Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Taurte, gal netycia turite Macys koki slapta koduka?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 13, 19:19)
neveikia ta belk nuolaida kur gavau is prikejos koduka -15%. pries paskutini atsiskaitymo zingsni atkeite atgal visa kaina, gerai, kad paziurejau  verysad.gif

Man rodos ten tik grozio prekiu skyriu kazkaip turejo veikt tas kodas g.gif. O rubam, batam etc. ne.
Atsakyti
Tauriuk,isiunciau macys ,bet pataisiau mirksiukas.gif viena liemene ir ddydis S smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 19:45)
http://www.shopthesh...ot/26724/189342

40-41 dydis, kaip suprantu, kaina labai gera, bet jei peda 27 cm koks dydis geriau, nes jei prie kitu ismeta pagal pedos cm tai 11 butu g.gif  ir idomu kokio plocio blauzdai g.gif

Gal kas turi 4u.gif

O sioje parduotuvele dar tiketis nuolaidos nuo siu batu 4u.gif 4u.gif ar per gerai noriu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 11 13, 12:24)

turiu -15%
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2012 11 13, 12:29)
Man rodos ten tik grozio prekiu skyriu kazkaip turejo veikt tas kodas g.gif. O rubam, batam etc. ne.

jis veikia kai irasai krepsyje, tvarkingai minusuoja nuo viso krepsio. Cia ne tas kur duoda online. Man atsiunte pirkeja -15%. Zodziu kai pradedu atsiskaitineti, dar vis rodo ta koda, kad veikia. Kai lieka paskutinis zingsnis pries nuperkant, nebelieka kodo. Dabar isvis grazu, atsiskaityti neduoda.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 12:36)
O sioje parduotuvele dar tiketis nuolaidos nuo siu batu 4u.gif  4u.gif  ar per gerai noriu g.gif  g.gif

per gerai itariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 11 13, 20:24)

Beskubedama net nika ne taip parasiau hihihi.gif turejau omenyje Taure

Kazi ar Tommy tasei taikytu ta koduka ar ne g.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 13 lapkričio 2012 - 19:45
[quote=Taurė,2012 11 13, 20:42]
turiu -15%
Papildyta:

o tas kodukas VETDAY? ar taikomas viskam?
Atsakyti
Sierratradingpost kodukas JSH95872 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 19:45)
http://www.shopthesh...ot/26724/189342

40-41 dydis, kaip suprantu, kaina labai gera, bet jei peda 27 cm koks dydis geriau, nes jei prie kitu ismeta pagal pedos cm tai 11 butu g.gif  ir idomu kokio plocio blauzdai g.gif

Gal kas turi 4u.gif

Kas pades del dyzio ar 10 ar 11 siu batu, kad daugiau patirties turi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar Aeropostale.com -30% , kodas HOLCLEAR turi veikti krepšelyje?
Nes rašo, kad "The promotional code you entered has expired" tai kaip suprantu baigėsi, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 20:32)
Kas pades del dyzio ar 10 ar 11 siu batu, kad daugiau patirties turi  4u.gif  4u.gif

Turiu Vince Camuto Signature Anders Boot
tai man nesiojančiai 41 dydį 10 dydis dar net laisvokas, bet kadangi per keltį sunkiai įkišu tai gerai, neiškrentu biggrin.gif Gal padejau, nes tikrai didinti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, SOS! Padėkite išsirinkti:

Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2

Arba gal dar kokį neblogą XS dydžio variantą matėte? Arba pasidalinkite receptu, kaip staiga priaugti kokius 3 kg. Džiaugčiausi ir aš, ir MV lotuliukas.gif

Lietuvoje vos porą variantų neblogų radau, bet kainos ir kokybės santykis tai doh.gif
Atsakyti