labukas mergytes ,o Shadora nepirkot?
QUOTE(LinaGustė @ 2012 11 13, 10:41)
Laba Merginos, imsite dar Carters su -25 proc.? Flysinėms pižamoms galioja, kaip suprantu? Prisijungčiau.
Beje, vientisą pižamą 3,5 metų berniukui turbūt 5 T dydį imti, kad jau garantuotai tiktų
Beje, vientisą pižamą 3,5 metų berniukui turbūt 5 T dydį imti, kad jau garantuotai tiktų
Mano vyriokas 3,5 metu 5 T dydyje skesta (ugis 102cm).
QUOTE(Jurgux @ 2012 11 13, 10:26)
o nuo sale kainu irgi -30 ?
taip nuo visko
QUOTE(MaršuA @ 2012 11 13, 10:36)
Oldnavy striukems -30 % negalioja?
nemeginau dar deti, galima atsiunciant det prierasa imam tik su - 30%
dar vaikas nemiega negaliu norm. dirbi
QUOTE(agise @ 2012 11 13, 10:39)
Mergaites, o uzsakyma siusti tuo adresu kur pirmame psl?
taip
Papildyta:
shadora nepirkta dar
Papildyta:
gap ir on
ollowing Old Navy merchandise: Everyday Steals and Outerwear.
striukem nebus -30%
QUOTE(troliuke @ 2012 11 13, 09:54)
Labas rytukas.
man nupirko dvejus, gavau patvirtinima, pigiu jau nebuvo mano dydzio. na tikekimes mums pasiseks ir atsius parduotuve prekytes
as nesioju EUR 41. UGG imu USA 10
man nupirko dvejus, gavau patvirtinima, pigiu jau nebuvo mano dydzio. na tikekimes mums pasiseks ir atsius parduotuve prekytes
as nesioju EUR 41. UGG imu USA 10
o man nenupirko tada
as nepasakysiu,palaukiame kol L bus ji parasys kam nupirkta o kam ne
QUOTE(Linulee @ 2012 11 13, 08:36)
o man nenupirko tada
parasiau AZ
kaip rasiau, patvirtinta kad nupirkta.
paskiau klause ar pirkti
tai gal tada ir man nenupirko.. nesuprantu ir as dabar..
na laukiam kada laureta atsikels. pasakys kas kaip.
Ingut, gal tu zinai kokia situacija
bus nenupirkta jei klause ar pirkti, nes sake shipukas buvo nepaisant kad rase nuo 150usd free ship, tai ji matyt paksui klause ar pirkti su shipu,yra nuolaidos kodukas tai jauciu visom parase uzklausimus ir tik siandien ims tom kurios sutiko su shipuku
Manes Laureta klause ar imti su shipuku,pasake kad yra -10% tai parasiau jeigu kodas galios tegul perka.Po kurio laiko gavau laiska su krepselio kopija savo prekes.bet kad NUPIRKTA nebuvo parasyta,bey pagalvojau gal pamirko parasyti nes siaip tai nebutu kopijavusi krepsiuko.
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 13, 12:04)
bus nenupirkta jei klause ar pirkti, nes sake shipukas buvo nepaisant kad rase nuo 150usd free ship, tai ji matyt paksui klause ar pirkti su shipu,yra nuolaidos kodukas tai jauciu visom parase uzklausimus ir tik siandien ims tom kurios sutiko su shipuku
viskas yra meile,as sutikau su shipu.prasiau,kad pirktu.
Ingute o pirksi gal ir is factory..? Kai kas kai ko uzsimane.. ten ir 30% off
FACTORY turiu uzsakymu,paimciau mielai o jei -30% as to nepaziurejau dar... tai begu greit pati kai ko norejau
www.jcrew.com - 30% sale papildymas 12.30 irgi laukiu labai,turiu daug uzsakymu gaudymui tad prasom
valyte,landsend didinti viskas,dzinai manau,ne isimtis.
del tos batu pard kai ne pati pirkau nzn net ka pasakyti,mergaites
www.jcrew.com - 30% sale papildymas 12.30 irgi laukiu labai,turiu daug uzsakymu gaudymui tad prasom
valyte,landsend didinti viskas,dzinai manau,ne isimtis.
del tos batu pard kai ne pati pirkau nzn net ka pasakyti,mergaites