Apie albumus prakalbot, tai aš čia pavasarį aktyviai aiškinausi dėl jų ir žadėjau pasidalinti patirtimi. Tai dabar pats laikas
Galiausiai nutariau užsakinėti iš blurb.com, tai yra atvira leidykla, kur galima net pardavinėti savo sukurtas knygas ar fotoalbumus. Bet man pardavinėti nereikėjo, nes irgi buvo gimtadienio dovanai daromas. Didžiausias privalumas ir priežastis rinktis blurb buvo tai, kad pas juos plačiausios iš mano matytų galimybių maketuoti puslapius. Yra jų sukurta desktopinė programa, kur galima dirbti ne tik su puslapio standartiniais šablonais, bet ir tampyti objektus kur ir kaip nori. Dar yra popieriaus ir viršelio popieriaus pasirinkimas. Žodžiu, kūrimo prasme viskas super.
Bet pats išspausdintas albumas man nepaliko tokio gero įspūdžio. Labiausiai nulūdino įrišimas- pavarčius kelis kartus nugarėlė susiburbuliavo per lenkimo vietą. Tai, manau, rodo prastą įrišimo kokybę. Kas liečia spaudos kokybę, tai net pasirinkus pigiausią popierių atrodo labai neblogai, patiko, kad nuotraukos kiek patamsintos išsispausdino, neprarandant spalvų.
Apibendrinant, kažko wow nepastebėjau, manau, LT gamina neprasčiau. Apskritai, gavus albumą į rankas iškart kilo noras pagaminti ji kur kitur, kad palyginti kokybę.