Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 152 tema

QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 20:23)
Tos, kurias matet, mazesnes, lengvesnes ir nezinau, man tai is paziuros iskart matosi 'pigesnes" (noriu pasakyt, is paziuros atrodo maziau patvarios- bet cia galo tik man taip pasirode)  rolleyes.gif

o man jos tooookios dideles pasirode hihihi.gif kolege sako kur tu Mildusei tokia uzdesi - nepasikels vaikas mastau.gif lengvos tai jo, jei butu uz ta kaina buvus raudona (raudona 160 atrodo kainavo) - buciau jamus, ale rozines nesinori - baisiai sviesi - jau matau kaip jo po keliu menesiu atrodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 20:23)
Tos, kurias matet, mazesnes, lengvesnes ir nezinau, man tai is paziuros iskart matosi 'pigesnes" (noriu pasakyt, is paziuros atrodo maziau patvarios- bet cia galo tik man taip pasirode)  rolleyes.gif

kad mazesnes ir lengvesnes, tai pliusas jei perkat pirmokiukams smile.gif o siaip pirmokam nereik dideliu ir visos herlitz kuprines man atrodo patvarios, pirmokam kuo lengvesne tuo geriau 4u.gif irnesakyk.gif svarbu uz gera kaina gavot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 11 09, 20:35)
kad mazesnes ir lengvesnes, tai pliusas jei perkat pirmokiukams smile.gif o siaip pirmokam nereik dideliu ir visos herlitz kuprines man atrodo patvarios, pirmokam kuo lengvesne tuo geriau  4u.gif irnesakyk.gif svarbu uz gera kaina gavot  thumbup.gif

Na, man tai viskas ok thumbup.gif mes jas issimatave, o sunus su tokia ir vaiksto. Dideli mano vaikai, tai bus gerai drinks_cheers.gif o uz tokia kaina tai dar geriau drinks_cheers.gif Sunui tai pirkau be priedu su skeleto ranka uz 120 lt drinks_cheers.gif (buvo akcija senukuose), o dukrai nespejau nupirkt, bet dabar net dziaugiuosi, nes gavom dar grazesne rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 20:26)
o man jos tooookios dideles pasirode hihihi.gif kolege sako kur tu Mildusei tokia uzdesi - nepasikels vaikas  mastau.gif lengvos tai jo, jei butu uz ta kaina buvus raudona (raudona 160 atrodo kainavo) - buciau jamus, ale rozines nesinori - baisiai sviesi - jau matau kaip jo po keliu menesiu atrodys blush2.gif

Na, jas gal sunkiau uzsidet- jegos siek tiek reikia, bet ant kupros jos jau nebuna sunkios rolleyes.gif kazkaip joss kaba kaip tik ten, kur reikia, kad nesijaustu kruvio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 09 lapkričio 2012 - 20:39
QUOTE(gaaabriele @ 2012 11 09, 20:37)
o Mymemory.com nebera jokiu geru pirmo apsipirkimo kodu? Gal kas nesenai pirko ir zino smile.gif

Tie kodai buvo:
75memory
memory50

Ar jie veikia šiandien, nežinau.
Pati užsakinėjau albumą prieš gerą savaitę, buvo daug mažesnė albumo kaina. be to turėjau 20 proc. asmeninį kodą. 100 puslapių albumo kietu viršeliu kaina gavosi 24 svarai, atsiuntimas nemokamas. Manau, labai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 20:37)
Na, man tai viskas ok  thumbup.gif  mes jas issimatave, o sunus su tokia ir vaiksto. Dideli mano vaikai, tai bus gerai  drinks_cheers.gif  o uz tokia kaina tai dar geriau  drinks_cheers.gif  Sunui tai pirkau be priedu su skeleto ranka uz 120 lt  drinks_cheers.gif  (buvo akcija senukuose), o dukrai nespejau nupirkt, bet dabar net dziaugiuosi, nes gavom dar grazesne  rolleyes.gif

svarbu, kad vaikam tinka thumbup.gif , maniske pirmoke sveria nepilnai 18 kg, tai ieskojom kuo lengvesnes kuprines, i kuprines virs kg. jau net nesidairem, gerai, kad beveik nieko nereikia nesiotis kol kas
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2012 11 09, 20:41)
Na, man tai viskas ok  thumbup.gif  mes jas issimatave, o sunus su tokia ir vaiksto. Dideli mano vaikai, tai bus gerai  drinks_cheers.gif  o uz tokia kaina tai dar geriau  drinks_cheers.gif  Sunui tai pirkau be priedu su skeleto ranka uz 120 lt  drinks_cheers.gif  (buvo akcija senukuose), o dukrai nespejau nupirkt, bet dabar net dziaugiuosi, nes gavom dar grazesne  rolleyes.gif

man ir ta mazoji didele pasirode, kadangi pas mus nereik visko tasytis, o keliom pratybom ir sasiuviniam pakaktu ir tos mazesnes, o tai bus kaip sunui - i tuscia vieta zaislu prisikraudavo - o paskui vos tysdavo lotuliukas.gif svarbu sulaukt akcijos tai raudonai unsure.gif
Atsakyti
laba,
merginos, o perkant is natureshop.com neuzdeda muito, is kur jie siuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 20:44)
man ir ta mazoji didele pasirode, kadangi pas mus nereik visko tasytis, o keliom pratybom ir sasiuviniam pakaktu ir tos mazesnes, o tai bus kaip sunui - i tuscia vieta zaislu prisikraudavo - o paskui vos tysdavo lotuliukas.gif svarbu sulaukt akcijos tai raudonai unsure.gif

Maniskis irgi kazi ko nesinesioja- max 6 pratybu sasiuviniai ir keli paprasti sasiuviniai dar penalas su piestukais, parkeriu, bet tos papkes sunkokos, i kurias deda. Bet gi mokyklos ta uniforma-megstini ar striuke tingi rengtis, kisa i kuprine ir nesa. Tai vietos reikia.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 11 09, 19:17)
Man komerciniai rūpi 2, PA arba Tukio  biggrin.gif

...pries pora dienu padariau 4 TBS uzsakymus Tukio adresu, viskas jau issiusta... ax.gif su Virtuonu, senai kazkada irgi rasiau laiska. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božen@: 09 lapkričio 2012 - 21:06
QUOTE(klakšt @ 2012 11 09, 20:44)
svarbu, kad vaikam tinka  thumbup.gif , maniske pirmoke sveria nepilnai  18 kg, tai ieskojom kuo lengvesnes kuprines, i kuprines virs kg. jau net nesidairem, gerai, kad beveik nieko nereikia nesiotis kol kas

Mazulka... Tikrai kad sudetinga bus su kuprine. Bet vis tiek niekam nepatarciau pirkti bendro naudojimo kuprines, geriau spec. pradinuku. nes pati sunui crocs kuprine uzdejau pirma diena, parejo su kose kuprinej, uztrauktukais nutraukiotais... Skuba, lekia ten jie, uztrauktukus seginet sunku vis tik tokio amziaus vaikui, ypac berniukui...
Atsakyti
gal kartais po ranka turite sportsdirect pasitarimu kambarelio nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2012 11 09, 22:25)
gal kartais po ranka turite sportsdirect pasitarimu kambarelio nuoroda ax.gif

čia
Atsakyti