Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ingute, išsiunčiau ae.com. Vis tik vienu megztuku apsiribojau.
Atsakyti
gavau,dekui
6.74 ju kaina iseina

ar yra norinciu prie jcrew jungtis?
-30% sale prekems
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 09:56)
gavau,dekui
6.74 ju kaina iseina

-30% sale prekems

as nieko gero nematau.. Ingut, viena mamyte sake, kad ta parduotuve, cia batukai kur pigus, sake, kiek sykiu siuntesi uzsakyma, ne karto, parduotuve neatsiunte batuku norimu.. g.gif g.gif

tik nezinau per ka ji siunciasi.. g.gif
gal per MM..

ar gali ir mums taip buti.. butu gaila, jei uz tokias kainytes negautumem grobio lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 13:56)
gavau,dekui
6.74 ju kaina iseina

-30% sale prekems

mama sijona renkasi... biggrin.gif
niekada neprikusi si ten idomu koki imt dydi su 103 per klubus? 8 ar 10? ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/59369.jsp

ai reikiamos spalvos dydziu nelike.. tiek to.. busim siandien be jcrew biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WooDoo: 12 lapkričio 2012 - 13:08
as nepirkus, tad negaliu pasakyti, jau bus free ship, tai pameginsim nupirkti, dar koduka siunte linute paziuresiu ar veiks smile.gif

as tai 6pm laukiu to sale 16.00 kai po15usd batai bus, as ana syk carmelas calvino pagriebiau,ale 10nebuvo tai 41d emiau nu tiks gal.. nes 10tukas kazkaip negerai man buvo...

Troliuke, kaip jcrew maudymukai? radau kelis bet nzn kaip kazi dydziai ju?
Papildyta:
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 12, 13:05)
mama sijona renkasi...  biggrin.gif
niekada neprikusi si ten idomu koki imt dydi su 103 per klubus? 8 ar 10?  ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/59369.jsp

o koks liemuo ?
as sau 8tuko laukiu tigrinio sijono o kelnes 10tuko nors sako kad 104/105klubam ir 85 pilvuzui uztektu 8 ale pabijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 14:07)
as nepirkus, tad negaliu pasakyti,  jau bus free ship, tai pameginsim nupirkti, dar koduka siunte linute paziuresiu ar veiks smile.gif
as tai 6pm laukiu to sale 16.00 kai po15usd batai bus, as ana syk carmelas calvino pagriebiau,ale 10nebuvo tai 41d emiau nu tiks gal.. nes 10tukas kazkaip negerai man buvo...

Troliuke,  kaip jcrew maudymukai? radau kelis bet nzn kaip kazi dydziai ju?
Papildyta:

o koks liemuo ?
as sau 8tuko laukiu tigrinio sijono o kelnes 10tuko nors sako kad 104/105klubam ir 85 pilvuzui uztektu 8 ale pabijojau  blush2.gif

gal pas ja panasiai 85 per liemeni..
tai gal rizikuot paimt balta sijonuka.. g.gif o renkasi uzsakymas is jcrew?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WooDoo: 12 lapkričio 2012 - 13:14
klaisikinis, man faini jie bet savojo dar negavus... laugh.gif
laukiu tada busiu patenkinta, jei mamukui patika, kodel ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 14:15)
klaisikinis, man faini jie bet savojo dar negavus... laugh.gif
laukiu tada busiu patenkinta, jei mamukui patika, kodel ne wink.gif

issiunciau sijonuka.. bigsmile.gif ziuresim kaip ju dydziai tai zinosime kitam kartui smile.gif tuo labiau kad kaina juokinga
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 12, 10:07)

Troliuke,  kaip jcrew maudymukai? radau kelis bet nzn kaip kazi dydziai ju?
Papildyta:

dydziai.. as emiau virsu XL.. tai tinka, mano papuliams. o va kelnytes emiau L, noretusi M, ant mano sikinio biggrin.gif

tai kazin kaip ten su tais batais papigiais.. klausiu dar karteli, nes dar viena mamyte sak,e kad ta parde netasiuncia batuku doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kas turit Classic cafe capri, grei sakot kokio dydzio reikia su 97cm per storaja? bigsmile.gif Labai noriu, o dar kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 11 12, 13:34)
dydziai.. as emiau virsu XL.. tai tinka, mano papuliams. o va kelnytes emiau L, noretusi M, ant mano sikinio  biggrin.gif

tai kazin kaip ten su tais batais papigiais.. klausiu dar karteli, nes dar viena mamyte sak,e kad ta parde netasiuncia batuku  doh.gif  doh.gif

troliuk rasiau, nzn ziuresim kaip te bus, sivakar nupirksim batus biggrin.gif

QUOTE(Master @ 2012 11 12, 13:37)
Kas turit Classic cafe capri, grei sakot kokio dydzio reikia su 97cm per storaja? bigsmile.gif Labai noriu, o dar kaina  bigsmile.gif

oj nzn nzn jcrew temoj profiu daug jos te zino, as siu capriuku neturiu blush2.gif
Atsakyti
Issiunciau 4 dydi g.gif tikiuosi dar nenupirkot jcrew blush2.gif
Atsakyti