pradedu rasyt, bet uztruks manyciau dar ilgai, jei nusulaukiate skambinkite, nes siandien dalinu visa diena 4u.gif

Beja  puse nemokėtų, nejuokinga doh.gif  doh.gif  doh.gif , greit kaip ten   Dilma ar nesuper  sake  "kojas į rankas" ir į banka  moketi saskaitųdoh.gif  doh.gif 

siusk man is karto lotuliukas.gif jau kaip laukiu si syki bigsmile.gif tureciau zaliuot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 14 lapkričio 2012 - 09:21
Anerita, ir mano sumokėta, galiu prašokt?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 10:19)
g.gif Tikrai ne 8. Ir jau tikrai, ne visada..
Aš dažniausiai sau imu 7, kai aviu 37-38 eu (labiau 37), 24 cm pėda, nesiaura.
Palaukit kitų patarimų ir atsirinksit savo dydį.. bet jis nebus visada toks, priklauso gi nuo firmos.. būna didinti batai ir pan. smile.gif

Taip aš jau ir buvau apgalvojus, kad reikia imti 8.5-9 su 39 koja. Nu aišku, nepabandęs nesužinosi...Bet kad dažniausia man patinkančių arba išmieros nėra, arba kaina nežmoniška ax.gif rolleyes.gif
Kažin ar mano prekytės atkeliavo pas anerita? Vis tik pirmas krikštas, jaudinuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 14, 09:21)
siusk man is karto lotuliukas.gif jau kaip laukiu si syki bigsmile.gif  tureciau zaliuot biggrin.gif  4u.gif

aha jau supakavau, bus issiusta tau per siuntas thumbup.gif

QUOTE(Song @ 2012 11 14, 09:23)
Anerita, ir mano sumokėta, galiu prašokt?

jusų viena raudona unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 09:40)
aha jau supakavau, bus issiusta tau per siuntas thumbup.gif

bigsmile.gif labai gerai bigsmile.gif -as ratuota kaip tik biggrin.gif (akiniu laukiu bigsmile.gif ir bijau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 11 14, 09:16)
Panos reik pagalbos... biggrin.gif
Cia originalas ar kazkoks analogas?
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Gal kas turit sios firmos laikrodi ir galit parasyti atsiliepimu? Butu didelis dekuj smile.gif

O ko jam būt neoriginalui? g.gif Pirkau pora laikrodžių Amazone ir tikrai panašu kad originalai. Nebent mergaitės turi kitų patirčių, arba atidžiau pasižiūrėt pardavėją reiktų, nes Amazon'as gi elementarus turgus.
Atsakyti
Vilnietems, Kurių sąskaitėlės buvo raudonos zinutes surasiau, jei kas negavote , o mokejote rasykite, ziuresim , nes praleist zinoma galejau

Kiti miestai taip pat jau suruosti isvezimui, turetu siandien pasiekti 4u.gif
isskyrus pastas dar nesupakuotas ir nesuziuretas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 14 lapkričio 2012 - 09:57
QUOTE(anerita* @ 2012 11 14, 09:40)

jusų viena raudona unsure.gif

Šiandien septintą ryto mokėjau, bet tas pats bankas, turėjo suvaikščiot. Einu daryti print screeną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 11:48)
O ko jam būt neoriginalui? g.gif Pirkau pora laikrodžių Amazone ir tikrai panašu kad originalai. Nebent mergaitės turi kitų patirčių, arba atidžiau pasižiūrėt pardavėją reiktų, nes Amazon'as gi elementarus turgus.

Nelabai as zinovas tokiuos reikaluos blush2.gif
Perskaiciau,kad parasyta, display type: analog. Tai nezinau, ka cia reiskia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 14 lapkričio 2012 - 10:15
QUOTE(vavuum @ 2012 11 14, 10:12)
Nelabai as zinovas tokiuos reikaluos  blush2.gif
Perskaiciau,kad parasyta, kur display type: analog. Tai nezinau, ka cia reiskia doh.gif  biggrin.gif

tai cia reiskia laikrodzio tipa, kad su rodyklem ir t.t., o ne skaiciukai kur du taskiukai tarp ju - skaitmeniniai (digital) vadinami smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 11 14, 10:00)
Šiandien septintą ryto mokėjau, bet tas pats bankas, turėjo suvaikščiot. Einu daryti print screeną biggrin.gif

aaa tai galit ramiai iki vakaro laukti,kol taure atsikels ir patikrins jusų pavedimą, nes pas ją dabar gili naktis mirksiukas.gif 7val skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 14 lapkričio 2012 - 10:21
QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 12:16)
tai cia reiskia laikrodzio tipa, kad su rodyklem ir t.t., o ne skaiciukai kur du taskiukai tarp ju - skaitmeniniai (digital) vadinami smile.gif.

Ale, ot as varna doh.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti