Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Cypas @ 2012 11 13, 22:06)
Turiu Vince Camuto Signature Anders Boot
tai man nesiojančiai 41 dydį 10 dydis dar net laisvokas, bet kadangi per keltį sunkiai įkišu tai gerai, neiškrentu biggrin.gif Gal padejau, nes tikrai didinti 4u.gif

o JUS ILGUS BATUS TURITE, JEI TAIP KIEK PER BLAUZDA JU AR SU 40 CM BLAUZDA IKISCIAU g.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 13, 22:27)
Merginos, SOS! Padėkite išsirinkti:

Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2

Arba gal dar kokį neblogą XS dydžio variantą matėte? Arba pasidalinkite receptu, kaip staiga priaugti kokius 3 kg. Džiaugčiausi ir aš, ir MV lotuliukas.gif

Lietuvoje vos porą variantų neblogų radau, bet kainos ir kokybės santykis tai  doh.gif

Man tai antra gražesnė, dėl kokybės nžn
Atsakyti
6pm.com turim minus 10% koduka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 13 lapkričio 2012 - 21:39
QUOTE(por-for @ 2012 11 13, 23:27)

Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2

Arba gal dar kokį neblogą XS dydžio variantą matėte? Arba pasidalinkite receptu, kaip staiga priaugti kokius 3 kg. Džiaugčiausi ir aš, ir MV lotuliukas.gif

Lietuvoje vos porą variantų neblogų radau, bet kainos ir kokybės santykis tai  doh.gif

Man antra grazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2012 11 13, 13:04)

turiu -15%
Papildyta:

o tas kodukas VETDAY? ar taikomas viskam?

pasitikrinkite krepsyje smile.gif
Atsakyti
Famousfootwear prisijunkite 4u.gif
Ideeli renkasi
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 11 13, 21:36)
Man tai antra gražesnė, dėl kokybės nžn

QUOTE(vavuum @ 2012 11 13, 21:39)
Man antra grazesne 4u.gif

Man irgi antroji gražesnė. thumbup.gif Tik norisi, kad būtų kokybiška ir lietuviškai žiemai tiktų. Gal kas turite DKNY struke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 13, 21:27)

Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2

Jei la biau striukes reik, tai aisku DKNY, bet ar nebus per didele XS, jei toki cia nesiojat, lyg ir didinta ir sita firma g.gif.

QUOTE(gerdulka @ 2012 11 13, 21:38)
6pm.com turim  minus  10% koduka   biggrin.gif

Ot kokios, po laiko cia taip vat kodukas...., o taip butu "suejes" pries pora dienu doh.gif blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 13, 21:51)
Jei la biau striukes reik, tai aisku DKNY, bet ar nebus per didele XS, jei toki cia nesiojat, lyg ir didinta ir sita firma g.gif.

Vos ne visos XS striukes padidintos. doh.gif
PVZ. Lietuvoje TH matavausi, tai XS pats tas, o cia, kiek skaiciau, - TH striukės lyg ir padidintos. g.gif O nešioju paprastai XS dydzius.

O gal numanote, ar DKNY šilta turėtų būti? T.y. ar nebūtų šalta mūsų žiemoms? g.gif

Sunkus darbas atsakingai išsirinkti tokį rimtą apdarą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 13, 21:51)
Ot kokios, po laiko cia taip vat kodukas...., o taip butu "suejes" pries pora dienu doh.gif  blush2.gif.

Aga man irgi tas kodukas vis nelaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 13, 23:58)
Aga man irgi tas kodukas vis nelaiku  doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
gal kam tiks/patiks mirksiukas.gif
http://www.6pm.com/u...k?zfcTest=mat:0
Atsakyti