Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 13:21)
Nuuu  biggrin.gif
Žinau, kad mašinas, žinau, kad sūnai.. mirksiukas.gif 
Šįkąrt supainiojau nickus (ir šiaip, aš jus abi painioju.. nors skiriu gi pagal vaikus tongue.gif), o anąsyk tikrai tikrai fėjos buvo perėmę nuorodą biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(ralija @ 2012 11 12, 13:26)

lotuliukas.gif thumbup.gif Aga nezinom ko norim, bet laukiam dabar 6pm 16val lotuliukas.gif
Atsakyti
Zales.com - juvelyriniai dirbiniai 4u.gif

user posted image

ebags.com

user posted image

Aeropostale.com -30% , kodas HOLCLEAR
J.Jill.com turiu -20$ koda nuo 80$ pirkinio

Sephora.com -20%, kodas baigsis 12d.

Shoes.com -20% turiu koda

Puma.com - Spend & Save! $100 Get $15 Off, $150 Get $30 Off, $200 Get $50 plus Free Shipping! (Exp. 11/18/2012)

Landsend.com - Friends and Family - 30% off Everything and Free shipping on any order. (Exp. 11/13/2012)

Bloomingdales.com- 20% off almost all regular- and Sale priced items for Women, Men, Kids, and Home. (Exp. 11/12/2012) kodas FANDF

Saksfifthavenue.com Free shipping on any order. (Exp. 11/11/2012)

Swimwearforme.com - 20% off $50+ order. (Exp. 11/18/2012) TURIU KODA

Lanebryant.com $25 off $75, $50 off $150 or $75 off $225 order. (Exclusions apply.) (Exp. 11/16/2012)

us.levi.com 30% off and Free shipping on any order. (Exp. 11/13/2012) TURIU KODA

timberland.com 20% off any order. (Exp. 11/12/2012) TURIU KODA

Turime pradėtus rinkti 4u.gif
Modnique
Zulily
Hautelook
Totsy
Beyondtherack
Ideeli
AE
Gap/OldNavy
LEVI
Sephora -20%
Paulaschoice
AX
Timberland.com
Wilsonsleather.com
Womanwithin
Vitacost
Harney
Shoemetro
Landsend -30%
6pm nereikia laukti prisijungianciu smile.gif
PUMA
Aeropostale.com
Jcrew -30% Sale
Uniformadvantage
Boscovs
AE
Famousfootwear
Iherb
RalphLauren.com
Nordstrom.com
Crocs
Sierratradingpost
Belk
Macys
AMWAY
Fleecefootwear freeship ir nera taxu bigsmile.gif
Gymboree- 20%
ToysRus

4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 12, 11:46)
http://www.6pm.com/m.....zfcTest=mat:1

Sakykite ar imanoma sias kelnes dar sunauolaida pagaut, ar apskritai dar 6pm buna kodukai su nuolaida 4u.gif  4u.gif

Na man jos tokios klasika, bet sudetis super ir modelis su placiais klubais tiktu ax.gif

Kas patars 4u.gif  4u.gif

grazuciai wub.gif as irgi tokiu ieskau, bet kaina ju nepadori dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 11 12, 15:39)
grazuciai  wub.gif  as irgi tokiu ieskau, bet kaina ju nepadori dar  blush2.gif

'

Baisiai grazuciai, o kaina tikrai dar nepadori dar norite kitu grazuciu va si tie

http://www.6pm.com/c.....zfcTest=mat:1

tai va dabar laukiu 16.00 kad paziureti kokai kainas ismes siu klenyciu nes man jos pagal mano skoni na tokios wub.gif wub.gif nemirtanti klasika
Papildyta:
http://www.6pm.com/m.....zfcTest=mat:1

Gal kas zino ka reiskia 100 proc Nylon. Kas cia per medziaga sintetika? 4u.gif
Atsakyti

Sniego kelnės mergytėm, jei dar yra neaprūpintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 11 12, 11:22)
O is cia uzsakot?  Ten Barbem nuolaidos,siuntimas nemokamas butu ax.gif

http://shop.mattel.com/home/index.jsp

Kaip jums pavydžiu, kad jūsų panelės su lėlėm žaidžia- žaistu manoji- kalėdinę bei GD dovaną jau ir turėčiau... o dabar nežinau ką pirkti doh.gif gal patarsit iš patirties- ką 7 -metei dovanoti ?
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 11 12, 15:21)
Kaip jums pavydžiu, kad jūsų panelės su lėlėm žaidžia- žaistu manoji- kalėdinę bei GD dovaną jau ir turėčiau... o dabar nežinau ką pirkti  doh.gif gal patarsit iš patirties- ką 7 -metei dovanoti ?

Mano irgi su lėlėm ni ni schmoll.gif doh.gif biggrin.gif . Bet labai gerai sueina Lego Friends 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 12, 15:24)
Mano irgi su lėlėm ni ni schmoll.gif  doh.gif  biggrin.gif . Bet labai gerai sueina Lego Friends 4u.gif

sudominai mirksiukas.gif , iš kur perki? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(kaktuselis @ 2012 11 12, 16:21)
Kaip jums pavydžiu, kad jūsų panelės su lėlėm žaidžia- žaistu manoji- kalėdinę bei GD dovaną jau ir turėčiau... o dabar nežinau ką pirkti  doh.gif gal patarsit iš patirties- ką 7 -metei dovanoti ?

NELABAI IR ZAIDZIA SU TOM LELEM,CIA PENKIAMETE PAMATE IR REIKIA,GAL IR BUS TIK TAM MOMENTUI g.gif

Lego aisku geris,bus akcija 24d maximoj,tai papigiaja bus galim papirkt ir to lego friends,bent jau pas mus jo pasirinkimas nemazas,o Vilniuj ir Kaune man forumietes jau papirkoj su -40 bigsmile.gif thumbup.gif bet cia 7-metei biggrin.gif
Atsakyti
Mano 4metė puikiai su Lego Friends žaidžia taip pat thumbup.gif lėlės, barbės neįdomu dar schmoll.gif vienintelės su kuriom užsiima tai Polly Pocket lėlytės su guminiais drabužėliai, krapštosi gražu žiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 11 12, 15:29)
N

Lego aisku geris,bus akcija 24d maximoj,tai papigiaja bus galim papirkt ir to lego friends,bent jau pas mus jo pasirinkimas nemazas,o Vilniuj ir Kaune man forumietes jau papirkoj su -40 bigsmile.gif  thumbup.gif bet cia 7-metei biggrin.gif

Na Telšiuos pasirinkimas ne koks..... O akcija tai 2012.11.24 d? ir kiek %?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 12 lapkričio 2012 - 15:34