blunte...
svarbu kad vaikai miegotu
mano anyta jau grizo i sostine, ech jau suderinta kad ta savaite ji padirbs uz aukle man
eglemo
na o dabar einam prie reikalu gymboree papildymas
www.gymboree.com - 20% kodukas viskam, dar truksta iki free shipuko, jei kam reik greitai kokiu prekyciu ir jos yra, siuskite papirksiu is karto
ir labai reik 2ju uzsakymu is
www.crazy8.com - 25% viskam juk greit koduka snebegalios, reik naudotis kol yra akcija.
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 15:13)
blunte...
mano anyta jau grizo i sostine, ech jau suderinta kad ta savaite ji padirbs uz aukle man
eglemo
www.gymboree.com - 20% kodukas viskam, dar truksta iki free shipuko, jei kam reik greitai kokiu prekyciu ir jos yra, siuskite papirksiu is karto
www.crazy8.com - 25% viskam juk greit koduka snebegalios, reik naudotis kol yra akcija.
eglemo
tuoj jungiuos prie gymbo,palaukite!!
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 15:05)
lauretuko pastas buvo nuluzes visa sav vargom kol atsistate prekes gautos, sake visas kambarys didziulis vien prekes, ji moteris plusa ten tar musu prekyciu ir vis siuncia skaiciukus, sako vyras is namu isvarys jei neisius deziu o be pasto juk pacios isivaziudojate kad neimanoma zinoti kieno kur prekes
per savaitgali ji dirbs su musu grozybem ir sake bus daug daug skaiciuku..as jau gaunu ... gymboree negavau ale kiti jau eina senesi, taip kad tikimes dezes prades vaziuoti ir skaiciai bus laiku apmoketi, nepaisant uztrukimo
per savaitgali ji dirbs su musu grozybem ir sake bus daug daug skaiciuku..as jau gaunu ... gymboree negavau ale kiti jau eina senesi, taip kad tikimes dezes prades vaziuoti ir skaiciai bus laiku apmoketi, nepaisant uztrukimo
Laukiu, laukiu. Vakar pinigų į sąskaitą įnešiau, kad Lauretai pamokėti. Šiandien atsikeliu iš ryto ir nei vieno laiško su skaičiais Bet manau ryt tai tikrai rasiu.
Ir pridedu prie pagyrų Ingutei
Anos temos pabaigoje jau dėkoju, bet galvoju gal nepamatė, tai dar pakartosiu. Dideliausias ačiū už tai, kad atsiliepė į prašymą ir staigiai pačiupo marškinius iš Landsend
kipitun nepamaciau ale dar syk nera uz ka !
Aciu Jums
o skaiciu laukiam... smagiausia pirkti ale kai pamoket reik jau atrodo reik stabdyt arklius iki black friday
Aciu Jums
o skaiciu laukiam... smagiausia pirkti ale kai pamoket reik jau atrodo reik stabdyt arklius iki black friday
o kur rast vaikisku piniginiu mergytei?
Mergaites, ar is Sephoros nupirkot su 20%?
QUOTE(Renatulyte @ 2012 11 10, 15:29)
o kur rast vaikisku piniginiu mergytei?
oj tokiu dalykeliu nepirkau, nepadesiu, ar amazon ziurejote?
hello kitty ten pirkom kazkada pinigines mazytes
QUOTE(AAA @ 2012 11 10, 15:58)
Mergaites, ar is Sephoros nupirkot su 20%?
nepirkta, neduoda panaudot kodo nors turi duoti, laureta zadejo issiaiskinti kame reikalas, nzn kuom baiges parasys ji kai atsikels
Papildyta:
isvaziuoju trumpam, busiu po valandos, gymboree reikia 1 uzsakymo iki free ship truksta 25usd.
sierra su - 30% pirksiu vakare 19h mazdaug
mergaites papasakokite trumpai apie ta didiji ispardavima...
kokiose parduotuvese buna ir kokia kaina..
kokiose parduotuvese buna ir kokia kaina..
Aš tai jau pergyvenu, kad iš modnique neateis megztinis tėveliiui Bet tikiuosi, kad nors landsend greit siuntis suvers pas lauretą Bet kaip jie įdomiai uždelsė, mėnuo nuo užsakymo praėjo
Is beyondtherack nerenkate?
jei yra uzsak. atsiusciau viena maziuka..
jei yra uzsak. atsiusciau viena maziuka..
sveikos, gal ir durnas klausimas, bet kaip atsirinkti dzinsus su normaliu liemeniu, o ne pamazintu? tik is nuotrauku ?