Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 27, 22:57)
Nu žinok ten šiandien tooookie "rūpestėliai" 2 pralėkė  blink.gif , vos pasitraukt spėjau..

na sakykim aš ne apie tokius atvejus. ;] O šitie puiku jei prisidės. smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, neskubėkit su eglučių statymais į palatas. Pirmiausia reiktų išsiaiškinti, koks tų palatų gyventojų netrofilų kiekis, kad nepadarytume meškos paslaugos mirksiukas.gif
Gretusiu, jau matei turbūt, kad skyriuje, bet 4, o gal net ir 5 "pampersiniai" yra mirksiukas.gif Galiu paimti,nuvežti, padalinti, kažkiek sandėliuoti( pas mus pelių yra doh.gif ).
Gal kartais yra kokių rūbelių paaugliui berniukui(Tautvydui)?
Tik nesakykit, kad vėl puošit darbo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 11 28, 09:54)

O gal kai kurių žmonių darbo laikas tiesiog nuo tavojo skirias? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 11 28, 09:54)
Gretusiu, jau matei turbūt, kad skyriuje, bet 4, o gal net ir 5 "pampersiniai" yra mirksiukas.gif Galiu paimti,nuvežti, padalinti, kažkiek sandėliuoti( pas mus pelių yra doh.gif ).

Gal kartais yra kokių rūbelių paaugliui berniukui(Tautvydui)?

Labai gerai butu pampiu dydziai (ir konkretus pageidavimai, jei koks ypatingas uzpakaliukas ir megsta tik konkrecios rusies sauskelnes), kad tureciau "plana" lotuliukas.gif

Kokio amziaus ir ugio?

As irgi po darbo nooooriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 11 28, 10:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 28, 10:14)
O gal kai kurių žmonių darbo laikas tiesiog nuo tavojo skirias? biggrin.gif

Nu ot kokia doh.gif Aš sakyčiau čia jūsų "neteisingas" darbo laikas biggrin.gif
QUOTE(gretusiu @ 2012 11 28, 10:18)
Labai gerai butu pampiu dydziai (ir konkretus pageidavimai, jei koks ypatingas uzpakaliukas ir megsta tik konkrecios rusies sauskelnes), kad tureciau "plana"  lotuliukas.gif

Kokio amziaus ir ugio?

As irgi po darbo nooooriu  drinks_cheers.gif

Va gretusiu mane irgi palaiko bigsmile.gif Eisim puošti abi biggrin.gif Arba mes galim išdidžiai vaikščioti ir kritikuoti jau pakabintas dekoracijas biggrin.gif
Dėl pampių pabandysiu pasiaiškinti, tik bijau pasakyti kada.
Tautvydas aukštas ir drūtas vyras- 190 CM,megztuką pirko XXXL dydžio, nes gi labai svarbu, kad nebūtų aptemptas doh.gif Nors iš tiesų jis dabar sportuoja, tiek kiek gali, tai tikrai jau ne tešlius, o gražus vyrukas. Su batais irgi labai didelė problema 45 dydis, bet labai plati koja doh.gif

Tiesa, man irgi jau temos abi susipynė doh.gif
Vakar sake, kad nulūžo virdulio dangtukas virtuvėlėj. Gal kuri matėt ar ten galima dar kažka klijuoti ar jau naujo reik ieškoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 28 lapkričio 2012 - 10:39
QUOTE(NERA @ 2012 11 28, 11:35)
Va gretusiu mane irgi palaiko bigsmile.gif Eisim puošti abi biggrin.gif  Arba mes galim išdidžiai vaikščioti ir kritikuoti jau pakabintas dekoracijas biggrin.gif

Dėl pampių pabandysiu pasiaiškinti, tik bijau pasakyti kada.

Tautvydas aukštas ir drūtas vyras- 190 CM....45 dydis, bet labai plati koja doh.gif

Vakar sake, kad  nulūžo virdulio dangtukas virtuvėlėj. Gal kuri matėt ar ten galima dar kažka klijuoti ar jau naujo reik ieškoti?

Taip taip, pasiimkit zirkles ir izoliacijos - vaiksciosim kaip kalakutai ir perkabinesim viska i teisingas vietas, ale taip nezgrabiai, kaip tikros virsininkes daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ok, lauksiu. Gal galim asmeniskai sukontaktuoti - greiciau nei per SM? Ka tik sulaukiau skambucio - sestadieni dar viena siunta is Norvegijos bus pas mane... thumbup.gif

Tai cia kaip mano vyras g.gif Kokia ten reali padetis - reikia apsirengti ar pasipuosti (zinosiu kaip klausima delioti)

Tai rasim nauja...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 11 28, 11:06)
Taip taip, pasiimkit zirkles ir izoliacijos - vaiksciosim kaip kalakutai ir perkabinesim viska i teisingas vietas, ale taip nezgrabiai, kaip tikros virsininkes daro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai cia kaip mano vyras  g.gif Kokia ten reali padetis - reikia apsirengti ar pasipuosti (zinosiu kaip klausima delioti)

Tai rasim nauja...

Reikia sakyti -VIRŠINYKĖS lotuliukas.gif
Nemenkas vyrukas, o jam tik 16. Ten reikia pasirengti, apie pasipuošimą net kalba neina mirksiukas.gif Tautvydas(jau net ranka nekyla rašyt Tautvydukas) "senas" mūsų globotinis-kol aks labai džiaugiamias, kad liga negrįžta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 11 28, 12:39)
Reikia sakyti -VIRŠINYKĖS lotuliukas.gif

Nemenkas vyrukas, o jam tik 16. Ten reikia pasirengti, apie pasipuošimą net kalba neina mirksiukas.gif Tautvydas(jau net ranka nekyla rašyt Tautvydukas) "senas" mūsų globotinis-kol aks labai džiaugiamias, kad liga negrįžta smile.gif

Niu jei jau visai saziningai - VIRSIKINYKES lotuliukas.gif

Ok, tesiu darbus 4u.gif Jis skyriuje?
Atsakyti
Nu nieko saaaaauuuuu blink.gif Dar nepakabintus pakabinimus nukabinėjaaa blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kabinsim labai aukštai biggrin.gif nepamirškit kopėtėlių pasiimt..

O jei rimčiau - dažniausiai tie aukšti vyrukai gali ateit į pagalbą iš karto po pamokų, tai ir derintis prie jų tenka.

Jei kam tinka pirmadienis iki maždaug 18 val. - tai dar tokiu metu turėtume ten būti (mano studentei peržiūros, tai tik po jų galės)
Atsakyti
Su "iki" aišku, o "nuo"? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 11 28, 16:25-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 28, 16:25)
Su "iki" aišku, o "nuo"?  g.gif

Taigi po peržiūrų lotuliukas.gif (o vat kada jos baigsis - nuo Dailės akademijos priklausys.. Ten labai sunku su laiko pojūčiu doh.gif )
Maždaug g.gif ne anksčiau 15 val.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 28, 16:34)
Ten labai sunku su laiko pojūčiu  doh.gif )

biggrin.gif
Atsakyti