QUOTE(kipitun @ 2012 11 10, 13:05)
O jūs čia registravotės http://blackfriday.com/ ?
Inga, nuo kelių val per black friday gaudysit prekes? Aš dabar čia panaršiau, tai susidarė įspūdis, kad geriausi pasiūlymai ir daugiausiai turbūt bus išparduotuvėse kaip 6pm pvz Ar aš klystu, kaip pernai buvo?
Papildyta:
O matėt, kad 12 dieną 6pm bus veterenų dienos išpardavimas, po 15 dol
Inga, nuo kelių val per black friday gaudysit prekes? Aš dabar čia panaršiau, tai susidarė įspūdis, kad geriausi pasiūlymai ir daugiausiai turbūt bus išparduotuvėse kaip 6pm pvz Ar aš klystu, kaip pernai buvo?
Papildyta:
O matėt, kad 12 dieną 6pm bus veterenų dienos išpardavimas, po 15 dol
as dar neuzsiregistravau, matyt be reikalo
6pm maciau kad pirmadieni akcija, jau pasirupinau kas vaika pasaugos, namie busiu tyliai viena, pirksiu
del black friday as nzn kelinta valanda musu laiku prasides idomybes, bet busiu nuo ryto 22diena ketvirtadieni jau kelsiuosi anksciau, taip kad gausysim ir visa diena online
jei kartais kazkas buna,skubaus, visada galima man pasukti, viena mergaite taip ir dare, saunuole, kitaip buciau laikroduko nepagavus
zodziu mano asmenini nr isiveskite 860405179
ir viskas, nes anas tai rysy tai ne, panasu kad si savaite rami bus, neskaitant 6pm pirmaidienio, o kita ojojoj
QUOTE(zeneta @ 2012 11 10, 13:10)
zinai neklysti, bet galiu patart dauguma nuolaidu prasideda diena pries-matyt ie kainas suraso nakti amerikieciams-zinau kad pagavau praeitais metais prekes atsikelus is ryto kazkur apie 6 h arba 3h dienos 22 diena nu ta proga kaip sakoma savo gimtadienio diena nu siais metais bus itariu valanda plius ar minus...bet kompas pas mane bus pastoviai ijungtas nuolaidom gaudyt vienu zodziu kai amerikiecai miega mes galim gaudyt
dar geras cyber monday iskart po black friday-likuciu ispardavimas
dar geras cyber monday iskart po black friday-likuciu ispardavimas
o kur anais metais geru kainu padave? idomu