Taurte, gal netycia turite Macys koki slapta koduka?
QUOTE(Taurė @ 2012 11 13, 19:19)
neveikia ta belk nuolaida kur gavau is prikejos koduka -15%. pries paskutini atsiskaitymo zingsni atkeite atgal visa kaina, gerai, kad paziurejau
Man rodos ten tik grozio prekiu skyriu kazkaip turejo veikt tas kodas . O rubam, batam etc. ne.
Tauriuk,isiunciau macys ,bet pataisiau viena liemene ir ddydis S
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 19:45)
http://www.shopthesh...ot/26724/189342
40-41 dydis, kaip suprantu, kaina labai gera, bet jei peda 27 cm koks dydis geriau, nes jei prie kitu ismeta pagal pedos cm tai 11 butu ir idomu kokio plocio blauzdai
Gal kas turi
40-41 dydis, kaip suprantu, kaina labai gera, bet jei peda 27 cm koks dydis geriau, nes jei prie kitu ismeta pagal pedos cm tai 11 butu ir idomu kokio plocio blauzdai
Gal kas turi
O sioje parduotuvele dar tiketis nuolaidos nuo siu batu ar per gerai noriu
QUOTE(agise @ 2012 11 13, 12:24)
turiu -15%
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2012 11 13, 12:29)
Man rodos ten tik grozio prekiu skyriu kazkaip turejo veikt tas kodas . O rubam, batam etc. ne.
jis veikia kai irasai krepsyje, tvarkingai minusuoja nuo viso krepsio. Cia ne tas kur duoda online. Man atsiunte pirkeja -15%. Zodziu kai pradedu atsiskaitineti, dar vis rodo ta koda, kad veikia. Kai lieka paskutinis zingsnis pries nuperkant, nebelieka kodo. Dabar isvis grazu, atsiskaityti neduoda.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 12:36)
O sioje parduotuvele dar tiketis nuolaidos nuo siu batu ar per gerai noriu
per gerai itariu
QUOTE(agise @ 2012 11 13, 20:24)
Beskubedama net nika ne taip parasiau turejau omenyje Taure
Kazi ar Tommy tasei taikytu ta koduka ar ne ?
Sierratradingpost kodukas JSH95872
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 19:45)
http://www.shopthesh...ot/26724/189342
Gal kas turi
Gal kas turi
Kas pades del dyzio ar 10 ar 11 siu batu, kad daugiau patirties turi
Ar Aeropostale.com -30% , kodas HOLCLEAR turi veikti krepšelyje?
Nes rašo, kad "The promotional code you entered has expired" tai kaip suprantu baigėsi, ar ne?
Nes rašo, kad "The promotional code you entered has expired" tai kaip suprantu baigėsi, ar ne?
QUOTE(kriisti @ 2012 11 13, 20:32)
Kas pades del dyzio ar 10 ar 11 siu batu, kad daugiau patirties turi
Turiu Vince Camuto Signature Anders Boot
tai man nesiojančiai 41 dydį 10 dydis dar net laisvokas, bet kadangi per keltį sunkiai įkišu tai gerai, neiškrentu Gal padejau, nes tikrai didinti
Merginos, SOS! Padėkite išsirinkti:
Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2
Arba gal dar kokį neblogą XS dydžio variantą matėte? Arba pasidalinkite receptu, kaip staiga priaugti kokius 3 kg. Džiaugčiausi ir aš, ir MV
Lietuvoje vos porą variantų neblogų radau, bet kainos ir kokybės santykis tai
Pūkinė striukė 1
ar
Pūkinė striukė 2
Arba gal dar kokį neblogą XS dydžio variantą matėte? Arba pasidalinkite receptu, kaip staiga priaugti kokius 3 kg. Džiaugčiausi ir aš, ir MV
Lietuvoje vos porą variantų neblogų radau, bet kainos ir kokybės santykis tai