Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ralija @ 2012 11 12, 13:10)
1,7=50ml
3,4=100ml

didelis aciu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2012 11 12, 14:01)
Merginos padekit, noriu pirkti kvepalus, bet niekad is USA nesu pirkusi, tai nieko ir nesuprantu. Koks cia kiekis, domina siti
http://www.sephora.c...02?skuId=817064

Kvepalų nesiųsdavo.. nebent, kažkas pasikeitė 4u.gif
Kodėl, nežinau smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite patarti, ar atitinka dydzius vyriski Michael Kors paltai? 4u.gif koki dydi mazdaug perkate usa, jei nesioja L/XL dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 13:15)
Kvepalų nesiųsdavo.. nebent, kažkas pasikeitė  4u.gif
Kodėl, nežinau smile.gif

aciu, zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 12, 12:44)
Gerai jau ,pailsėkit nuo manęs-išeinu biggrin.gif
kai grįšiu-bus akcija стоятъ,боятся,деньги не прятатъ lotuliukas.gif

neišeik kąąąą

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 12:56)
Gal paimt - namie romybė įsiviešpatautų, nieks nebesimuštų, kad bruolis NeDuodaaaA biggrin.gif  doh.gif

optimizmas aiku geras bruožas, nu bet ne iki tokio lygio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 12, 08:58)
nes sako dzinsus reikia mautis atsigulsu ir itraukus pilva tipo dydis geras, nes paskui pasitempai dar jie  wub.gif

Dar taip nesu girdejusi lotuliukas.gif

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 10:38)
Kada ten 6am aperikose mūsų laiku?
Šian 6pm.com kažkokia vėl nesveika akcija.. po 15 dol. veteranams biggrin.gif Kas veteranai, gali rikiuotis, tik vat, kada durys atsidaro neaišku cool.gif

Turetu 16val musu laiku buti smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 12, 11:23)
Aš tik erzinuosi,nieko pirkt neketinu,turiu visko virš ausų irnesakyk.gif
bet jeigu ką nors gero netyyyčia užmatysiu,pykit-nepykit,vistiek parodysiu  user posted image biggrin.gif

Tai cia daug kas neketina, bet vis apsiperka lotuliukas.gif

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 11:56)
Ties, Jūrate R, ką toj žaislų parduotuvėj pirksi?  bigsmile.gif  Anąsyk sau tyliai pasistebėjau, kam vienai mergaitei 10 barbių,, o čia matau būna 50 mašinyčių modeliukų  bigsmile.gif  Gal paimt - namie romybė įsiviešpatautų, nieks nebesimuštų, kad bruolis NeDuodaaaA biggrin.gif  doh.gif

Kokioje zaislu parduotuveje? Lyg nieko nezadu jau zaislu pirkti g.gif Pripirkau jau vaikams, gana blush2.gif

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 12:15)
Kvepalų nesiųsdavo.. nebent, kažkas pasikeitė  4u.gif
Kodėl, nežinau smile.gif

Aga neperka, itariu del rizikos, kad sudusti gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 12, 14:33)
Dar taip nesu girdejusi  lotuliukas.gif

Turetu 16val musu laiku buti  smile.gif

Kokioje zaislu parduotuveje? Lyg nieko nezadu jau zaislu pirkti  g.gif Pripirkau jau vaikams, gana  blush2.gif

Matuoja, matuoja taip smile.gif Kai nori į mažesnį dydį įsipaišyti hihihi.gif

Ačiū, gerasis žmogau, bo čia karinę paslaptį visi saugojo biggrin.gif

Ups, supainiojau Tave su Guziuku.. blush2.gif Nu, pamačiau, kad pirks.. paveiksliukų nerodė, tik nuorodą kažkur.. automatom, pagalvojau, kad į mašinas (nes gi Tu rodai.. tongue.gif), tik po to atsidariau.. o ten lėlės doh.gif Pasikapsčiau ir radau 50 vnt. mašinyčių dėželę biggrin.gif Tiek hihihi.gif
Atsakyti
[quote=tyli upė,2012 11 12, 13:42]
Matuoja, matuoja taip smile.gif Kai nori į mažesnį dydį įsipaišyti hihihi.gif

Man atrodo pati taip ir matuosiu, kaip girdejau jei bus Levis pamazinti lotuliukas.gif tease.gif
Atsakyti
Prisijungciau prie Barbie undineliu... smile.gif
Atsakyti
Maidenform minus 20% , krepsiuke minusuojasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jjulie @ 2012 11 12, 13:47)
Nelabai supratau www.ebags.com jau kainos galutinės? ar būtų dar -30%?

Krepsiuke galutine jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 12, 12:42)
Ups, supainiojau Tave su Guziuku.. blush2.gif Nu, pamačiau, kad pirks.. paveiksliukų nerodė, tik nuorodą kažkur.. automatom, pagalvojau, kad į mašinas (nes gi Tu rodai.. tongue.gif), tik po to atsidariau.. o ten lėlės  doh.gif Pasikapsčiau ir radau 50 vnt. mašinyčių dėželę biggrin.gif Tiek hihihi.gif

Nu va vis mane apkaltini leliu pirkimu biggrin.gif Neperkau as ju, pas mane juk bernai, masinos jiems rupi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 12, 15:17)
Nu va vis mane apkaltini leliu pirkimu  biggrin.gif Neperkau as ju, pas mane juk bernai, masinos jiems rupi  doh.gif

Nuuu biggrin.gif
Žinau, kad mašinas, žinau, kad sūnai.. mirksiukas.gif
Šįkąrt supainiojau nickus (ir šiaip, aš jus abi painioju.. nors skiriu gi pagal vaikus tongue.gif), o anąsyk tikrai tikrai fėjos buvo perėmę nuorodą biggrin.gif
Atsakyti