Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(kipitun @ 2012 11 10, 13:05)
O jūs čia registravotės http://blackfriday.com/ ?
Inga, nuo kelių val per black friday gaudysit prekes? Aš dabar čia panaršiau, tai susidarė įspūdis, kad geriausi pasiūlymai ir daugiausiai turbūt bus išparduotuvėse kaip 6pm pvz g.gif  Ar aš klystu, kaip pernai buvo?
Papildyta:
O matėt, kad 12 dieną 6pm bus veterenų dienos išpardavimas, po 15 dol smile.gif

as dar neuzsiregistravau, matyt be reikalo blush2.gif
6pm maciau kad pirmadieni akcija, jau pasirupinau kas vaika pasaugos, namie busiu tyliai viena, pirksiu biggrin.gif

del black friday as nzn kelinta valanda musu laiku prasides idomybes, bet busiu nuo ryto 22diena ketvirtadieni jau kelsiuosi anksciau, taip kad gausysim ir visa diena online 4u.gif
jei kartais kazkas buna,skubaus, visada galima man pasukti, viena mergaite taip ir dare, saunuole, kitaip buciau laikroduko nepagavus blush2.gif
zodziu mano asmenini nr isiveskite 860405179

ir viskas, nes anas tai rysy tai ne, panasu kad si savaite rami bus, neskaitant 6pm pirmaidienio, o kita ojojoj lotuliukas.gif
QUOTE(zeneta @ 2012 11 10, 13:10)
zinai neklysti, bet galiu patart dauguma nuolaidu prasideda diena pries-matyt ie kainas suraso nakti amerikieciams-zinau kad pagavau praeitais metais prekes atsikelus is ryto  kazkur apie 6 h arba 3h dienos 22 diena  doh.gif nu ta proga kaip sakoma savo gimtadienio diena  lotuliukas.gif  nu siais metais bus itariu valanda plius ar minus...bet kompas pas mane bus pastoviai ijungtas nuolaidom gaudyt g.gif vienu zodziu kai amerikiecai miega mes galim gaudyt  blush2.gif
dar geras cyber monday iskart po black friday-likuciu ispardavimas  biggrin.gif

o kur anais metais geru kainu padave? idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 14:27)
as dar neuzsiregistravau, matyt be reikalo  blush2.gif
6pm maciau  kad pirmadieni akcija, jau pasirupinau kas vaika pasaugos, namie busiu tyliai viena,  pirksiu biggrin.gif

del  black friday  as nzn kelinta valanda musu laiku prasides  idomybes,  bet  busiu nuo  ryto 22diena ketvirtadieni jau  kelsiuosi anksciau, taip kad gausysim ir visa diena online  4u.gif
jei kartais    kazkas buna,skubaus, visada galima man pasukti,  viena mergaite taip ir dare,  saunuole, kitaip buciau laikroduko nepagavus  blush2.gif
zodziu mano asmenini nr isiveskite 860405179

ir viskas,    nes anas tai rysy tai ne,  panasu kad si savaite rami bus, neskaitant 6pm pirmaidienio, o  kita    ojojoj  lotuliukas.gif

o kur anais metais  geru kainu padave? idomu  bigsmile.gif

beveik visur 4u.gif
Atsakyti
o gal pamenat kur geriausi pasiulymai buvo?
Atsakyti
Aciu labai uz siuntinukus 4u.gif disneystore car2 masiniuciu rinkinukai kazkas nerealaus wub.gif tikrai vertejo taip ilgai laukti..jau pati noriu greiciau padovanoti maziui kad pazaisti lotuliukas.gif blush2.gif Tik deja pizamites ziauriai pamazintos doh.gif nors carters perkam 18M,bet pizama tai nzn net..metinukai g.gif tai reikia kam nors perleisti.

As su klausimuku,kaip manot cia originalus bus? http://www.ebay.com/...=item35c156d01c
kaina lb viliuoja..
Atsakyti
labukas Tommiuko dar neuzsakynejot ,galiu dairytis?
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2012 11 10, 14:16)
As su klausimuku,kaip manot cia originalus bus? http://www.ebay.com/...=item35c156d01c
kaina lb viliuoja..

Bet iki aukciono pabaigos dar visa diena liko. Kaina tikrai padidės prieš jam baigiantis ir nebebus tokia viliojanti ax.gif
Atsakyti
Nu bet kokia faina yra Ingute! Tikrai, dar nei vienoj temoj nemaciau taip nuosirdziai patarinejancio zmogaus! 4u.gif Lankaus cia del Jusu patarimu, nuosirdaus bendravimo ir atrastu puikiausiu prekiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O kiek laiko Gymboree siunčia? Nes negavau spalio 24 d. pirkimo skaičiukų, tai galvoju, ar dar gausiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2012 11 10, 15:43)
Nu bet kokia faina yra Ingute! Tikrai, dar nei vienoj temoj nemaciau taip nuosirdziai patarinejancio zmogaus! 4u.gif  Lankaus cia del Jusu patarimu, nuosirdaus bendravimo ir atrastu puikiausiu prekiu smile.gif

prisidedu prie pagyrų Ingutei wub.gif Matosi,kad kiekviena iš mūsų jai svarbi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2012 11 10, 14:16)
Aciu labai uz siuntinukus  disneystore car2 masiniuciu rinkinukai kazkas nerealaus    tikrai vertejo taip ilgai laukti..jau pati noriu greiciau padovanoti maziui kad pazaisti  As su klausimuku,kaip manot cia originalus bus? http://www.ebay.com/...=item35c156d01c
kaina lb viliuoja..

aha makvyno ypac bruoliai nerealus, pati siunciau kalnus... o mano dar plaukia laivu laukiu, seses vaikui bus nereali dovana nuo Senio wub.gif
p.s luktelkit kai liks bent 4h matysit kokia kaina, ji manau bent 2k padides
QUOTE(Dulsi @ 2012 11 10, 14:36)
labukas Tommiuko dar neuzsakynejot ,galiu dairytis?

dar ne, galima siusti, maciau panos rase kad yr kodukas - 40% pati negaliu patikrinti nes tik per nedproxy uzeinu
QUOTE(Schoco @ 2012 11 10, 14:43)
Nu bet kokia faina yra Ingute! Tikrai, dar nei vienoj temoj nemaciau taip nuosirdziai patarinejancio zmogaus! 4u.gif  Lankaus cia del Jusu patarimu, nuosirdaus bendravimo ir atrastu puikiausiu prekiu

oho kad pakelet katinui kepure wub.gif net perverciau puslapius atgal kur as patarinejau ka blush-anim-cl.gif atrodo kaip ir visi... man svarbios esat visos be isimties, ir esu is tu kuri nekis bet ko vien tam kad ikisti, man svarbu kliento pasitenkinimas, nes tik kai jis bus patenkintas preke, dydziu ir etc gris ir dar draugei parekomenduos blush2.gif
is savo patirties, o dirbu juk pardavimuose, ir dar kokiuose bankuose zinot juk kas dedas smile.gif tai man ne kiekybe o kokybe svarbu, nesakau kad viska darau gerai, bet labai stebgiuosi matyti klausimus, speti atsakyti ir atsakyti taip, kad ne apgauti zinant kokius dydzius mergaites nesioja o taip kaip yra, jei didinti tai didinti... jei mazinti tai mazinti... zodziu as cia tik del Jusu 4u.gif
QUOTE(balsima @ 2012 11 10, 14:43)
Sveikos  4u.gif O kiek laiko Gymboree siunčia? Nes negavau spalio 24 d. pirkimo skaičiukų, tai galvoju, ar dar gausiu....  g.gif

lauretuko pastas buvo nuluzes visa sav vargom kol atsistate prekes gautos, sake visas kambarys didziulis vien prekes, ji moteris plusa ten tar musu prekyciu ir vis siuncia skaiciukus, sako vyras is namu isvarys jei neisius deziu o be pasto juk pacios isivaziudojate kad neimanoma zinoti kieno kur prekes 4u.gif
per savaitgali ji dirbs su musu grozybem ir sake bus daug daug skaiciuku..as jau gaunu ... gymboree negavau ale kiti jau eina senesi, taip kad tikimes dezes prades vaziuoti ir skaiciai bus laiku apmoketi, nepaisant uztrukimo 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 10, 14:50)
prisidedu prie pagyrų Ingutei  wub.gif Matosi,kad kiekviena iš mūsų jai svarbi  wub.gif  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Blunte juk mes visos cia group.gif
Atsakyti
Maniškis penktadienį 6.00 išvaro komandiruotei 3d biggrin.gif nu man tiesiog lemta sudalyvauti Black friday biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(Schoco @ 2012 11 10, 14:43)
Nu bet kokia faina yra Ingute! Tikrai, dar nei vienoj temoj nemaciau taip nuosirdziai patarinejancio zmogaus! 4u.gif  Lankaus cia del Jusu patarimu, nuosirdaus bendravimo ir atrastu puikiausiu prekiu smile.gif

Pritariu visu 100 procentų. mirksiukas.gif Ingutė labai nuostabus žmogus. wub.gif
Atsakyti