Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

biggrin.gif blunte...
svarbu kad vaikai miegotu biggrin.gif

mano anyta jau grizo i sostine, ech jau suderinta kad ta savaite ji padirbs uz aukle man wub.gif

eglemo 4u.gif

na o dabar einam prie reikalu smile.gif gymboree papildymas
www.gymboree.com - 20% kodukas viskam, dar truksta iki free shipuko, jei kam reik greitai kokiu prekyciu ir jos yra, siuskite papirksiu is karto 4u.gif

ir labai reik 2ju uzsakymu is
www.crazy8.com - 25% viskam juk greit koduka snebegalios, reik naudotis kol yra akcija.

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 15:13)
biggrin.gif blunte...
svarbu kad vaikai miegotu  biggrin.gif

mano anyta jau  grizo i  sostine, ech  jau suderinta kad ta savaite ji padirbs uz aukle man  wub.gif

eglemo  4u.gif

na o dabar einam prie reikalu smile.gif gymboree papildymas
www.gymboree.com - 20% kodukas viskam, dar truksta iki free shipuko,  jei kam reik  greitai kokiu prekyciu  ir jos yra, siuskite papirksiu is karto  4u.gif

ir labai  reik 2ju uzsakymu is
www.crazy8.com - 25% viskam  juk greit koduka snebegalios,  reik naudotis  kol yra akcija.

tuoj jungiuos prie gymbo,palaukite!!
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 15:05)
lauretuko pastas buvo nuluzes visa sav vargom kol atsistate prekes gautos, sake visas  kambarys didziulis vien prekes,  ji moteris plusa ten  tar musu  prekyciu ir vis siuncia skaiciukus, sako  vyras is namu isvarys jei neisius deziu o be pasto juk pacios isivaziudojate kad neimanoma zinoti kieno  kur prekes  4u.gif
per savaitgali  ji  dirbs su musu  grozybem ir sake  bus daug daug skaiciuku..as jau gaunu ... gymboree negavau ale kiti jau eina senesi, taip kad tikimes  dezes prades vaziuoti  ir skaiciai bus laiku apmoketi,  nepaisant uztrukimo  4u.gif

Laukiu, laukiu. Vakar pinigų į sąskaitą įnešiau, kad Lauretai pamokėti. Šiandien atsikeliu iš ryto ir nei vieno laiško su skaičiais unsure.gif Bet manau ryt tai tikrai rasiu.

Ir pridedu prie pagyrų Ingutei bis.gif
Anos temos pabaigoje jau dėkoju, bet galvoju gal nepamatė, tai dar pakartosiu. Dideliausias ačiū už tai, kad atsiliepė į prašymą ir staigiai pačiupo marškinius iš Landsend oro_buckis.gif
Atsakyti
kipitun nepamaciau ale dar syk nera uz ka !
Aciu Jums wink.gif

o skaiciu laukiam... smagiausia pirkti ale kai pamoket reik jau atrodo reik stabdyt arklius iki black friday biggrin.gif
Atsakyti
o kur rast vaikisku piniginiu mergytei? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar is Sephoros nupirkot su 20%?
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2012 11 10, 15:29)
o kur rast vaikisku piniginiu mergytei? smile.gif

oj tokiu dalykeliu nepirkau, nepadesiu, ar amazon ziurejote?
hello kitty ten pirkom kazkada pinigines mazytes

QUOTE(AAA @ 2012 11 10, 15:58)
Mergaites, ar is Sephoros nupirkot su 20%?

nepirkta, neduoda panaudot kodo nors turi duoti, laureta zadejo issiaiskinti kame reikalas, nzn kuom baiges parasys ji kai atsikels
Papildyta:
isvaziuoju trumpam, busiu po valandos, gymboree reikia 1 uzsakymo iki free ship truksta 25usd.

sierra su - 30% pirksiu vakare 19h mazdaug
Atsakyti
sveiki,
buciau dekinga smile.gif jei kas pakomentuotu TH is vaikisko skyriaus dydzius ar suaugusiam nesiojanciai XS tiktu is vaikisko skyriaus L ar XL (domina megztinukas)?

didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites papasakokite trumpai apie ta didiji ispardavima... 4u.gif 4u.gif
kokiose parduotuvese buna ir kokia kaina.. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai jau pergyvenu, kad iš modnique neateis megztinis tėveliiui doh.gif Bet tikiuosi, kad nors landsend greit siuntis suvers pas lauretą biggrin.gif Bet kaip jie įdomiai uždelsė, mėnuo nuo užsakymo praėjo blink.gif
Atsakyti
Is beyondtherack nerenkate?
jei yra uzsak. atsiusciau viena maziuka..
Atsakyti
sveikos, gal ir durnas klausimas, bet kaip atsirinkti dzinsus su normaliu liemeniu, o ne pamazintu? tik is nuotrauku ?smile.gif
Atsakyti