Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

ne uz ilgo perku gymboree paskutini syk sia savaite tikriausia su - 20%

paskui jau visus greitukus tarp ju ir ae.com su - 25% nuo clearance duoda man tik.

ir 16.00 www.6pm.com sale prasideda daug prekiu po 15 usd jei nesunku dekit ne nuoroda o idekit i krepsiuka kad matystu normaliai man spalva ir dydis ( ir pacios matysit leidzia del i kasika ar neber prekes nors rodo kad yra)

Papildyta:
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 12, 14:53)
lotuliukas.gif  as pirma batus perku... o jei ritmai laukiu ir as vienos suknutes kuno spalvos.. jie man idealiai antrai dienai butu su ta suknute
o pirmai dienai tai dar ieskau tos graziosios.. zinau kad tik ilgos noriu  biggrin.gif

pas man tai kita situacija gruodzio 30 ar 31 nebepamenu liudininkais busime bet ten kukliai... jcrew tigrine silkinute uzsakiau... tikiuos tiks.. del jos ir sukust reik nes silkas isdavikas nelygumu visu pilvo blush-anim-cl.gif

o vasara balius bus vel liudininkai.. ten dar neturiu kuom rengtis.. tikiuos black friday nepaves tuo klausimu blush2.gif nes turiu sukneliu kai iki nestumo ale netikiu kad i 38 ar 40d europini usa 8 tuka nedidinta ilisiu iki vasaros blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ingakalni nžn ar paguosiu,bet kai mano špokas buvo 8mėn, turėjom kelionę...65kg svėriau..biškį pasikankinau su vaiku viena keliauti,bet grįžusi po savaitės netekau 5kg bigsmile.gif iš niekur nieko...be jokių dietų..tai sakau,gal čia koks 8-9mėn po gimdymo taip nukrenta netyčia 5kg laugh.gif beje,visos atostgų fotos su vienu dideliu begemotu per visą foto...nu taip atrodžiau blush2.gif
beje, maitinu iki šiol doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 12 lapkričio 2012 - 15:13
QUOTE(laureta @ 2012 11 11, 22:07)
as vakare savo laiku pamtuosiu , dabar sveriu prekes  biggrin.gif siuninju skaiciukus

Dar negavau, kiek ta apimtis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 12, 15:13)
Ingakalni nžn ar paguosiu,bet kai mano špokas buvo 8mėn, turėjom kelionę...65kg svėriau..biškį pasikankinau su vaiku viena keliauti,bet grįžusi po savaitės netekau 5kg  bigsmile.gif  iš niekur nieko...be jokių dietų..tai sakau,gal čia koks 8-9mėn po gimdymo taip nukrenta netyčia 5kg laugh.gif beje,visos atostgų fotos su vienu dideliu begemotu per visą foto...nu taip atrodžiau  blush2.gif 
beje, maitinu iki šiol  doh.gif

na mano bernui sio men gale 9 men... vadinas reik numesti 5kg biggrin.gif tiksliau patys dings bigsmile.gif lotuliukas.gif
as siaip jauciausi normaliai, apvalaina bet pusetina, bet savaitgali ziurejom fimuota medziaga neseniai vestuvese buvom... siaubeli kokia negrazi verysad.gif verysad.gif
nenoriu i save tokia ziureti... kol nereik iseit niekur tol gerai o kai balius.. sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 16:19)
na mano bernui sio men gale 9 men... vadinas reik numesti 5kg biggrin.gif   tiksliau patys dings  bigsmile.gif   lotuliukas.gif
as siaip jauciausi  normaliai, apvalaina bet  pusetina, bet  savaitgali  ziurejom fimuota medziaga neseniai vestuvese buvom... siaubeli kokia negrazi  verysad.gif  verysad.gif 
nenoriu i save tokia ziureti... kol  nereik iseit niekur tol gerai o kai balius.. sakes  doh.gif

aga..tuoj nukris tie 5kg, pamatysi drinks_cheers.gif
tai va aš irgi lyg jaučiuos graži g.gif bet tik ne foto doh.gif arma maniškis nemoka fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 12 lapkričio 2012 - 15:21
mamukai gal kas tokias gymboree pirstines turit? kriksto dukra labai nori tokiu kur pirstai kazkaip nusimauna nzn kas tai yra, gal kas tokais turit ar cia pirstu galiukus galima numaut kazkaip?
http://www.gymboree....p...0&fit_type=
Atsakyti
O kiek jūs čia sveriate? blush2.gif
Aš per nėštumą priaugau 22kg doh.gif
Dabar turiu dar plius 7kg, bet kol kas jie man nemaišo - tik į džinsus vos įtelpu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 11 12, 16:23)
O kiek jūs čia sveriate?  blush2.gif
Aš per nėštumą priaugau 22kg  doh.gif
Dabar turiu dar plius 7kg, bet kol kas jie man nemaišo - tik į džinsus vos įtelpu  blush2.gif

aš prieš nestuke.gif svėriau 55kg.. nu bet irgi jau riebaliuko turėjau blush2.gif o per neštumą 17kg priaugau blush2.gif dabar sveriu 60kg...svoris gal tebūnie...bet () dideli- bliuskos nesusisega doh.gif ir klubai išplatėję žiauriai.... nu ir pilvas gražuolis kaip kokiam 5mėn, jei atsipalaiduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 16:09)
pas man tai kita situacija  gruodzio 30 ar 31 nebepamenu liudininkais busime bet ten kukliai... jcrew tigrine silkinute uzsakiau...  tikiuos tiks.. del jos ir sukust reik nes silkas isdavikas nelygumu visu pilvo blush-anim-cl.gif

o vasara balius bus  vel liudininkai..  ten dar neturiu kuom rengtis.. tikiuos black friday nepaves tuo klausimu  blush2.gif  nes turiu sukneliu kai  iki nestumo ale netikiu kad i 38 ar 40d europini usa 8 tuka nedidinta ilisiu  iki vasaros blush-anim-cl.gif

na kodel esu maciusi tave tikrai iki vasaros manau laisvai galima iki 40

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 16:19)

nenoriu i save tokia ziureti... kol  nereik iseit niekur tol gerai o kai balius.. sakes  doh.gif

pas mane tas pats.. kol nepamatai foto kur as.. depresija suima..
jums tai su suprantama priezastim tas svoris padidejo..
o as ka be vaiku.. tai pateisinimo nera.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 11 12, 15:23)
O kiek jūs čia sveriate?  blush2.gif
Aš per nėštumą priaugau 22kg  doh.gif
Dabar turiu dar plius 7kg, bet kol kas jie man nemaišo - tik į džinsus vos įtelpu  blush2.gif

oj neisduosiu blush2.gif
per nestuma priaugau 48kg blush2.gif like 17kg blush2.gif
woodoo nu rimtai dirbant... ties tuo klausimu ir nemaitinant taip.. bet kol maitinu tol doh.gif

vaikas jau didelis reiktu raukti si reikala g.gif
Atsakyti
Ar kokia Kauno dezute sia savaite nusimato? 4u.gif
Atsakyti
Nu laukiam 6pm bigsmile.gif
Mano vaikas jau miega 2 su puse valandos - nebus taip kad zakon podlast ir atsikels doh.gif
Atsakyti