Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(edicike @ 2012 11 11, 10:52)
Pakomentuok dydi ,kai gausi ,ji tokia man atrodo laabi ilga,kazin kokiam ugiui ji,kad nesivilktu po to sniegu biggrin.gif

aha.. ir man idomu kokiam ugiui.. nes as tai bijociau,kad butu pertrumpa... doh.gif

Taure- fyfiski batai tai su visokiais blizguciais, dzingaliukais.. ir t.t... nzn net kaip paaiskint.. Nu pvz Guess stiliukas man toks fyfiskas.. Tai kas nors blizga, tai G raide per puse tases uzvarvolinta, tai ant dzinsu guess zenklas auksinis is toli sviecia schmoll.gif Man grazu kai briandas "nerekia apie save"..

Va tokie man batai grazus, tik kaina negrazi.. schmoll.gif
user posted image
user posted image
.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 11 11, 13:35)
Gal kuri pirkote aukštam stambiam vyrui už gerą kainą šiltesnę rudeninę striukę, rekomenduokite:4u:

kazkada emem columbia tai dydziai atittiko, emem 2XL. neblogos bet aktyviai nesiojat uztenka maksimum 2 sezonam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ArDoSa* @ 2012 11 11, 12:57)
Tauryt, kai atsikelsi parasyk, kaip dydziai jusu merginoms TH striukyciu? Mes nusprendem imti sau dydziu didesnes, ar teisingai padarem?  biggrin.gif

Ir man labai idomu blush2.gif Kazin jeigu nesioju M, tai reiketu L dydi imti? Labai ji trumpa? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nesmerk @ 2012 11 11, 13:28)
Mano patirtis TH striukiu nelabai kokia,  turejom trejas, pirma atnesiojom kai buvom apie metukus, antras dvejas  tolimesniu ismieru pardaviau, jos visos labai tokios striukos, trumpos, musu salygom nelabai kaip tinka. rankoves ilggos kunas trumpas, na ir kas ,kad su pukais, bet man jos ne musu saliai ir klimatui.
4u.gif

O cia merginos ne apie sita kalbejo? g.gif blink.gif Apie vaikiskas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Master: 11 lapkričio 2012 - 12:17
apie kurias TH striukes konkrečiai diskutuojat g.gif - gal galėsiu pakomentuot, kol Taurė atsikels ax.gif (vieną užvakar gavau, kitos laukiu su šia siunta) 4u.gif
Atsakyti
Čia vienos apie batus,kitos-apie ratus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elekadii @ 2012 11 10, 22:05)
koks cia ilgis? gal kas galetu padeti?

http://www.amazon.co...y hilfiger belt

one size ? g.gif

ir kaip papulti i tommy usa pusl.? aciu

nu negu niekas nezino 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Susinervinau... Vakar tik vienus TH marškinius is Mačiuko užsakiau, o šiandien jua kainos užvarvolintos... mad.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit sita tasiuka? Vis ziuriu as i ji ir nzn imt ar ne unsure.gif Kazkaip bijau zomso as. Kazin kaip ji nesiotusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 11, 11:43)
nieko nesupratau blink.gif

A ko nesuprast smile.gif. Nugi zmogus sako, kad Tommy striukytes vaikiskos perdaug "striukos". Tik rankoves ilgos, o per visur kitur trumpa ir truksta. Bet gi kaip paprastai, kiekvienai juk savaip atrodo 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 11, 13:16)
A ko nesuprast smile.gif. Nugi zmogus sako, kad Tommy striukytes vaikiskos perdaug "striukos". Tik rankoves ilgos, o per visur kitur trumpa ir truksta. Bet gi kaip paprastai, kiekvienai juk savaip atrodo 4u.gif.

doh.gif aš užsiciklinus kaip į komentarą apie suaugusių striukes pažiūrėjau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 11, 12:36)
Merginos, gal kas turit sita tasiuka? Vis ziuriu as i ji ir nzn imt ar ne  unsure.gif Kazkaip bijau zomso as. Kazin kaip ji nesiotusi  g.gif

Siek tiek anksciau buvom aptare, kad gali dazhyt tokia tashike... g.gif Bet jos visai nieko, dar uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 11 11, 14:20)
apie kurias TH striukes konkrečiai diskutuojat  g.gif  - gal galėsiu pakomentuot, kol Taurė atsikels  ax.gif  (vieną užvakar gavau, kitos laukiu su šia siunta)  4u.gif

gal turit tokia? ar ji labai trumpa? matosi, kad ji nera ilga, bet as ir noreciau tik kaip svarkelio vesesne vasaros diena. ar su 170 ji bus visai iki bambos lotuliukas.gif ? Taure gal atsikelus pakomentuos rolleyes.gif
Atsakyti