Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Ar galioja Levis -30% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 11, 17:23)
Gerdulka ar Taure, gal pakviesit mane irgi i ta puslapiuka ax.gif Ale gal nereikia, paskui prireiks ko nors  doh.gif  lotuliukas.gif

prisijungiau ir be to kodo.. Tiesioj registruodamasi palikau tuscia vieta ir prisijungiau..

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 11, 17:38)

simpatiski.. O kaip jums mia batai? kazkada siunciausi basutes tai is isvaizdos lyg ir nieko, bet ta juosta per pirsta baisiai grauze ir dydi neatitiko schmoll.gif

Ziurinejau gyvai siandien Kickers ilgaaulius.. tai visai man patiko.. Tikrai faini batai.. Pamenu pries pora dienu 6pm juos akcijavo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 11 lapkričio 2012 - 18:20
QUOTE(happy @ 2012 11 11, 19:19)
prisijungiau ir be to kodo.. Tiesioj registruodamasi palikau tuscia vieta ir prisijungiau..
simpatiski.. O kaip jums mia batai? kazkada siunciausi basutes tai is isvaizdos lyg ir nieko, bet ta juosta per pirsta baisiai grauze ir dydi neatitiko  schmoll.gif

Ziurinejau gyvai siandien Kickers ilgaaulius.. tai visai man patiko..  Tikrai faini batai.. Pamenu pries pora dienu 6pm juos akcijavo..

As dvejas basutes per pirsta turiu Mia, tai labai patinka kasdien palakstyt, niekas negrauzia tfu tfu tfu smile.gif Dydi atitinka.
Atsakyti
nu matyt tik man nepasiseke.. doh.gif

Atsakyti
Taure, aciu labai uz vakaryksti Macys 4u.gif 4u.gif 4u.gif!
Atsakyti
=&sortBy=&category=]Veliurinis komplektukas tik 10 žalių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti:kurioj vietoj(tiksliau rajone) KAUNE ATKELIAUJA prekytes?p.s pagal atsiemimo vieta noriu pasirinkt tarpininke
Atsakyti
QUOTE(hardute @ 2012 11 11, 18:48)
Noriu paklausti:kurioj vietoj(tiksliau rajone) KAUNE ATKELIAUJA prekytes?p.s pagal atsiemimo vieta noriu pasirinkt tarpininke

zaliakalnyje
Atsakyti
sveikos, as ant laido 4u.gif

Papildyta:
Bostonproper.com

user posted image
Papildyta:
Tuoj jamu Beyondtherack.com
Atsakyti
Prasau pasiulykite grazu kostiumeli i darba, arba bent kur ieskoti wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzimbiene @ 2012 11 11, 18:44)

gal kas galit del ugio pakomentuot? noriu paimti, bet bijau bridzus vietoj ilgu kelniu gauti
Atsakyti
QUOTE(Tiffi @ 2012 11 11, 10:42)
Ar galioja Levis -30% 4u.gif

galioja.
Papildyta:
Esprit striukes ir paltukai bigsmile.gif http://www.beyondthe...27915?category=
Atsakyti