Ar galioja Levis -30%
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 11, 17:23)
Gerdulka ar Taure, gal pakviesit mane irgi i ta puslapiuka Ale gal nereikia, paskui prireiks ko nors
prisijungiau ir be to kodo.. Tiesioj registruodamasi palikau tuscia vieta ir prisijungiau..
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 11, 17:38)
simpatiski.. O kaip jums mia batai? kazkada siunciausi basutes tai is isvaizdos lyg ir nieko, bet ta juosta per pirsta baisiai grauze ir dydi neatitiko
Ziurinejau gyvai siandien Kickers ilgaaulius.. tai visai man patiko.. Tikrai faini batai.. Pamenu pries pora dienu 6pm juos akcijavo..
QUOTE(happy @ 2012 11 11, 19:19)
prisijungiau ir be to kodo.. Tiesioj registruodamasi palikau tuscia vieta ir prisijungiau..
simpatiski.. O kaip jums mia batai? kazkada siunciausi basutes tai is isvaizdos lyg ir nieko, bet ta juosta per pirsta baisiai grauze ir dydi neatitiko
Ziurinejau gyvai siandien Kickers ilgaaulius.. tai visai man patiko.. Tikrai faini batai.. Pamenu pries pora dienu 6pm juos akcijavo..
As dvejas basutes per pirsta turiu Mia, tai labai patinka kasdien palakstyt, niekas negrauzia tfu tfu tfu Dydi atitinka.
nu matyt tik man nepasiseke..
Taure, aciu labai uz vakaryksti Macys !
QUOTE(hardute @ 2012 11 11, 18:48)
Noriu paklausti:kurioj vietoj(tiksliau rajone) KAUNE ATKELIAUJA prekytes?p.s pagal atsiemimo vieta noriu pasirinkt tarpininke
zaliakalnyje
Prasau pasiulykite grazu kostiumeli i darba, arba bent kur ieskoti
QUOTE(dzimbiene @ 2012 11 11, 18:44)
gal kas galit del ugio pakomentuot? noriu paimti, bet bijau bridzus vietoj ilgu kelniu gauti
QUOTE(Tiffi @ 2012 11 11, 10:42)
Ar galioja Levis -30%
galioja.
Papildyta:
Esprit striukes ir paltukai http://www.beyondthe...27915?category=