Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 27, 23:18)
O tada jau - prie darbo  4u.gif Ir vaikai, ir tėveliai... Įvairiausi pievų personažai viens po kito teptukų pagalba įsikūrė ant stiklo kviesti pavasario. . .

Na reik tikėtis, kad kaip tik to prie pavasario kvietimo ir trūko. Gal todė vakar sauė ir iškišo nosį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 28 kovo 2013 - 11:03
Aš tik noriu pridurti, kad saulutės autorė labai ja didžiuojasi ir visi vaikai labai džiaugėsi švente thumbup.gif
Lukas vakar atvažiavo unsure.gif
Mažuliukų leliukų....
Atsakyti
Man tai labai smagu, kad tokia netikėta šventė gavosi thumbup.gif Kartais nueini, siūlai siūlai vaikams ar mamytėms kažką nuveikti ir... nieko verysad.gif neįdomu.. nenori.. O čia lyg ir pačios buvom pasiruošę terliotis, netikėjom, kad vaikai prisijungs ir .. bigsmile.gif Žodžiu, šauni kompanija susibūrė. Ir tiek dirbo, tiek stengėsi, kad biggrin.gif juokavom su sesutėm, kad Gabrielei lašinė atgal lašėt pradės - tiek ilgai ji ant kėdės užsilipus prabuvo. O mamoms relaksas koks - sėdėjo ir žiūrėjo, kaip menas gimsta.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 29, 23:16)
Man tai labai smagu, kad tokia netikėta šventė gavosi  thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš savaitgalį dar apžiūrėjau, akd gal gerai būtų ir tą virtuvės langą padekoruoti? Nes manau tikrai vargina tos nuolatinės ekskursijos iš kito skyriaus g.gif
O šventinis savaitgalis tylus, bet kažkaip labai visi prislėgti buvo unsure.gif Ir nors organizavom šventinį šakočio laužymą ir valgymą, kažkaip pačios šventės nebuvo. Nors iš vakaro kiaušinius visi dažė, ir sutarėm, kad ridensim, bet emocijos nugalėjo unsure.gif
Beje, kiaušinukai vis dar kaba mirksiukas.gif Biški praretėję, bat dar daug liko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 02 balandžio 2013 - 10:29
Dar vienai narsiai kovotojai verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 19 balandžio 2013 - 15:06
Ateinu su idėja-kiekvienais metais vis neria auksarankės kepurėles mūsų ligoniukams. Paaugliai tų kepurėlių nelabai dedasi unsure.gif Bet mielai dedasi vasarines kepurėles su snapeliu. Gal šiemet pabandom nupirkti tokių kepurėlių ir ant jų išsiuvinėti užrašą g.gif Būtent paaugliams. Ką manot?
Atsakyti
kada siais metais startuos dovaneliu rinkimas liksiantiems ligonijeje vaikuciams? gruodi koki?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 12, 12:24)
kada siais metais startuos dovaneliu rinkimas liksiantiems ligonijeje vaikuciams? gruodi koki?

Na, gruodžio gal nelauksime ax.gif Gal po savaitės ir duosime startą..
Ryt einu į skyrių, apsitarsim jau dėl kalėdinio puošimo, tai tuo pačiu ir vaikų sąrašiuko paprašysiu, kitą savaitę jau turėsiu.

P.S. Ačiū, Murčikai - gera rasti tokias žinutes temoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 13, 22:35)
Na, gruodžio gal nelauksime  ax.gif Gal po savaitės ir duosime startą..
Ryt einu į skyrių, apsitarsim jau dėl kalėdinio puošimo, tai tuo pačiu ir vaikų sąrašiuko paprašysiu, kitą savaitę jau turėsiu.

Aš buvau antradienį. Bet buvau pas kelis konkrečuis asmenis, kuriems reikėjo pagalbos, tai daug papasakoti negaliu. Vaikų daug, nuotaikos liūdnos unsure.gif
Duok žinią kuo galim padėti. Pabandysiu pajungti ir šiuo metu negulinčius tame skyriuje ligoniukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 14, 09:22)
Aš buvau antradienį. Bet buvau pas kelis konkrečuis asmenis, kuriems reikėjo pagalbos, tai daug papasakoti negaliu. Vaikų daug, nuotaikos liūdnos unsure.gif
Duok žinią kuo galim padėti. Pabandysiu pajungti ir  šiuo metu negulinčius tame skyriuje ligoniukus  mirksiukas.gif

A tai ko geros nuotaikos nenunešei?? Taip ir palikai žmogučius liūdėt?? nono.gif

Nežinau, šiandien nei liūdnų radau, nei palikau.. Tik naujokės paaugliukės iš palatų neišlindo, tai joms dar apsiprast leidau, kitą kartą išjudinsiu smile.gif Šiaip - vaikų nedaug..
O va dabar pluoštą karpinių šablonų prispausdinau - labai patiko pasiūlytos idėjos skyriaus puošimui, tai aktyvesnės mamos nesutiko laukt kitos savaitės, ryt teks nešt biggrin.gif
Ir... Gal kas KUSUDAMAS mokat lankstyti/gaminti? Netyčia iškilo poreikis ir noras to pasimokyti skyriuje, o aš jų negaminusi doh.gif Negi pirmiau teks pačiai mokytis g.gif
..Sakau, tie vaikai moko mane ir moko.. Tobulėju per juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 14, 21:47)
Negi pirmiau teks pačiai mokytis  g.gif

Teks teks. biggrin.gif Kiek pamenu NĖRA labai rankdarbius mėgsta, irgi mokysis. bigsmile.gif
Atsakyti