Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 152 tema

QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 21:06)
Mazulka... Tikrai kad sudetinga bus su kuprine. Bet vis tiek niekam nepatarciau pirkti bendro naudojimo kuprines, geriau spec. pradinuku. nes pati sunui crocs kuprine uzdejau pirma diena, parejo su kose kuprinej, uztrauktukais nutraukiotais... Skuba, lekia ten jie, uztrauktukus seginet sunku vis tik tokio amziaus vaikui, ypac berniukui...

mano sakaliukas jau eina i mokykla smile.gif , tai mes ir pirkom spec. pradinukam kuprine herlitz ~850 gr., nes nelabai ir radom daugiau is ko rinktis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 09 lapkričio 2012 - 21:29
http://www.zoombook.lt/

ZOOMBOOK Savaitgalio nuolaidos fotoknygoms

Sveiki,

Mes tikime, jog graži nuotrauka verta tūkstančio žodžių, jog kiekvienai nuotaikai, jausmui ar istorijai galima sukurti atskirą fotoknygą. Nelaikykite nuotraukų kompiuteryje, sudėkite jas į fotoknygą ir pasidalinkite savo istorijomis su kitais.

Jei dar nebandėte kurti fotoknygos, pradėkite kurti jau dabar. Šį savaitgalį* asmeninę fotoknygą susikursite su 20% nuolaida.

Nuolaidos kodas: SAVAITGALIS45

*nuolaida galioja iki 2012.11.12
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 11 09, 22:28)
mano sakaliukas jau eina i mokykla  smile.gif , tai mes ir pirkom spec. pradinukam kuprine herlitz ~850 gr., nes nelabai ir radom daugiau is ko rinktis  unsure.gif

Jauciu panasaus lengvumo ir as ieskosiu po 2 metu, gerai, kad diskusija uzvelet, zinosiu i ka demesi atkreipt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 11 09, 22:27)

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 11 09, 21:37)
Jauciu panasaus lengvumo ir as ieskosiu po 2 metu, gerai, kad diskusija uzvelet, zinosiu i ka demesi atkreipt  biggrin.gif  ax.gif

tai va - gerai kad nesusigundziau tada ir nepirkau kai urmu pirko - kazkaip iki tol dar neziurejau kupriniu, nors mes rugseji jau startuosim. Tai siandien as del dydzio apakus buvau - o sako kad cia tik mazoji - jau matau savo rekacija ir kaip vaikas atrodytu su ta didziaja, jei buciau nesusivaldzius ir prie kompanijos paemus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 11 09, 21:37)
Jauciu panasaus lengvumo ir as ieskosiu po 2 metu, gerai, kad diskusija uzvelet, zinosiu i ka demesi atkreipt  biggrin.gif  ax.gif

Tai situ labai ir ieskot nereikia- gerom kainom buna senukuose, pigu.lt. Po Nauju metu pigu.lt ar net uz 80 lt tokias pardavinejo
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 21:06)
Bet vis tiek niekam nepatarciau pirkti bendro naudojimo kuprines, geriau spec. pradinuku. nes pati sunui crocs kuprine uzdejau pirma diena, parejo su kose kuprinej, uztrauktukais nutraukiotais... Skuba, lekia ten jie, uztrauktukus seginet sunku vis tik tokio amziaus vaikui, ypac berniukui...

Ką aš žinau... Dukrai pirmokei nupirkau kuprinę iš Maximos. Aišku, ne pačią pigiausią tikrai, bet ir ne Herlitz. Pasimatavom, apžiūrėjom ir išsirinkom. Ir esu kol kas tikrai patenkinta. Nėra sunki, patogi, kokybiška. Tikrai nemanau, kad suplyš per metus.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 21:48)
tai va - gerai kad nesusigundziau tada ir nepirkau kai urmu pirko - kazkaip iki tol dar neziurejau kupriniu, nors mes rugseji jau startuosim. Tai siandien as del dydzio apakus buvau - o sako kad cia tik mazoji - jau matau savo rekacija ir kaip vaikas atrodytu su ta didziaja, jei buciau nesusivaldzius ir prie kompanijos paemus lotuliukas.gif

na, musu panikes labai panasaus amziaus. manoji sveria 24 kg ir yra apie 128 cm ugio, tai kiek matavus esu, labai gerai tos didziosios atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 21:48)

mano kita rudeni irgi pirmokas bus. Pamatavau ta "urmu" pirkta kuprine, nu nera ten labai didele. O ir vaikas ne is gigantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 22:48)

As buvau beveik susigundzius kol kazkas paprotino del dydziu biggrin.gif ir del laikymo spintoj 2 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2012 11 09, 10:51)
Na tai va, o gi rašo, kad pusiau pūkinis  biggrin.gif  Na bet blyn, už tokią kainą gauk dabar pūkinį ilgą  doh.gif

Galima galima gauti vat prieš kelis metus pirkau pūkinį ilgą paltuką iš vienos forumietės už 60Lt, tai vat trečius metus dėviu ir tikrai labai šiltas. Dabar mačiau parduoda už 80Lt.
Atsakyti
Pagaliau nuskaitė Asda už saldainius. Paskaičiavau, labai gerai merginoms gavosi bigsmile.gif Kadangi UK pristatymą skaičiavau ne pagal prekių skaičių, o užsakiusiųjų, saldainių dėžė gavosi nuo 22,53 iki 24,02 Lt thumbup.gif Siunčiu per PA. Belieka sulaukti pačių saldainių.
Atsakyti