liuks tada pavalgau ir atsiunciu factory
http://factory.jcrew...p;bmUID=jFBquZK
factory sale yr neblogu megstuku
factory sale yr neblogu megstuku
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 13, 13:19)
Va tokius as ziuriu
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
33 cia 16, man nexto pvz idialiai tinka 18, tai jei jie didinti, tai turetu tikt. O kai paskaiciuoju pagal dydziu lentele ant nosies nebent. Nors kiek tiesos yra ju lenteleje?
Atsiunciau jcrew Siaubas... sergu
Sveikutes Mergynos, gal kas turi DKNY paltuka ir galit pakomentuoti dydi-ar atitinka
QUOTE(LinaGustė @ 2012 11 13, 09:41)
Laba Merginos, imsite dar Carters su -25 proc.? Flysinėms pižamoms galioja, kaip suprantu? Prisijungčiau.
Beje, vientisą pižamą 3,5 metų berniukui turbūt 5 T dydį imti, kad jau garantuotai tiktų
Beje, vientisą pižamą 3,5 metų berniukui turbūt 5 T dydį imti, kad jau garantuotai tiktų
Mes su 102 cm ir nesiojancios 26euro batu dydi (del pizamu su pedutem) uztikrintai nesiojam 4T bet manau neiskristu is 5T irgi, (sias pizamas mes nesiojam ir vasara)
Kaip man patinka Carters tu pizamu kaina 9.90, o jie tipo nuolaida uz 11 atiduoda, eina jie eina va tau grynas pavyzdys, kad pasaulis laikosi ant ziopliu. oj ne laikas pizamas pirkt nelaikas
Tipo akcija atrakcija
pizamikes bus manau black friday numestos, as kazkuriais metais ju pirkau uz 8usd su - 20%
kai nedega tai verta palaukti.
kai nedega tai verta palaukti.
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 13, 13:26)
tai kad nuolaida taiko visame puslapyje.. ir yra geru megztuku merinukai, kamsyriniai gaunasi po 70$
as is sale sau imu viena xl nu bus mazintas gal
jcrew factory jei kas dar norite,prasom
-30% viskam
free ship tax7pr
Del DKNY nepatarsiu
jcrew factory jei kas dar norite,prasom
-30% viskam
free ship tax7pr
Del DKNY nepatarsiu
kodėl man atrodė,kad black friday šį penktadienį lyg kitą nusimato?
QUOTE(diancyk @ 2012 11 13, 13:36)
Sveikutes Mergynos, gal kas turi DKNY paltuka ir galit pakomentuoti dydi-ar atitinka
kiek pamenu is atsilipimu tai didinti..bet kiek nepamenu ar puse dydzio ar visu