Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

UGG labai gera kaina bigsmile.gif
ir dydis mano
jetus, kaip atsilaikyti neuzsisakius, nes siam sezonui jau dvejus nusipirkau doh.gif blush2.gif
http://www.neimanmar...t...6&parentId=
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

siandien skirstau gymboree.

QUOTE(balsima @ 2012 11 10, 15:43)
Sveikos  4u.gif O kiek laiko Gymboree siunčia? Nes negavau spalio 24 d. pirkimo skaičiukų, tai galvoju, ar dar gausiu....  g.gif

siandien skirstau gymboree. vakar skirsciau batus 4u.gif

QUOTE(erborista @ 2012 11 10, 17:12)
Aš tai jau pergyvenu, kad iš modnique neateis megztinis tėveliiui  doh.gif Bet tikiuosi, kad nors landsend greit siuntis suvers pas lauretą  biggrin.gif Bet kaip jie įdomiai uždelsė, mėnuo nuo užsakymo praėjo  blink.gif

per savaitgali zinosiu kas gavau ir jums pranesiu 4u.gif

QUOTE(Ledi @ 2012 11 10, 17:45)
as ir mergaites cia del hautelook skaiciuku kankinu, nes kazkaip norisi ant svenciu daiktelisu gaut  ax.gif  blush2.gif

o gal pirksit ideeli ?

i meiliuka rasiau, kad dali gavau, jie siuncia po viena preke skirtingu laiku/

QUOTE(Ausrinija @ 2012 11 10, 18:06)
Laureta, o gal is abercrombie planuojate uzsakyma daryti ?  4u.gif

neplanuoju artimiausiu metu

QUOTE(Eglute @ 2012 11 10, 19:27)
paskaiciau diskusija jusu ir iskilo klausimas smile.gif
tai dar lapkricio 5 dienos siustu skaiciuku prekes neissiustos i LT? g.gif

as skaiciukus siunciu kasdien, tik kuri laika pastukas buvo nuluzes, negalejau prisijungti, negalejau isskirstyti prekiu. dabar siuntinukai keliauja ir jau kt savaite sulauks vilnius ir klaipeda 4u.gif

Atsakyti
ar uzsakinejate is wholesale-dress.net ?
Atsakyti
mamukai dedu naktinukus, jeikas dar norit prasom,laukiu10min ir apmokesiu
http://www.beyondthe...M1067ICD?filter

Atsakyti
o kaip prisijungti, reikia registruotis?, kai atsidarai pagal nuoroda reikalauja emeilo ir paswordo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2012 11 10, 19:21)

ech tik s likes:(

mirtise as su 26.2 imu 10

rugiagele reik reg. iveskit savo meiliuka ir prisiloginsite
Atsakyti
mergaites padekite, noriu uzsisakyti drabuzeliu is wholesale-dress.net
esu naujoke todel nelabai suprantu kaip cia skaiciuojamas tarpininkavimas ir siuntimas sad.gif

jeidu atsiusciau jums uzsakyma uz 400 USD tai kiek suprantu free shiping bus. kiek tada dar tureciau sumoketi uz tarpininkavima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergickaaaa: 10 lapkričio 2012 - 20:08
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 10, 21:01)

mirtise  as su 26.2 imu 10

aciu 4u.gif
o lieka dar kiek vietos viduje ar jau kaip tik 10dydis?

Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2012 11 10, 16:50)
UGG labai gera kaina bigsmile.gif
ir dydis mano
jetus, kaip atsilaikyti neuzsisakius, nes siam sezonui jau dvejus nusipirkau doh.gif  blush2.gif
http://www.neimanmar...t...6&parentId=

man neatidaro schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz naktinukus, ar po daug shipo gavosi?
Atsakyti
ant 4 iu sauir draugei dar paemiau taijus,kipitunir as bet dar nesiunciau grizus padarysiu, bus9.95 ant4

einu nuo pc otai sveciuos negrazu blush-anim-cl.gif

mirtyse pradziai anksta buvo bet susinesiojokailis ir liuks dabar bet suplona koinike
Papildyta:
ant 4 iu sauir draugei dar paemiau taijus,kipitunir as bet dar nesiunciau grizus padarysiu, bus9.95 ant4

einu nuo pc otai sveciuos negrazu blush-anim-cl.gif

mirtyse pradziai anksta buvo bet susinesiojokailis ir liuks dabar bet suplona koinike
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 11 10, 17:20)
Laukiu, laukiu. Vakar pinigų į sąskaitą įnešiau, kad Lauretai pamokėti. Šiandien atsikeliu iš ryto ir nei vieno laiško su skaičiais unsure.gif Bet manau ryt tai tikrai rasiu.

Ir pridedu prie pagyrų Ingutei bis.gif
Anos temos pabaigoje jau dėkoju, bet galvoju gal nepamatė, tai dar pakartosiu. Dideliausias ačiū už tai, kad atsiliepė į prašymą ir staigiai pačiupo marškinius iš Landsend  oro_buckis.gif

man irgi smagu čia pirkti, tik, kad spinta lūžta, nėra kur prekyčių dėti lotuliukas.gif
Atsakyti