Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2012 11 11, 21:25)
pries  pora dienu diskutavom aktyviai  virsus kaip ir atitinka, bet ne vsi modeliai, dzinsai pagrinde padidinti, bet yra kur ir atitinka smile.gif
geriau rodykit modeli, mergaites patars  4u.gif

http://www.ae.com/we...0015#sizefitTab

mARSKINUKAI LIKES TIK xl dydis pagal juos 106 krutinei, mano 102 cm jauciu bus didelis jei atitinka g.gif

Ir vyrui marskiniai , pagal ju dydziu lentele jam reikai XXL g.gif

http://www.ae.com/we...c...&sizeName2=
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 11, 20:16)
noriu nauju dzinsu.., ae giriat.. tokiu nesu turejusi..
Kas apsakys kuo skiriasi:
jegging
skinny
super skinny hi rise..

kaip suprantu jie visi siauri.. o toliau kuo skiriasi?

Kas turit lasiaku ant pilvuko patarciau hi rise imti. Ju liemuo aukstesnis thumbup.gif Tik gaila pasirinkimas dzinsu aukstesniu liemeniu labai siauras. Kol kas vienus tampau patenkinta. Turiu kitus 8" low rise, tai su dirzu tik nesioti. O zemesnius kaip 8" nelabai isivaizduoju doh.gif Lasiakai butu isvirte ir skirmantas sviestu biggrin.gif Ir dar pastoviai jauciu tempciau dzinsus i virsu doh.gif

O kuo skiriasi jeggins, skinny ir super skinny, tai turbut aptempimu per blauzdas, bet realiai nedaug turbut, nes ir foto nelabai skiriasi.
Atsakyti
O Gymboree ir sale prekem -20? Ir ar buna daugiau nei -20? biggrin.gif Gerai noriiu, bet kas nenori sutaupyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 22:31)
Mano labai panasi, fasonas tas pats, tik apvadai rudi ir medziaga pati striukes blizgesne. Pirkta is moteru skyriaus lyg, nors realiai nepastebejau ir labai nusistebejau, kad dar truputis ir man butu anksta S, kai tommy S moteru visados buna gerokai laisvos kiek matavausi ir pirkau. Tai dabar galvoju gal ir mano is junior. Ne identiska, bet labai panasi. Mano (.)(.) dabar apie 92cm, esu pavalgius neblogai, gal dar ir del to ankstoka  doh.gif
Zodziu nepamenu ar junior ar moteru mano striuke  doh.gif

jusu tokia? Cia matyt jau women. Mu pabandysiu M, nors mano (.)(.) apie 96cm g.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas žinot kur galima būtų paieškoti apyrankės laikrodžiui, bet tokios kur nereikia segioti, o lyg ant gumelių prasitempia ir kaip apyrankė užsimauna. Turėjau kažkada laikrodį su tokia metaline apyranke žiauriai patogu. Kažin kaip angliškai tas daiktas vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2012 11 11, 13:43)
jusu tokia? Cia matyt jau women. Mu pabandysiu M, nors mano (.)(.) apie 96cm g.gif
user posted image

va sita ir turiu wub.gif wub.gif reiskias tada pavalgius gerai, kad vos (.)(.) sutalpinu blush2.gif bet grazi striuke labai, tai kudinuosi ir nesioju doh.gif Tuoj pamatuosiu S per krutine savo striukes.
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2012 11 11, 21:39)
O Gymboree ir sale prekem -20? Ir ar buna daugiau nei -20?  biggrin.gif  Gerai noriiu, bet kas nenori sutaupyti rolleyes.gif

Viskam 20% 4u.gif Buvo nesenai viskam 30% ir dar 5% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 11, 20:38)
Kas turit lasiaku ant pilvuko patarciau hi rise imti. Ju liemuo aukstesnis  thumbup.gif Tik gaila pasirinkimas dzinsu aukstesniu liemeniu labai siauras. Kol kas vienus tampau patenkinta. Turiu kitus 8" low rise, tai su dirzu tik nesioti. O zemesnius kaip 8" nelabai isivaizduoju  doh.gif Lasiakai butu isvirte ir skirmantas sviestu  biggrin.gif Ir dar pastoviai jauciu tempciau dzinsus i virsu  doh.gif

O kuo skiriasi jeggins, skinny ir super skinny, tai turbut aptempimu per blauzdas, bet realiai nedaug turbut, nes ir foto nelabai skiriasi.

man tai isigelbejimas dzinsai zemu liemeniu..nekenciu su aukstu.. schmoll.gif Mano trumpas liemuo ir ilgos kojos tai jei uzsideciau su aukstu liemeniu- butu tragedija...
Atsakyti
48cm. Man susisegus nesizioja, tai kaip tik, bet dar pavalgysiu, ir prades ziotis, todel nebevalgau doh.gif Visai ner vietos striukeje baliams lotuliukas.gif
Papildyta:
macys koduko -20% nebeturiu, panaudojau paskutini neseniai 4u.gif
Papildyta:
dedu Levis su -30% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 22:54)
48cm. Man susisegus nesizioja, tai kaip tik, bet dar pavalgysiu, ir prades ziotis, todel nebevalgau  doh.gif Visai ner vietos striukeje baliams  lotuliukas.gif
Papildyta:
macys koduko -20% nebeturiu, panaudojau paskutini neseniai 4u.gif
Papildyta:
dedu Levis su -30%  4u.gif

Nu va, kol aiskinausi viska, ir koda jau panaudojot doh.gif Jauciu saugo mane kazkas is auksciau, kad pinigus paskutinius neisleisciau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2012 11 11, 14:06)
Nu va, kol aiskinausi viska, ir koda jau panaudojot  doh.gif  Jauciu saugo mane kazkas is auksciau, kad pinigus paskutinius neisleisciau  biggrin.gif  tongue.gif

Tai prasom i levis, graziu dzinsiuku apsipirkti su nuolaidele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 11, 19:57)
sveikos, as ant laido  4u.gif

Papildyta:
Bostonproper.com

user posted image
Papildyta:
Tuoj jamu Beyondtherack.com

tuoj beyondracker prisijungsiu - 4u.gif
Atsakyti